Laittomien muslimien mielenosoitus jatkuu Kiasman kupeessa

0

Laittomien muslimien mielenosoitus ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon puolesta jatkuu Helsingin keskustassa. Tällä kertaa laittomat ovat siirtyneet takaisin alkuperäiselle pelipaikalla Kiasman kupeeseen. Laittomien ylläpito RHC on hommannut paikalle lepotuoleja, joissa joutiaisuuteen tottuneet arabit lojuvat.

On menossa 151. mielenosoituspäivä.

 

”Kun päivän makaa, jaksaa yön panna.”

19 thoughts on “Laittomien muslimien mielenosoitus jatkuu Kiasman kupeessa

 1. ”Miehet” makaa ja naiset seisoo vieressä odottaen komentoa milloin pitää ehkä hieroa laittoman levosta väsyneitä jalkoja tai löyhyttää viuhkaa kun maatessa ihan hiki meinaa virrata.

  1. Kuvissa ”Miehet” päiväpatjoillaan maaten antavatten arvatenkin ohjeita tuleville ”yöpatjoilleen”? ;)b

 2. Voivoi – todella iljettävän rasistinen vaikutelma tuli nyt kun ei ole edes vesipiippuja saatu tuohon paremmalle väelle.Hyihyi RHC eikö teitä edes hävetä senkin natsit??

 3. Miksi nuo naiset seisovat tuolla, mitä norkoilevat? Eikö heillä ole muuta tekemistä, esim. perhettä tai poikaystävää? Kelpaisiko heille myös eritrealaiset vaan pitääkö lemmikillä nimenomaan olla geeli-parta-viikset?

  Eritrealaisia tulee Ruotsiin entistä enemmän taakanjakamislentojen ansiosta, Italiasta esim. haetaan hienosti lentokoneella 1350 eritreaania. Kreikasta taas 1650 kpl muuta jengiä, lähinnä syyrialaisia, kymmenen lentoa:
  https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2017/2017-06-19-Overforingen-av-omplacerade-asylsokande-fran-Grekland-och-Italien-ar-i-gang.html

 4. Arvot rakkaus arvot välittäminen arvot ihmisoikeudet arvot demokratia arvot monimuotoisuu..! sanoo:

  Ainakin ovat rehellisiä. Näyttävät livenä, että haluavat jäädä Suomee loikoilemaan ja nauttimaan täydestä ylläpidosta. 😀

 5. Mielenosoituksen minimimiehitys on 10 henkeä: varsinainen mielenosoittaja ja hänen henkilökohtainen vara sekä 8 suvakkinaista. Kun löhöpatjat iltasella raahaataan Kiasmaan yösäilöön, tarvitaan nainen joka kulmaan.

 6. Nuo löhösäkit oikein korostavat näiden asennetta ”me makaamme, te maksatte”.

  Nuo ovat väsytystaistelijoita, jotka ovat eturintamassa ottamassa haltuun huumebisnestä, eivät todellakaan ole mitään turvapaikan tarpeessa olevia. Testailevat, koettelevat ja selvittävät millainen yhteiskunta Suomi on ja suvakkeja vedetään linssiin 6-0.

 7. Japanista tulleet vieraamme olivat pudottaa silmät päästään ja kun kerroin, mistä on kyse, niin ihmettelivät kovasti miten Helsinki sallii kaduillaan tällaisen.

  1. Häpeästä ropisisi silmät ja kivekset lattialle, jos joutuisin kertomaan ulkomaalaisille muslimein toimista Suomessa. Nyt, kun kukaan ei näe, voin pitää kasseista (omistani) myötäotteella kiinni ja kallistaa päätäni taakse. Tallessa ovat yhä, vaikka lisäkivestulehdushan siitä tuli (hyvin kivulias).

   Japaniassa olisi parempi?

   1. Japanissa on erittäin voimakas häpeäkulttuuri. Eipä siellä silti nähdä kaduilla röyhkeinä makaavia arabijätkiä, joiden ympärillä parveilee japanittaria välittömässä valmiudessa tyydyttämään näiden kaikenlaisten tarpeiden palveluja.

    Jos japanilaisille alettaisin huutaa, että heidän täytyy hävetä silmät päästään, jos eivät ymmärrä vastaanottaa maahansa tunkevia arabijätkiä palveltaviksi, enpä usko että ymmärtäisivät. Kun meille suomalaisille alkaa huutaa mistä tahansa, että meidän täytyy hävetä silmät päästämme, me heittäydymme heti maahan ja alamme syödä paskaa, ettei vaan tarvitsisi taas hävetä.

    Ja juuri tällä, nimenomaan JUURI TÄLLÄ TAVALLA meitä suomalaisia voidaan tanssittaa kuin marionetteja! Meille ei tarvitse kuin huutaa, miten meitä tarvitsee muka hävetä, niin me heti juoksemme sinne nurkkaan häpeämään!

    Japanissa asiat ovat paremmin. Sinne ei huolita kaduille loikoilemaan ja raiskailemaan pyrkiviä arabijätkiä eikä meidänlaisiamme, näiden arabijätkien persettä nuolevia paskansyöjiä häpeämään omaa olemassaoloamme..

    1. Suomalaisilla on huono itsetunto ja vähäinen usko omiin kykyihinsä. Eikä myöskään selkärankaa ja omanarvontuntoa joka pystyy sanomaan ”stopp tykkänään!” kaikenlaisille parasitäärisille ilmiöille. Sensijaan mennään matujen nenän eteen värisyttämään melkein pil***n asti paljaita reisiä joista matu voi sitten yöllä uneksia- jos löytää sen runkkupaikan.

 8. Suvakit ne jaksaa parveilla noiden laiskottelijoiden ympärillä. Eikä ole yllätys, että suomalaista miestä saa tuollaisesta porukasta hakemalla hakea.

 9. Varmaan vihreät kustantanu patjoja matuille Voi hyvät hyssykät kun täytyy hävetä suomen lakeja jotka sallii kaikennäköiset leiriytyjät kaupungin keskustassa

 10. Nationalismi ja sitten tämä nykyinen väärinkäsitetty internationalismi on hurmaavassa sekamelskassa ja natsittelu, rasistelu on muotipuhetta. Vaikka omakin väärinkäsityskyky on keskitasoa, niin on tässä melskeessä ymmärtämistä. Mihin on kadonnut oman maan asioiden ymmärtäminen? Ja vain sen kautta voisi sitten ymmärtää muidenkin asioita. Eu on rahalla pyörivä koneisto, jossa kaikki oikeudenmukaiset poliittiset odotukset ovat osoittautuneet toivottomiksi. Tämä asylum farssi on mainio esimerkki kyvyttömyydestä toimia.

 11. Suvakihorot odota vuoro numero ,matut haista ilma ja valmistautu .

 12. Miksi ei Niinistö karjaise olisi Kekkonen lopettanut tämän ilveilyn alta aikayksikön,mutta hän olikin MIES.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.