Mainokset

Laittomien muslimien mielenosoitus jatkuu Kiasman kupeessa

Laittomien muslimien mielenosoitus ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon puolesta jatkuu Helsingin keskustassa. Tällä kertaa laittomat ovat siirtyneet takaisin alkuperäiselle pelipaikalla Kiasman kupeeseen. Laittomien ylläpito RHC on hommannut paikalle lepotuoleja, joissa joutiaisuuteen tottuneet arabit lojuvat.

On menossa 151. mielenosoituspäivä.

 

”Kun päivän makaa, jaksaa yön panna.”
Mainokset

19 Comments on Laittomien muslimien mielenosoitus jatkuu Kiasman kupeessa

 1. LiisaIhmeellinen // 16/07/2017 20:56 // Vastaus

  ”Miehet” makaa ja naiset seisoo vieressä odottaen komentoa milloin pitää ehkä hieroa laittoman levosta väsyneitä jalkoja tai löyhyttää viuhkaa kun maatessa ihan hiki meinaa virrata.

  Tykkää

  • Van, Mie // 17/07/2017 07:36 // Vastaus

   Kuvissa ”Miehet” päiväpatjoillaan maaten antavatten arvatenkin ohjeita tuleville ”yöpatjoilleen”? ;)b

   Tykkää

 2. Nimetön // 16/07/2017 21:12 // Vastaus

  Voivoi – todella iljettävän rasistinen vaikutelma tuli nyt kun ei ole edes vesipiippuja saatu tuohon paremmalle väelle.Hyihyi RHC eikö teitä edes hävetä senkin natsit??

  Tykkää

 3. Taitavat norkoilla "sitä" // 16/07/2017 21:24 // Vastaus

  Miksi nuo naiset seisovat tuolla, mitä norkoilevat? Eikö heillä ole muuta tekemistä, esim. perhettä tai poikaystävää? Kelpaisiko heille myös eritrealaiset vaan pitääkö lemmikillä nimenomaan olla geeli-parta-viikset?

  Eritrealaisia tulee Ruotsiin entistä enemmän taakanjakamislentojen ansiosta, Italiasta esim. haetaan hienosti lentokoneella 1350 eritreaania. Kreikasta taas 1650 kpl muuta jengiä, lähinnä syyrialaisia, kymmenen lentoa:
  https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2017/2017-06-19-Overforingen-av-omplacerade-asylsokande-fran-Grekland-och-Italien-ar-i-gang.html

  Tykkää

 4. Arvot rakkaus arvot välittäminen arvot ihmisoikeudet arvot demokratia arvot monimuotoisuu..! // 16/07/2017 21:44 // Vastaus

  Ainakin ovat rehellisiä. Näyttävät livenä, että haluavat jäädä Suomee loikoilemaan ja nauttimaan täydestä ylläpidosta. 😀

  Tykkää

 5. KalleK // 16/07/2017 22:04 // Vastaus

  Leiri koostuu nykyään näköjään matuista ja matupatjoista.

  Tykkää

 6. Nimetön // 16/07/2017 22:11 // Vastaus

  Mielenosoituksen minimimiehitys on 10 henkeä: varsinainen mielenosoittaja ja hänen henkilökohtainen vara sekä 8 suvakkinaista. Kun löhöpatjat iltasella raahaataan Kiasmaan yösäilöön, tarvitaan nainen joka kulmaan.

  Tykkää

 7. Nuo löhösäkit oikein korostavat näiden asennetta ”me makaamme, te maksatte”.

  Nuo ovat väsytystaistelijoita, jotka ovat eturintamassa ottamassa haltuun huumebisnestä, eivät todellakaan ole mitään turvapaikan tarpeessa olevia. Testailevat, koettelevat ja selvittävät millainen yhteiskunta Suomi on ja suvakkeja vedetään linssiin 6-0.

  Tykkää

 8. Japanista tulleet vieraamme olivat pudottaa silmät päästään ja kun kerroin, mistä on kyse, niin ihmettelivät kovasti miten Helsinki sallii kaduillaan tällaisen.

  Tykkää

  • Häpeästä ropisisi silmät ja kivekset lattialle, jos joutuisin kertomaan ulkomaalaisille muslimein toimista Suomessa. Nyt, kun kukaan ei näe, voin pitää kasseista (omistani) myötäotteella kiinni ja kallistaa päätäni taakse. Tallessa ovat yhä, vaikka lisäkivestulehdushan siitä tuli (hyvin kivulias).

   Japaniassa olisi parempi?

   Tykkää

   • Qroquius Kad // 17/07/2017 02:54 // Vastaus

    Japanissa on erittäin voimakas häpeäkulttuuri. Eipä siellä silti nähdä kaduilla röyhkeinä makaavia arabijätkiä, joiden ympärillä parveilee japanittaria välittömässä valmiudessa tyydyttämään näiden kaikenlaisten tarpeiden palveluja.

    Jos japanilaisille alettaisin huutaa, että heidän täytyy hävetä silmät päästään, jos eivät ymmärrä vastaanottaa maahansa tunkevia arabijätkiä palveltaviksi, enpä usko että ymmärtäisivät. Kun meille suomalaisille alkaa huutaa mistä tahansa, että meidän täytyy hävetä silmät päästämme, me heittäydymme heti maahan ja alamme syödä paskaa, ettei vaan tarvitsisi taas hävetä.

    Ja juuri tällä, nimenomaan JUURI TÄLLÄ TAVALLA meitä suomalaisia voidaan tanssittaa kuin marionetteja! Meille ei tarvitse kuin huutaa, miten meitä tarvitsee muka hävetä, niin me heti juoksemme sinne nurkkaan häpeämään!

    Japanissa asiat ovat paremmin. Sinne ei huolita kaduille loikoilemaan ja raiskailemaan pyrkiviä arabijätkiä eikä meidänlaisiamme, näiden arabijätkien persettä nuolevia paskansyöjiä häpeämään omaa olemassaoloamme..

    Tykkää

    • Naiset hankkikaa itsellenne parempi harrastus! // 17/07/2017 03:27 // Vastaus

     Suomalaisilla on huono itsetunto ja vähäinen usko omiin kykyihinsä. Eikä myöskään selkärankaa ja omanarvontuntoa joka pystyy sanomaan ”stopp tykkänään!” kaikenlaisille parasitäärisille ilmiöille. Sensijaan mennään matujen nenän eteen värisyttämään melkein pil***n asti paljaita reisiä joista matu voi sitten yöllä uneksia- jos löytää sen runkkupaikan.

     Tykkää

  • Tässä ehkä kuvattu japanilaisten hämmästys. Japani ei suvaitse muslimeja edes virallisesti. https://ibnmatti.blogspot.fi/2013/07/maa-jossa-ei-ole-muslimeja.html?m=1

   Liked by 1 henkilö

 9. Caffè Corretto // 16/07/2017 22:41 // Vastaus

  Suvakit ne jaksaa parveilla noiden laiskottelijoiden ympärillä. Eikä ole yllätys, että suomalaista miestä saa tuollaisesta porukasta hakemalla hakea.

  Tykkää

 10. Kuvassa pystypatjoja ja vaakapatjoja mutta kaikki Vihreitä.

  Tykkää

 11. Varmaan vihreät kustantanu patjoja matuille Voi hyvät hyssykät kun täytyy hävetä suomen lakeja jotka sallii kaikennäköiset leiriytyjät kaupungin keskustassa

  Tykkää

 12. Murphy // 17/07/2017 09:54 // Vastaus

  Nationalismi ja sitten tämä nykyinen väärinkäsitetty internationalismi on hurmaavassa sekamelskassa ja natsittelu, rasistelu on muotipuhetta. Vaikka omakin väärinkäsityskyky on keskitasoa, niin on tässä melskeessä ymmärtämistä. Mihin on kadonnut oman maan asioiden ymmärtäminen? Ja vain sen kautta voisi sitten ymmärtää muidenkin asioita. Eu on rahalla pyörivä koneisto, jossa kaikki oikeudenmukaiset poliittiset odotukset ovat osoittautuneet toivottomiksi. Tämä asylum farssi on mainio esimerkki kyvyttömyydestä toimia.

  Tykkää

 13. Ask muhamed to make miracle or....... // 17/07/2017 10:51 // Vastaus

  Suvakihorot odota vuoro numero ,matut haista ilma ja valmistautu .

  Tykkää

 14. Seija Seitalahti // 18/07/2017 19:22 // Vastaus

  Miksi ei Niinistö karjaise olisi Kekkonen lopettanut tämän ilveilyn alta aikayksikön,mutta hän olikin MIES.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: