DN julkaisee yleisökirjeen: naisten ahdistelu systemaattista

0

Dalatidningen julkaisee mielenkiintoisen yleisönosastokirjeen, varsinkin kun ottaa huomioon, että lehti on tunnettu monikulttuurisesta linjastaan.

 

”Tämä oli viimeinen pisara. Että naisena et voi Borlängessä enää mennä edes ulos ja pitää hauskaa ilman, että joku tulee kopeloimaan sinua haarojen välistä. Että et voi enää mennä ulos parhaan kaverisi kanssa ilman, että hän alkaa itkemään, että nyt tämä riittää, sillä hän koki juuri saman asian. Ne eivät ole tyytyväisiä ennenkuin ovat saanet kourittua jalkojen välistä ja sen päälle nauravat sinulle, kun poliisi tulee paikalle, että ”Sinä olit niin hyvännäköinen, joten sain tehdä niin”.

En jaksa enää ja minusta tuntuu, että pohja alkaa olla jo saavutettu, että hän ei saa tehdä näin minun kaveriani kohtaan, tuota hienoa tyttöä kohtaa. Pohja on nyt saavutettu.

Borlängessä ei voi enää lenkkeillä kun pitää koko ajan silmäillä olan yli, koska minä tai tuttuni kokevat koko ajan seksuaalista ahdistelua.

Minua on ahdisteltu puolen kaupungin matkan ajan kun olen palannut töistä kotiin klo 16.00 ja nuoret miehet eivät olleet tyytyväisiä ennenkuin saivat työnnettyä sormensa alapäähäni. Ei ole helppoa olla nainen tänä päivänä.

Haluan kiittää Liljanin vartijoita ja poliisia, jotka ottivat minut tänään vakavasti.

FRIDA”

Terveisiä Fridalle, että koskaan ei ole niin pohjalla, etteikö pääsisi vieläkin pohjemmalle. Ruotsi ei ole vielä lähelläkään pohjaa.

10 thoughts on “DN julkaisee yleisökirjeen: naisten ahdistelu systemaattista

 1. Ei varmasti ole helppoa olla nainen tuolla, mutta onko sitten kuluneella vuosikymmenellä ollut ruotsidemokraateilla ja muilla, jotka on jopa irtisanottu töistään siksi että ovat julkisesti vastustaneet tätä kehitystä? Tuossakaan kirjoituksessa Frida ei mainitse ahdistelijoiden ulkonäöstä muuta kuin sukupuolen ja iän. Tosin tuskin lehti olisi sitä silloin julkaissutkaan.

  1. Nimenomaan. Tekijät ovat miehiä. Saatanan svedut, neekeri on neekeri ja arabi on arabi. Syyllistämällä *miehiä* paska jatkuu.

 2. Ruotsissa linja alkaa koventuvan Seksituristeja kohtaan. Se tietää kireitä sauli-arabian suvakeille ja rahnaa spr:lle ja muillle saastanottokeskusten omistajille kun ruotsi taas kuljettaa rikkaudet suoraan Haaparantaan ja näyttää missäpäin on Tornio. Varusmiehiltä palaa vlv.t. kun sotaorvot eivät jouda kantamaan nyssäköitään, koka pitää otaa iphonella selfieitä itsestä ja uudesta kotimaasta, sauli-arabiasta.

  1. Me ollaan täällä Swedustanissa ja te siellä Sauli-Arabiassa 🙂

 3. Voi, Frida-parkaa: pohja on siellä, missä sharia-poliisi vie Fridan kavereineen ruoskittavaksi. Se on jo saavutettu, että tekijät eivät saa rangaistuksia, mutta heitä ei vielä pidetä tekoihinsa seireenin laululla johdateltuina uhreina… noh, ehkä Irja Askolaa lukuun ottamatta.

 4. No miksi Te ruotsalaiset sitten olette äänestäneet näitä suvakkipuolueita vuodesta toiseen,ettekö tajunneet että se johtaa tähän.Itse Te olette Nämä ongelmat tilanneet!En tietysti voi tietää ketä Frida on äänestänyt

 5. Jossainpäin maailmaa on tapana alistaa ja ahdistella naisia. Se on luonnollista ja normaalia jokamiehenoikeutta. Ja arvot ja tavathan pysyvät ja periytyvät. Koiramaailmassa raisu uros rauhoittuu, kun pallit otetaan pois. Ihmispuolella keino on kielletty. Ei auta kun pitää vieraat mahdollisimman kaukana omilla sijoillaan. Toteuttakoot siellä itseään.

 6. Tuo teksti julkaistiin vain siksi että suvakkilehdistö pääsee syyttämään kaikkia miehiä naisten ahdistelusta, ja ”kaikilla miehillä” tarkoitetaan pääasiassa vain valkoihoisia ruotsalaismiehiä joita nämä ”ahdisteluihin kyllästyneet” ruotsalaisnaiset syvästi inhoavat. Feministit oikein janoavat tällaista jotta saataisiin lisää eripuraa sukupuolten välille.

 7. Kyseiset ”miehet” voi nyt hyvin lähettää takaisin kotimaahansa irakiin. Oheisesta videosta näkyy että siellä on turvallista ja rauhallista, kauppakeskuksessa näyttää samalta kuin ruotsissa, paitsi että neekereitä on vähemmän: https://www.youtube.com/watch?v=qugXUwedODk

  Enää ei mene läpi RHC:n valheet siitä että irak olisi turvaton.

 8. Suvakkinaiset ovat ylipainoisia horoja, joihin kukaan valkoinen mies ei koske. Siksi tämä ahdistelu on niiiiin mielenkiitoista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.