Poliisi julkaisi Östersundin raiskaajista tietoa – afrikaanoja

0

Kuvakaappaus 2017-07-18 13-56-35

 

Östersundin poliisi yritti viimeiseen asti peitellä viikonlopun aikana tapahtuneita raiskauksia ja niiden tekijöitä, mutta nyt poliisi näyttänee muuttaneen taktiikkaa ja kertoo mistä on kyse.

Kaupungissa tapahtui siis kaksi raiskausta, joista toinen oli joukkoraiskaus. Molemmissa tapauksissa tekijät olivat ”tummahipiäisiä” (mörkhyade) eli afrikaanoja.

Ensimmäinen tapaus tapahtui siis lauantai-sunnuntaiyönä klo 00.30-01.10 välisenä aikana osoitteessa Köpmangatan 49 Östersundin keskustassa. Tuntematon mies hyökkäsi nuoren naisen kimppuun. Naine yritti kirkua, mutta hyökkääjä peitti kädellään naisen suun ja raiskasi tämä.

Tekijän tuntomerkkeinä on mm. ikä 30-40 vuotta, 170 cm pitkä, tummaihoinen ja hänellä oli lyhyt hoidettu parta ja viikset, jotka olivat mallia ”ulospäin sivulle sojottavat”. Mies puhui ruotsia murtaen, mutta myös jotain muuta kieltä, mitä nainen ei tunnistanut.

Toinen tapaus tapahtui sunnuntai-maanantain välisenä yönä 03-04.00 välillä Storgatan 59 C:n kohdalla. Naisen kimppuun hyökkäsi kolme afrikaanoa, jotka puhuivat keskenään jotain tuntematonta kieltä. Miehet kaatoivat naisen maahan ja raiskasivat tämän.

Tuntomerkkeinä poliisi kertoo mm. että tekijät olivat atleettisia, yksi tekijöistä oli kalju, yhdellä paksu kikkara parta, yhdellä tukkaa päässä, mutta sivut kaljuja. Miehet olivat afrikaanoja ja puhuivat vierasta kieltä.

https://polisen.se/Jamtland/Aktuellt/Handelser/Jamtland/2017-07-17-1524-Valdtakt-Ostersund/

12 thoughts on “Poliisi julkaisi Östersundin raiskaajista tietoa – afrikaanoja

 1. No niin. Nyt jäämme odottelemaan suvaitsevaiston rasismisyytöksiä. Jos ruotsinkielentaitoiset löydätte sellaisia ruotsalaisista medioista, niin linkatkaa ihmeessä tähän. On ollut tänään liian hyvä fiilis ja se pitää pilata äkkiä ja suvakkien juttuja lukemalla se tapahtuukin melko nopeasti.

  1. Älkääs nyt turhiasta pojaat! Ruotsalaiset on jo hyväksyneet sen, että he on alttiita raiskauksille nuitten kehitysmaalaisten taholta jotka on päästetty maahan politikkojen vajavan järjenjuoksun seurauksena.
   Jokainen raiskatuksi tuleva on onnellinen siitä, jos neekerit sentään jättää henkin kun on saaneet temput tehtyä.

 2. Ullatus. Kuinka moni ruotsalaisnainen uskaltaa enää liikkua ulkona yksin öiseen aikaan, kun tsäänssit raiskatuksi joutumiseen ovat varsin korkeat? Ehkä katupartioissa olisi sittenkin jotain järkeä, kerta poliisi ei enää pysty kansalaistensa turvallisuutta varmistamaan. Nekin harvat, jotka näistä saadaan kiinni saavat jotain pilipalituomioita, joille lähinnä naureskelevat. Joukkoraiskaukset ovat Ruotsin uusi normaali, eipä olisi uskonut muutama vuosikymmen sitten. Kauhulla odotan milloin alkavat Suomessa..

  1. Partiointi on melko tehotonta ilman hyvää houkutuslintua. Houkutuslinnun kanssa luulisi tulevan nopeasti tulosta. Jos sellaista kiinnittotaktiikkaa käytettäisiin, voisi matuille tulla hieman pohdittavaa, että tuleekohan partio päälle jos tuohon kinkkuun käyn käsiksi.

 3. Tuliko tämä aikuisten oikeasti jollekin yllätyksenä?
  Ruotsilla pyyhkii hyvin – on metallihäkkistä koulua, peruskoulusta valmistuu peräti 20% oppilaista, joukkoraiskauksia. Mutta Unelmaahan se vain on…

 4. Jos ja kun saamme seuraavan ” emme voi tälle yhtään mitään kun taakanjako ja lässynlää” vyöryn yhteydessä 30-40 tuhatta afrikkalaista jo maassa lonnivan arabidivisioonan vahvistukseksi niin sitten alkaa taatusti kaikkien aikojen katuorgiat.
  Voi sitä iloista rakkauden lätinää, kaikki kaksijalkaiset tikapuista lähtien saavat osansa.

 5. Joka ei raiskatuksi nyky-Ruotsissa tule menkööt kotiinsa ja katsokoot peiliin mikä on syynä. Sillä eihän kunnon matu-kyntömies sarkaansa valitse. Pitäisiköhän naisten alkaa ahdistella ja raiskata matumiehiä? Ei niin helppoa kun ne liikkuvat aina kaksin tai laumoissa. Mutta jos naisporukassa näette yksinäisen matumiehen niin heti vaan kaikki yhtaikaa pusseja puristelemaan kovakouraisesti 🙂

  1. Eiköhän se afrikaano ja neekeri ole yksi ja sama asia.
   Kuinka vaan, mutta selvästi väärässä paikassa ne on silloin,
   kun ne euroopassa luusaava.Niillä on ihan omat maansa
   afriikassa.laittakoon ne kuntoon ja pysykööt siellä.
   Kuntoon laittamisessa voitais jopa avustaa,että ne ei koko
   eurooppaa pääsis terorisoimaan.

 6. ..puhuivat tuntematonta kieltä.SAATANAN SUVAITSEVAISET ,OPETELKAA MAAILMAN KIELET ,NIIN PÄRJÄÄTTE.ai niin,kohta jo suomaliassakin.

 7. KKK IS the ONLY way to Stop IT , before they are not to much , OR you can try to educate those monkeys for next 50 years ( matut as well ).

 8. Ruotsin tämän päivän ongelmat ovat paljolti peräisin 1990-luvun ”humaanista ja suvaitsevasta” maahanmuuttopolitiikasta johtuvia. Vuoden 2015 maahantunkeutumisen (n. 200.000 uutta potentiaalista) seurauksia voi vain – kauhulla – odotella.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.