Tulijamaiden väkimäärä moninkertainen verrattuna Suomeen

0

Afrikan maista tulevat tulijat tulevat sellaisista maista kuten Nigeria, Norsunluurannikko, Gambia, Senegal ja Mali. Kun tähän joukkoon lisätään vielä Bangladesh, josta tulee Välimeren yli toiseksi eniten tulijoita, saadan näiden maiden ihmismääräksi 420 miljoonaa. Suomen väkiluku on 5,5 miljoonaa. Euroopan Unionin alueella asuu noin 502 miljoonaa ihmistä.

Ero näytttää tällaiselta:

SUOMI

150

120

 

Kun taas Suomi näyttää tältä:

 

120

 

 

Meillä ei siis ole mitään vastuuta tulijamaiden ihmisistä. He ovat itse vastuussaan ylisikiävyydestään. Näihin maihin ei myöskään pidä antaa minkäänlaista ruoka-apua, se vain pahentaa sikiävyyttä.

Välimeri on nyt yksinkertaisesti tukittava ja Afrikan ja Euroopan välille on rakennettava ”muuri”. Afrikkalaisten tulo Eurooppaan pitää kertakaikkiaan lopettaa. He ovat tehneet omasta maanosastaan katastrofialueen, ja tekevät myös Euroopasta sitä mukaa mitä enemmän tulijoita tulee.

22 thoughts on “Tulijamaiden väkimäärä moninkertainen verrattuna Suomeen

 1. Valitettava tosiasia että tuo ruoka-apu yms tuki ja raha mitä sinne viedään tappaa kehityksen kyseisissä maissa. Miksi tehdä yhtään mitään minkään eteen koska ruokaa tuodaan tekemättä mitään. Mukavempi soittaa niitä patarumpuja.. Jos nigerialainen mies odottelee, korostan, Odottaa että EU tai jokin muu taho tulee auttamaan häntä, antaa talon ja rahaa niin jossain mätää ja pahasti.

  1. Kiasman edessä lienee muutama malliesimerkki…
   Kun syötetään ja paapotaan koko päivä niin matu on yön tullen valmis terhakkaasti täyttämään Erdokaanin kohduntäyttökäskyä ja pistää ”miekkaa tuppeen”…

 2. Ei Suomalaisilla olisi mitään vastuuta noiden paskastaneiden ihmisistä sittenkään vaikka siellä asuisi vaikkapa vain 5 henkeä.

 3. Jos tuolta tulee se 100-kertaa Suomen väkimäärä ihmisiä Suomeen niin meillä ei ole mitään mahdollisuuksia pelastatutua. Armeijalla ei varmaan ole edes riittävästi luoteja.

 4. Hyvin Paavolta pelkistetty. Linkolat ja paloheimot saarnanneet samaa. Julma sanoma, mutta viimekädessä luonto hoitaa. Me voimme vaikuttaa siihen, kuolemmeko ensimmäisinä vai viimeisinä.

 5. Ainoa maa joka voi säästyä Ruotsista tulevilta parasiittiteroilta on USA. USA ja Ruotsi ovat tehneet runsaat puoli vuotta sitten sopimuksen että jenkit saavat tulla jo Arlandaan tarkastamaan keitä täältä on jenkkeihin tunkemassa. Ruotsin oli varmaan pakko suostua tähän, muuten olisi kait pantu stoppi matkustamiselle. Ruotsihan on korkeariskimaa mille tahansa muulle maalle.

  https://data.riksdagen.se/fil/B66B73A9-AAE2-4927-AC34-370D22DC7BD2

  1. Joopa joo. Kesti monta vuotta keksiä tämäkin juttu, oli ilmeisesti pakko keksiä jotakin koska EU-
   kansalaisten kritiikki kasvaa. Muoviveneitä, kajakkeja, kanootteja, puuveneitä, rautaveneitä, lauttoja ja kaarnalaivoja voi silti käyttää. Miksi ei kukaan vaadi että troolaus Välimerellä lopetetaan? Se on juuri troolaus joka rohkaisee yrittämään vaikka mimmoisella purtilolla.

  2. Mitä hittoa odottavat! Että meillä on enemmän elättimatuja kuin kantiksia? sanoo:

   Hellanlettas. 99% kumiveneistä lienee Made in China joten mikä estää salakuljettajia tilaamasta kumiveneitä suoraan Kiinasta? Ei mikään. Rahalla saa ja hevosella pääsee sekä kumiveneellä. Bisness on pelastettu ja merestä noukkiminen jatkuu. Äkkiä nyt infoa tulijamaihin että reitti on suljettu, salakuljettajat valehtelevat, kaikki käännytetään takaisin, ketään ei pelasteta. Ja sitten muuriintekoo siltä istumalta!

 6. 5 500 000 neekeriä kyllä tuhoaa Suomen kehitysmaaksi, muttei muuta lähtömaassa yhtään mitään. Ei ne edes huomaa, että pari jantteria on kateissa.

 7. Kaikki tänne vaan. Annan jokaiselle oman kartanon ja ikuisen ylläpidon.
  Rakkain terveisin: Koko kansan Juha S.

 8. Tuli mieleen sellainen juttu, että ehkä Suomelle oli sittenkin edullisempaa ottaa ne EU- kiintiötaakat täysimääräisinä, koska EU ei voi nyt sanktioida meitä sopimusten noudattamatta jättämisestä. Ehkä valtiojohdossa on ajateltu, että Visegrad maat eivät kiintiöihin sisäpoliittisista syistä taivu, jolloin taakanjako tyssää ensimmäiseen pakettiin.

  Tällöin Suomen ei tarvitse enää sopia uudesta taakasta, mutta ei myöskään tarvitse maksaa mitään sakkoja sopimuksen rikkomisesta. Jos EU panee nuo sakot maksatukseen, niin Visegrad maat saavat ison laskun. Ehkeivät ne taivu maksuun, ehkä taipuvat. Se jää nähtäväksi.

  Mutta aivan selvää on, että ei meidän valtijohtomme joka vuosi ota mitään tuhansien ihmisten täysihoitopaketteja elätettäväkseen. Kyllä ne jäävät Italiaan jatkossa ja Italia joutuu alkaa kitkemään meritakseja kovemmin ottein.

  Kovin aika tulee vasta sitten, kun meren yli alkaa tulla kymmenkertainen määrä porukkaa joka vuosi. Silloin joko laitetaan rautaa rajalle tai jätetään porukka ruokkimatta. Kyllä eurooppalaisten hermot menee ja äärioikeisto saa jossain vaiheessa valtakirjan, jos tuota peliä ei saada muuten poikki.

  1. En siis väitä, että itse kannatan minkäänlaista taakanjakoa. Mielestäni Ruotsin peli on jo menetetty ja Suomessa sama kehitys on hyvää vauhtia etenemässä. Sen vuoksi voimavarojen olisi paras olla sitä omissa kotimaissaan, eikä täällä yhtä jamppaa enempää kaivata. Entisissäkin olisi jo ihan tarpeeksi poispotkittavaa.

 9. Jokainen työllistymätön pakolainen maksaa Suomelle noin miljoonan elinkaarikustannuksena. Kasvavaa turvattomuutta ja väestönvaihtoa ei sen sijaan voi korvata millään rahalla. En usko Visegrad-maiden taipuvan.

  Mutta Suomen valtiojohtohan täyttää kaikki mahdolliset kiintiöt ja lennättää tänne tuhansia kehitysmaalaisia niin kauan kun EU pystyssä pysyy ja sen jälkeenkin. Ollaan me niin orjallinen mallioppilas.

  1. Olen kanssasi aivan samaa mieltä. En myöskään usko että Visegrad taipuu (olisi kauheaa jos niin tekisi!) ja uskon myös että Suomi hännystelee EU- vaatimuksia vaikka hautaan asti. Taakanjako on pelkkää idiotiaa alusta loppuun. Lyhyessä ajassa on pilattu uskomattoman paljon ja lisää yritetään pilata. Montako vuotta/vuosikymmentä? On hyvin vaikea laittaa taakanjakamiselle stoppi kun se kerran on aloitettu: ”ottakaa nyt vähän vielä ja vielä vähän… muuten tulee sanktiota ja sakkoa ja… blaa blaa blaa”. Suomen johtajat ovat heikkoja, Ruotsin epärehellisiä.

  2. Pitää täysin paikkansa, että elintasopakolaiset ovat suuri taakka sekä taloudellisesti, että muutenkin. Eri maitten halukkuudesta tai pikemminkin haluttomattomuudesta ottaa noita sovittuja taakkapaketteja vastaan voi päätellä, että hallitusten ja johtoportaiden väki ei millään pystyisi kykenemään niitä maahansa roudaamaan.

   Kuinkahan kauan siitä vastuunkannosta jaksetaan lässyttää?

   Näemme kuitenkin varmasti hyvinkin pian, mitä Visegrad maat ja Eu saavat väännöllään aikaan. Jos Visegrad maat eivät taivu kirveelläkään, niin se olisi Suomenkin kannalta parasta, koska tuollainen tilanne pistäisi painetta Italian rajavalvontaan.

   Olemme tulleet jo kauas tilanteesta, jossa kitkaa aiheuttivat lähinnä kiintiöpakolaisten ja heidän perheidensä maahantulo.

   Tuo perheenyhdistäminen on vihoviimeinen asia jos se käsittää yhtään enempää ihmistä kuin puolison ja lapset. Ei tietenkään kellekään ollut mikään yllätys, että esim afrikkalainen perhekäsitys on huomattavasti meikäläisten vastaavaa laajempi.

   1. Myös perheenyhdistäminen on perseestä. Parempi olisi siinä tapauksessa että ukko paiskoisi täällä duunia ja elättäisisillä kotimaassaan olevan perheen kunnes on tienannut rahaa kasaan ja muuttaa itsekin takaisin, sinne missä parhaiten viihtyy.

    Perheenyhdistäminen tuo tänne analfabeettivaimon jota yritetään epätoivoisesti kouluttaa ja aivan turhaan sekä kasvavan liudan kakaroita joista ehkä yksi viidestä onnistuu, loput syrjäytyy, osa kriminalisoituu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.