Ruotsalaisten hämmästys: 800 alastonta uimaria mutta 0 raiskausta

13

Kuvakaappaus 2017-07-17 16-40-16

 

Viikonloppuna tehtiin Ilosaarirockin yhteydessä naku-uinnin maailmanennätys. 789 alastonta uimari kävi pulahtamassa Pyhäselässä. Aiempi ennätys rikottiin niukasti.

Tapahtuma on herättänyt joissakin ruotsalaisissa suurta kummastusta.

”Liki 800 ihmistä alasti yhtäaikaa rockfestareilla, eikä yhtään ainutta raiskausta. Miten tämä on mahdollista?!”

 

Voi vain kuvitella millainen spektaaleli tapahtuma olisi ollut vaikkapa Bråvalla-festivaalien yhteydessä Ruotsissa. Puskatinder olisi kilkattanut mittari punaisella.

Advertisements

7 thoughts on “Ruotsalaisten hämmästys: 800 alastonta uimaria mutta 0 raiskausta

 1. Loppuvat ne tuollaiset kohta Suomessakin – ja ihan täsmälleen samoista mystisistä mihinkään liittymättömistä syistäkin jopa.Ei tällä menolla tarvitse kauaa odotella.

 2. Kiinnostaisi tietää heijarien määrän muutos, jos suomalaismiehet korvaisi arabeilla ja afrikaanoilla.

 3. Ruotsissa paistaa aina Aurinko ja semmoinen saa hormonit hyrräämään. Tästä syystä kiimaiset ruattalaiset ovat kovia raiskaamaan?

  Eikä ilmoitusherkkyys Suomessa ole oikein mitään luokkaa, joten emme tiedä, moniko raiskattiin. Jatkossa ilmoitetaan herkemmin, se on aivan varmaa. Varmaa on myös, ettei raiskaukset yleisty edes miljoonalla muslimilla.

 4. En yhtään ihmettelisi vaikka moni tulisi tänne juuri raiskatakseen ihan samalla tavalla kuin jalkapallohuligaanit tulevat tänne tappelemaan sanoo:

  Ruotsissa matut raiskaavat koska heidän annetaan raiskata. Yhteiskunta ei pysty kohdistamaan heihin sosiaalisia, moraalisia, eettisiä tai oikeudellisia paineita koska EMME EDES TIEDÄ KEITÄ HE OVAT! 1000 alastonuimaria saa olla keskenään rauhassa, se kuuluu asiaan, mutta ei 1-2 täysin puettua tyttöä 5 matumiehen lähellä festareilla.

 5. Noiden uimareiden joukossa ei vissiin ollut yhtään v. 2015 tulleita lähi-idän ihmeitä, eikä tuolle alueelle tuskin päästetty ”tummia poikia” kirmailemaan veteen. Ei ainakaan näkynyt uutislähetyksissä. Joensuu ei ole vielä etnisesti niin ”rikastettu” kuin joku ruotsalainen pikkukunta.

  Siinäpä ne eroavaisuudet noin pääpiirteissään, suomalaiset ovat tottuneet näkemään jo lapsesta asti alastomia kehoja saunassa…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.