Tukholman city-banan asemalla otettiin käyttöön ”itsemurhaesteet”

0

Tukholman uusi paikallisjunareitti (pendeltåg) uusi osuus ns. City-bana, joka alittaa Tukholman keskustan, avatiin viikko sitten. Odenplanin asemalla otettiin käytöön ”itsemurha-esteet” tai seinä, joka estää pukkaamasta toista ihmistä kiskoille junan saapuessa. Laiturin ja junan väliin rakennettiin lasiseinä, jossa on automaattisesti avautuvat ovet kun juna on pysähtynyt asemalle.

 

 

 

Tukholmassa sattuu vuosittain joitakin tapauksia, joissa henkilö pukataan junan eteen metron tai junan saapuessa laiturille.

3 thoughts on “Tukholman city-banan asemalla otettiin käyttöön ”itsemurhaesteet”

  1. On aika rasittavaa liikkua nykyään missään kun joka paikassa pitää katsoa ettei matu yllätä takaapäin ja varmistaa missä on lähin uloskäynti. Seinää myöten hiipataan metrossa ettei kukaan työnnä junan alle ja konserteissa mietitään että mihinkähän se mahdollinen pommi on laitettu. Taskuissa ei voi pitää mitään koska ne koukitaan väentungoksessa ja selkäreppukin aukaistaan viimeistään suojatiellä.

  2. Taas yksi lisämeno matujen vuoksi. Lentokenttätarkastuksissa tulee matut mieleen joka kerta.
    Ei tuo arvioitu 80000€/ vuosi matua kohden riitä. Rikollisuus ja sen aiheuttamien potilaiden hoito maksaa maltaita.

  3. Metkaa, että täällä suojaudutaan ja suojaudutaan, mutta turvattomuus lisääntyy kaiken aikaa. Kohta hirviporukatkin ampuvat pelkkiä räkäpäitä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.