Östersundissa raiskaus-nuori nainen raiskattiin keskellä kaupunkia

0

Kuvakaappaus 2017-07-17 15-12-46

 

Sunnuntain vastaisena yönä raiskattiin nuori nainen Östersundissa. Ns. puskaraiskauksena tehty tapahtuma sattui sunnuntaiyönä noin yhden aikaan.

Uhrin mukaan hänet raahattiin väkivaltaa käyttäen Köpmangatanilla sijaitsevan talon sisäpihalle, jossa tuntematon tekijä raiskasi hänet. Uhri pystyi antamaan tekijästä selvät tuntomerkit, mutta poliisi ei halua tässä vaiheessa julkistaa niitä. Ketään ei ole otettu kiinni tapahtumien johdosta. Poliisi jatkaa teknistä tutkintaa.

Poliisi siis kieltäytyi antamasta julkisuuteen sellaisia merkittäviä rikoksen ratkaisemiseen johtavia tuntomerkkejä kuten, että tekijä ”puhui jotain tuntematonta kieltä”. Tällä tuntomerkillä rajattaisiin pois epäillyt vaikkapa ruotsalaiset miehet.

Östersund sai maailmanlaajuista julkisuutta toissatalvisen tapahtuman takia, jossa kaupungin poliisipäällikkö antoi julkisen varoituksen kaupungin naisille olla liikkumatta hämärään aikaan yksin kaupungilla. Talven aikana kaupungilla sattui kymmeniä ahdisteluja ja raiskauksia tai niiden yrityksiä. Kaupungissa on kolme suurta vastaanottokeskusta.

Lisää Östersundista:

https://pt-media.org/2016/03/07/extra-ostersundin-poliisi-varoittaa-kaupungin-naisia-kulkemasta-yksin-ulkona/

https://pt-media.org/2016/04/03/ostersund-hulluuden-riivaama-tunturikaupunki/

https://pt-media.org/2016/09/04/paivan-video-ostersundista-tulijoiden-vastaanottotanssahtelu/

9 thoughts on “Östersundissa raiskaus-nuori nainen raiskattiin keskellä kaupunkia

 1. Jos ruotsalaisilla on vähänkään jäljellä järkeä raivokkaan mokupropagandan jäljiltä, yksikään svenssoni ei luule, että tekijä on Göran. Kaikkien on jo ymmärrettävä, että kun tuntomerkkejä ei anneta, niin tekijä on silloin karvainen apina (babbe).

  1. Höpsistä, tulevaisuudessa ruotsalaiset kumartavat vain syvempään, eivät ne tule ikinä päästämään ”pahuuden voimia” valloilleen vaan taistelevat rasismia vastaan katkeraan loppuun asti.

   1. Iso osa sveduista kyllä, mutta toinen osa, se vahvempi ja parempi osa, eli Svenska Motståndsrörelsen ei kumarra kenellekkään. Jännät ajat edessä ja menoillaan.

 2. Ja nyt tuli vielä yksi raiskaus lisää samaisessa Östersundissa luultavasti samalta tekijältä: http://www.expressen.se/nyheter/ny-overfallsvaldtakt-i-ostersund/

  Östersundissa on matuja pitkin ja poikin ja heitä on pallutettu vuositolkulla. Siellä taisi aikoinaan olla se kaikkein ensimmäinen sotapakolainen-kieltäytyy-poistumasta-bussista- lakko? Eikö se ollut se sama kerta kun bussi paskottiin täyteen ja kuskilta varastettiin läppäri, sotamiehet kykkivät uimahoususillaan lumihangessa jne jne.

 3. On vuo svedut mekoisia vellihousuja, ei minkäänlaista vastarintaa vaikka naisia raiskataan oikein liukuhihnalla. Tosin vallanpitäjät ovat antaneet tämän tapahtua liberaali huumassa ja Ruotsista ei löydy enää sellaista voimaa ja miehiä jotka ottaisivat ohajat käsiin. Vielä 39-44 sieltä löytyi tosi miehiä, joita tuli jopa Suomeen auttamaan sotahommissa. Ovat olleet liian kauna liian hyvällä. Ruotsi on tuhon tiellä.

 4. Kyllä kaikki tietää ettei tekijä(t) ole göran, mutta kun ruotsi on jo täytetty näillä niin minkäs teet 🙂

 5. Lee Änderssön, Paavo Peräsuoli Orhis ja Ville Vihainenpuhuja Niinniinistö eivät ole viimeakoina paljoa avautuneet, mutta aiempien ulostulojen perusteellä on epäiltävä, että kyseessä on heidän katsomuksessaan iiihanaaaaa vibraatio ja tajuntaa laajentava rikkaus.

  Huh.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.