Skip to content
Mainokset

Misstrogen stämning hos dem inhemska efter en gruppvåldtäkt i Järfälla

 

Efter en gruppvåldtäkt som hände igår är stämningen i Järfalla skeptisk. Människor frågar hur länge ska det här få pågå. Fast vi lever i stor stan, och trots att invandrarghettona Tensta och Rinkeby ligger bara en stenkast ifrån, och fast att i Järfalla har det pågått systematiskt trakasseri sedan en lång tid, får en sådan väldigt brutalt och våldsamt anfall människor att vakna upp.

Händelseområdet är en gångstig som ligger intill skogen, i slutändan av Attackvägen. Namnet på vägen beskriver allt för väl händelseplatsen. Kvinnan hade enligt uppgifter fått lift av gärningsmännen. Färden dock slutade vid ett par buskar i ett skogsparti där skedde gruppvåldtäkten.

Efter illgärningen lämnade gärningsmännen henne liggande i träsket och en förbigående vandrare hittade den hysteriska kvinnan. Gärningsmännen försvann från platsen med sina mopeder till Tenstas riktning.

 

 

Bilderna är tagna från brottsplatsen för en stund sedan. De inhemska kvinnorna har klistrat en rejäl mängd med varningslappar runt om i området samt deras mening är att ha en gatupatrull och vakta där hela kvällen.

Uppdaterad kl. 01.30

Mainokset

4 Comments »

 1. Saanut mopokyydin paikallisjuna-asemalta metsän kautta sairaalaan? sanoo:

  Viimeisin tieto: Luin Facesta että tyttönen ei ollutkaan tyttönen vaan 40-45 vuotias nainen joka on mennyt ilmeisesti somppujen (”itäafrikkalainen ulkonäkö”) mopokyytiin mutta sitten pikkuajelun jälkeen raahattukin metsään ja raiskattu. Tekijöitä 3 kpl, ikä 15-20v.

  Tykkää

 2. Saanut mopokyydin paikallisjuna-asemalta metsän kautta sairaalaan? sanoo:

  Offret sägs nu vara en kvinna 40-45 år, gm har östafrikanskt utseende, 3 st, 15-20 år.

  Tykkää

 3. Det tar ju alltid så oändligt lång tid att få uppgifter från Polisen om offrets ålder, gärningsmännens antal, ålder, utseende, klädsel, specialkännetecken, språk och dialekt mm att många brott inte löses pga att allmänheten inte får veta vad de skall spana efter. Det vore väl bättre om Polisen verkligen uppmuntrade alla att rapportera sina iakttagelser, sedan är det Polisens uppgift att sammanställa materialet, hitta mönstret och sambanden och gärningsmännen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: