Östersundissa taas raiskaus – jo toinen vuorokauden sisällä

12

Östersundissa tuli tänään ilmi taas uusi raiskaus. Rikoksen kerrotaan tapahtuneen aikaisin maanantai-aamuna. Nuoren naisen kimppuun hyökättiin suurinpiirtein samoilla paikkeilla kuin aikaisemmassa sunnuntaiyön raiskauksessa Storgatanilla. Tuntematon mies hyökkäsi naisen kimppuun ja raahasi tämän kadulta sisäpihalle pensaikkoon, jossa suoritti raiskauksen.

Öresundin poliisista  Suss Braunerhielm kertoo, että mahdollisesti kyseessä on sama tekijä kuin päivää aiemmin. Tällä kertaa poliisi jo julkaisi tekijän tuntomerkkejäkin: 20-30 vuotias ja tummahipiäinen. Ei puhu ruotsia.

Raiskaus on siis toinen vuorokauden sisällä samassa paikassa. Grytanin vastaanottokeskuksen vapaaehtoiset elävät jännittäviä aikoja – liekö tekijä heidän suojattejaan.

17 thoughts on “Östersundissa taas raiskaus – jo toinen vuorokauden sisällä

 1. Sitten jos jää kiinni niin voikin jo lähteä hakemaan turvapaikkaa Suomesta kuten joukkomurhaajat yms. voimavarat.

  1. Juuri näin. Ylellä oli juuri ruotsalainen dokumentti kuinka nuo mutiaisjätteet toimitetaan lopuksi Suomeen. Yle luuli esittävän lämminitkuvirren mutta paljastikin tuon sikailun.
   KATSOKAA: MINÄ OLEN DUBLIN Areenassa

 2. Pitäisi varmuuden vuoksi etsiä myös 17 vuotiasta naista ja lasta, joita kuuluu olevan paljon liikkeellä, niitä vaan harvemmin näkee.

 3. Negridirodun edustaja kertoo miten on asianlaita ja suvakit antaa kusta silmäänsä 6-0. Ei vaan mene perille noiden huijaukset. Miten tässä maassa on niin tyhmiä naisia? Ja jokunen mieskin.

 4. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201707182200271095_ul.shtml

  Mustafa Ahmed. Kenpä olisi arvannut?

  Vaikka raiskaus on rikoksena mitä törkein eikä näitä oikein voi törkeydessä kunnolla verratakaan, niin happoiskut ovat vielä sairaampia. Mitä kuitenkaan voimme odottaa? Jos tuollaista sattuu paska- ja persestanioissa, niin muutama ihminen sieltä tänne, niin johan tapahtuu täälläkin.

  Ja mitä sanoo AStubido?

  1. Mitä voimme odottaa tulevaisuudessa: ensin happoa naamaan ja sitten munaa mekkoon.

 5. Kyllähä nyt tarvii saada kovat rangaistukset ,nimittäin nuo Ruåtsin neidot ,kehtaavatki mennä keskellä yötä , tyrkyttämään itteänsä kiimaisille matuille!!!Ja tekijöille ,jos ,ilmoittautuvat pullakahvit ja päänsilitystä suvakkiämmiltä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.