Mainokset

Aseman lakkokenraali Nour Jamal sai loppuelämän kestävän oleskeluluvan

db9e561061c14adaa31158f51b3e0189

Jamal kuvassa etualalla. 

 

HS:n mukaan aseman lakkokenraali Nour Jamal sai vihdoin myönteisen turvapaikkapäätöksen. Jamal sai ensimmäisen päätöksen kielteisenä viime syksynä ja asiasta valitettiin.  Vuoden alusta alkaen hän on osoittanut asemalla mieltään ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon puolesta.

Jamalin perheestä turvapaikka myönnettiin aiemmin hänen isälleen, äidilleen ja viidelle alaikäiselle sisarukselleen. Kielteisen saivat ensin Jamal ja hänen 19-vuotias siskonsa, mutta nyt maahanmuuttovirasto myönsi myös heille loppuelämän kestävän pysyvän oleskeluluvan.

Jamal vaatii nyt maahanmuuttovirastolta anteeksipyyntöä ensimmäisestä kielteisestä päätöksestä ja sen aiheuttamasta mielipahasta.

Maahanmuuttoviraston päätös on hyvin mielenkiintoinen. Jamal on kertonut joutuneensa Irakissa sieppausyrityksen kohteeksi 2015, mutta hän on oleskellut kuitenkin Turkissa ainakin vuodesta 2013 alkaen. Mies on käynyt säännöllisessä ansiotyössä Turkissa, välillä hän on vieraillut Irakissa, mutta palannut aina takaisin Turkkiin.

Aiemmassa Hesarin jutussa kerrottiin, että perhe on ollut koko ajan yhdessä kun he tulivat Suomeen 2015. Eli luultavasti koko perhe on asunut jo vuosia ennen Suomeen tuloa Turkissa.

Nyt sopii kysyä, että miksi Jamalille annettiin turvapaikka, vaikka hän oli varmuudella asunut Turkissa vuosia ennen Suomeen tuloaan. Kirjoitin asiasta täällä:

https://pt-media.org/2017/03/24/eras-aseman-lakkokenraali-on-asunut-ennen-suomeen-tuloa-vuosia-turkissa/

Ruotsin Maahanmuuttovirastossa töissä oleva Merit Wager on kertonut useaan otteeseen, että monet kolmansien maiden tulijat tulevat tosiasiassa jostakin kolmannesta maasta, mutta hakevat turvapaikkaa vedoten kotimaansa tilanteeseen. Kuvitellaan tilanne, että Suomeen tulisi konflikti. Irak lupaisi yhtäkkiä ilmaisen ylläpidon ja asunnon kaikille suomalaisille, jotka vain saapuvat maahan. Sen jälkeen minä vuosia Ruotsissa asuneena lonnisin Irakiin, jossa olisi vielä parempi sosiaaliturva kuin Ruotsissa.

Olisinko turvapaikan tarpeessa?

 

Mainokset

48 Comments on Aseman lakkokenraali Nour Jamal sai loppuelämän kestävän oleskeluluvan

 1. Miten voi valittaa?

  Tykkää

 2. Islamissa on testoo ja munaa // 19/07/2017 13:15 // Vastaus

  Siis loppuelämän kestävän?

  Tykkää

 3. Itämaan // 19/07/2017 13:17 // Vastaus

  Saatana näitä röyhkeitä loisia ja vatipääviranomaisia. Yhdelläkään näistä irakkiapinoista ei ole syytä johonkin ns. turvapaikkaan. Ovat paskastanilaisia, paskastaneissa pommit tapaavat räjähdellä. ULOS, joka ikinen irakki. V*ttu tätä viranomaisten naiiviutta.

  Tykkää

  • Mätää // 19/07/2017 15:54 // Vastaus

   Entä jos se ei olekkaan naiviutta vaan laskelmointia? Tai lahjuksella maksettua? Niitäkin on huru mykky.

   Tykkää

   • Itämaan // 19/07/2017 17:07 // Vastaus

    Lahjuksilla? Sinä tiedät tämän mistä. Löysät heitot on hauskoja mutta teema on nyt niin vittumainen, ettei naurata.

    Tykkää

    • Näitä tulee ilmi aina silloin tällöin. Taitavat eivät tietenkään jää kiinni.
     https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/misstanks-for-handel-med-uppehallsratter

     Tykkää

     • Itämaan // 19/07/2017 18:44 // Vastaus

      Tämä on Ruotsista, se maa on sekaisin ettei mitään rajaa. Linkkaa uutinen Suomesta, jossa on lahjottu Migrin virkamiestä.

      Tykkää

      • Ja joulupukki on olemassa // 19/07/2017 19:03 // Vastaus

       Suomessa ei kukaan tee vilppiä tai ota lahjuksia. Jopa Suomeen muuttavat ulkomaalaiset muuttuvat automaattisesti rehellisiksi suomalaisiksi. Ja jos suomalaista joku uhkailee tai kiristää niin se ei koskaan onnistu.

       Tykkää

       • Itämaan // 19/07/2017 20:13 //

        Miksi jauhat paskaa, kyse oli siitä onko ollut uutisia migriläisten lahjomisista.

        Tykkää

       • Ajan Kysymys // 19/07/2017 21:14 //

        Kaikki mitä tapahtuu Ruotsissa tulee tapahtumaan myös Suomessa, se on mädätyksen laki.
        Et kai kuvittele ettei asioita tapahdu vain siksi että niistä ei ole kirjoitettu Hesarissa? Että esim. Migrin virkamiehet ovat 100% puolueettomia? Tai että kaikissa muissa maissa tapahtuu kummia juttuja mutta ei Suomessa?

        Tykkää

       • Itämaan // 19/07/2017 22:24 //

        @Ajan kysymys: Tuo on pyörittelysi nyt on täysin sivussa alkuperäisestä asiasta, heitosta jossa mihinkään lähteeseen viittaamatta väitettiin lahjuksilla saatavan Migristä myönteisiä päätöksiä.

        Tykkää

      • Painostava tunnelma // 19/07/2017 21:28 // Vastaus

       Reijo Koiras voipi hyvinkin olla oikeassa:

       ”Veikkaisin että tämän mediahuomion takia näitä maahanmuuttoviraston virkakyöstejä on painostettu ylhäältäpäin pyörtämään kielteinen päätös.”

       Nyt tullaan muitakin hylkyjä valittamaan ja perumaan samalla kaavalla koska tässä on saatu mallitapaus johon voidaan vedota.

       Tykkää

   • Itämaan // 19/07/2017 17:15 // Vastaus

    Ja oikeastaan, sehän aivan yksi v*tun hailee, onko kyse idiotismista vai jostain jonkun viranomaisvatipään ns. laskelmoinnista? Lopputulos kun on sama, irakin apina jää.

    Tykkää

    • Prejudikaatti // 19/07/2017 22:22 // Vastaus

     Ei se todellakaan ole ”aivan yksi v*tun hailee” koska se rohkaisee ja innostaa Suomen jokaista nykyistä ja tulevaa hylsynsaajaa. Siksi pitää nimenomaan selvittää MIKSI tämä tyyppi sai jäädä.

     Tapaus osoittaa että valittaminen kannattaa ja että Migrin negatiiviset päätökset eivät ole vedenpitäviä. Eli että kannattaa vaan jäädä Suomeen laittomasti makoilemaan ja sitkeästi valittamaan ja odottamaan. Kun yksi onnistuu, onnistuu myös joku muu. Valitettavasti.

     Tykkää

     • Itämaan // 20/07/2017 16:06 // Vastaus

      Eli on helvetin iso ero sillä, saiko apina jäädä viranomaisen idiotismin vai laskelmoinnin takia, niinkö?

      Tykkää

 4. Jarppa // 19/07/2017 13:24 // Vastaus

  Jamal sai turvapaikkalotossa 7 oikein. Samaa lottoahan tuo on kaikkien Irakin geelipäiden osalta, puhumattakaan ” Afganistanin” ressukoista.
  Ei meillä päätöksiä tekeviä virkamiehiä kiinnosta hevonpaskan vertaa totuus vaan sopivasti kyhätty tarina ja sen tuoma itkukerroin.
  Sekään ei kiinnosta monenko turvallisen maan läpi on lompsittu ennenkuin Suomen Eldoradon raja on ylitetty.
  Koko virkakoneistomme on maahanmuuton osalta täysin läpimätää ja kykenemättömiä siihen duuniin mistä palkkaa nostavat. Ratkaisut tehdään tunnepohjaisesti, oman agendan mukaisesti tai ihan randomilla.
  Ei lienee olisi ollut virkamiesten liian vaikeaa kaivaa tuostakin paskiaisesta samat tiedot esiin kuin mitä näilläkin sivustoilla on kaivettu mutta kun ei. SAATANAN TUNARIT.

  Tykkää

 5. Suomi tarvitsee lobotomian // 19/07/2017 13:30 // Vastaus

  2015 oli Turkissa töissä ja nyt täällä Irakin vainottuna. Ei vit…. ….tana …kele. En aio todellakaan jäädä eläkkeellä maksamaan näiden elättämistä. Siitä eläkkeestä joudun maksamaan sen veron ikävä kylläkin, mutta siihen jää rahat mitä tänne enää jätän sen jälkeen. Pitäkää saatana tunkkinne!

  Tykkää

 6. Jarppa // 19/07/2017 13:35 // Vastaus

  Edellisen kanssa tehnyt saman ratkaisun. Verot joutuu tänne maksamaan myös tulevasta eläkkeestä. Myyn kämpän pois, siitä saanee vielä jotain 4 vuoden päästäkin kun ei ole matujen kansoittamaa aluetta, kaikki omaisuus rahaksi ja kauas pois.
  Eläkkeen varaan ei kuitenkaan kannata hirveästi laskea, taitaa jossain vaiheessa mennä rahastot matujen ylläpitoon, pistävät muutoin kaiken paskaksi ja alkaa nuppien irtileikkaamistalkoot.

  Tykkää

 7. warren Beatty // 19/07/2017 13:39 // Vastaus

  Ählämilois terroristi sotarikollis perheelle elätys veronmakajien rahoilla loppuelämäksi.Fantsua maksiskella.😠

  Tykkää

 8. Slayer // 19/07/2017 13:54 // Vastaus

  Eli koko perhe, yhdeksän valehtelijaa pääsi loisimaan. Nyt varmaan löytyy 23 perheenjäsentä lisää jostain ”Irakista” jotka pitää myös saada tänne… Noi ekat 9 maksavat Suomelle mitä, 10 miljoonaa euroa elämänsä aikana? Nooh se summa saadaan kokoon kun lopetetaan muutama Suomalainen koulu, lasketaan Suomalaisten lapsilisiä, asumistukea sekä nostetaan lastentarhamaksuja. Ja sitten tehdään sama kun seuraavat 9 valehtelijaa onnistuvat, ja seuraavat ja seuraavat. Sanotaan RETEESTI että vuosien 2015-2020 välillä noin 70.000 valehtelijaa onnistuvat satuilemaan itsensä ilmaiselämään, laskekaa huviksenne mitä nuo MEILLE maksavat. Ne summat revitään MEILTÄ, ei Sipilän perheeltä. Tämä ei lopu hyvin, sen voin vannoa. Kun Suomalaiset saavat tarpeekseen tästä suvakkifarssista, sitten ei ole enää kivaa olla muslimiloinen täällä.

  Tykkää

 9. Nimetön // 19/07/2017 14:02 // Vastaus

  Tykkää

  • Slayer // 19/07/2017 14:29 // Vastaus

   Nyt sitten äkkiä ihan uusi instagram-tili kehiin jonne voi huoletta laittaa ne tulevan syksyn lomakuvat irakista, etteivät Suomalaiset rasistit huomaa. Mutta ensin hopihopi Kelaan hakemaan discofyrkat ja rahat stadin keskustan kämppään kaikkine herkkuineen! Ai ai nyt kyllä kelpaa, sexual-emergency kesä ja kaikkee! Vois vetää vähän sidukkaa rannalla ennenku hakee uusimmat puhelimet, aurinkolasit, muotivermeet ja läppärit myös. Riittäisköhän Kelafyrkat autoonkin? Kannattaa yrittää! Pitäähän ison perheen päästä lääkäriin ja itikseen! Tekeeköhän mieli yhtään osoittaa mieltään enää stadin matuleirissä, ihan niinku solidaarisuudesta..?

   Tykkää

  • Vedonlyönto // 19/07/2017 16:00 // Vastaus

   Se on onneksi vain neljäksi vuodeksi. Siinä neljä vuotta liikaa. Montako vuotta tulee tekemään täyspäiväistä, verollista duunia? Mitä luulette?

   Tykkää

  • 01.01

   Tykkää

 10. Nimetön // 19/07/2017 14:09 // Vastaus

  Mistähän saisi sen vastuullisen kusipään nimen selville joka tuon loisimisluvan on antanut?Kenen nimi on papereissa siis?

  Tykkää

 11. Tulevaisuus // 19/07/2017 14:15 // Vastaus

  Suomi pelastettu .Se lisääntyy kauheasti ,rakenta moskeija .

  Tykkää

 12. Islamissa on testoo ja munaa // 19/07/2017 14:32 // Vastaus

  Juu, neljä vuotta nyt ainakin tuli elämään helpotusta. Katsoin siis ylempänä olevaa kuvaa. Tota 4:ää vuotta mäkin ounastelin.

  Tykkää

  • Pitäisi olla vaatimuksena että 4 vuoden päästä osaa Suomenkieltä HYVIN, ei ole tehnyt yhtään rikosta sekä kykenee elättämään itsensä. Muuten ei heru lisäaikaa.

   Tykkää

 13. Puosuvaari // 19/07/2017 15:15 // Vastaus

  Valitettavasti tuo 4 vuotta on vain tyhjä paragrafi – käytännössä menee aina automaattisesti läpi.
  Lykkyä tykö, suomalaiset veronmaksajat!

  Tykkää

 14. Maksaja // 19/07/2017 15:39 // Vastaus

  Viranomaiset Migrissä ovat saaneet Suomen perikatoon. Kohta alkavat autot palaa, kuten Ranskassa ja Ruotsissa. Ulos ei voi mennä lenkille. Aina pitää olla sumuktin ja keklu mukana.
  voi v noita päättäjäpaskoja.

  Tykkää

 15. Tässähän on ihan klassinen kurpitsavaunutarina. Veikkaisin että tämän mediahuomion takia näitä maahanmuuttoviraston virkakyöstejä on painostettu ylhäältäpäin pyörtämään kielteinen päätös. Tästä tuleekin mieleen oma piirrokseni viime vuoden puolelta: https://ryppyjareika.blogspot.fi/2016/09/ryppy-ja-reika-kasittelevat.html

  Vakavasti puhuen tämä valtiovallan perseily pistää kyllä vituttamaan aika ankarasti.

  Liked by 1 henkilö

 16. Naamat muistiin // 19/07/2017 16:04 // Vastaus

  Kallis ja aivan turha taakka suomalaisten kannettavaksi.

  Tykkää

 17. Silloin kun huusivat Hämeentiellä ”Irak not safe” niin myöhemmin näitä huutajia tuli Ravintola Kurvittareen. Osa joita luulin Irakilaisiksi väittivätkin olevansa Turkkilaisia!!! No ota näistä selvää voivat olla myös Turkkilaisia tai Turkin Kurdeja. Allahin P. Toiviainen haki muuten Kurdinkielen taitoisia näyttelijöitä ja oliko laulajaa.. Kumma yhteensattuma Hym..

  Tykkää

 18. Jamal, opiskelija, seuraavat 40 vuotta // 19/07/2017 16:15 // Vastaus

  Onneksi älysi koko poppoo tulla Sauli-Arabiaan. Ruåtsissa ei olisi välttämättä tuo temppu onnistunut. Nyt he vielä tilevat vaatimaan vahingonkorvauksia, maksa kuffari maksa!!!

  Tykkää

 19. VIIDAKKORUMPU TÄRISEE 24/7 // 19/07/2017 16:19 // Vastaus

  NYT KOKO LÄHI-ITÄ JA AFRIKKA TIETÄVÄT ETTÄ LAKKOILU JA LAITTOMUUS KANNATTAA SUOMESSA!!! TYHMIÄ, HYVÄUSKOISIA IHMISIÄ JOITA ON HELPPO KUSETTAA JOKA ALUEELLA, PILLUSTA PÄIVÄRAHAAN!

  Tykkää

 20. Turkissa astetta rankemmat vainot päällä. Tämä oli siis ennakkopäätös, jolla vaikka kaikki turkkilaiset voivat hakea Kelarahat ja asunnon Suomesta. Asuu sitten missä asuu, kämpän voi vuokrata sille, jota arpaonni ei suosinut. Hampaitakaan turha pestä, kun ilmaiseksi saa uudet.

  Pitäisikö hankkia Lontoosta kämppä? Kävisi lomilla ja lainailisi tutuille, jos milloin menevät sinne päin. Väärä ihonväri, piru vie!

  Tykkää

 21. Seuraava on toiveunta, mutta kirjoitan silti. Unelma voi edeltää todellisuutta. Ilman unelmia todellisuus ei muutu.

  Ja nyt sitten se unelma. Suomi lopettaa turvapaikkojen myöntämisen. Maahan pääsisi asumaan vain, jos on aidosti hyödyllinen Suomelle ja suomalaisuudelle sekä pystyisi elättämään itsensä ilman yhteiskunnan tukia. Hädänalaisuus, vaino, avioliitto tai sukulaisuus ei olisi peruste maahan asumaan pääsylle. Samantien lopetettaisiin myös Suomen kansalaisuus niiltä, joilla on myös jonkun toisen maan kansalaisuus.

  Turvapaikan hakijat sijoitettaisiin aina johonkin kehitysmaahan, josta on hankittu turvaleiri heitä varten. Turvapaikan haun Suomesta tulisi merkitä ikuista kieltoa päästä asumaan Suomeen. Mutta turvan saisi leiristä.

  Tykkää

 22. Kyllä Erdo Tietää! // 19/07/2017 17:49 // Vastaus

  Turkista tulee tulemaan vielä paljon porukkaa! Esim. Erdolle täyshoidossa olevat pakoloiset jotka haluavat Eurooppaan, Erdon vihaamat gülenistit, Erdon erottamat valtion virkamiehet, journalistit, poliisit, opettajat jne. Erdohan on sanonut että Eurooppa kuuluu turkkilaisille, menkää sinne ja ottakaa se, se on jo teidän! Viisi lasta joka naiselle, muuten ei voi edes kutsua itseään naiseksi.

  Tykkää

 23. Helpottaa oloa, jos päättä ensi kerralla äänestää ainoata vaihtoehtoa, joka tätä menoa vastustaa. Ehkä Halla-Ahosta löytyy selkärankaa. Yrittäjänä ikähaarukassa 20- 40 menisin ehdottomasti Eestiin. Muutoin voi mieltään rauhoittaa sillä, että laillinen hallitus vastaa taloudenhoidosta, eihän muuhun voi uskoa.
  Mirgri joutui tekemään nahkapäätöksen leirin kokonaisuuden kannalta, näin oletan.

  Tykkää

 24. DUMARI // 19/07/2017 19:02 // Vastaus

  Eesti, Eesti, kaipaan sinne pe…leesti, Juice jo aikoinaan aavisti.

  Tykkää

 25. Myyn asunnon, ostan matkailuauton ja häivyn.

  Tykkää

 26. DUMARI // 19/07/2017 21:31 // Vastaus

  Nuo yhdeksän kurpitsavankkurivalehtelijaa kuluttavat meidän maksamia verorahoja miljoona euroa joka ainut vuosi. Jottain tarttis tehrä, sano Manu.

  Tykkää

 27. kohta ulkosuomalainen // 20/07/2017 03:36 // Vastaus

  Tuo summa, jonka saavat on ihan vitun surkea, asunto ym. näin suomalaisen näkökulmasta, ni monesti ihmetellyt mikä tänne oikeesti vetää,kylmään ja ankeaan maahan, jossa ei ole töitä ja näitä tulijoita ei suurin osa katso hyvällä silmällä? Koulutetut ja moni muu lähtee Suomesta just siksi, et muualla voi tienata paremmin, on kivemmat kelit ja iloisemmat ihmiset.

  Tykkää

 28. Se "luu" on "se" siellä jalkovälissä kuten ymmärrätte // 20/07/2017 10:33 // Vastaus

  Parta, viikset, geeli, luu- sillä Suomi parantuu!!!

  Tykkää

 29. Joe Langley // 20/07/2017 21:32 // Vastaus

  Idiootit tuotte seitsemännen vuosisadalle sisäsiittoisia loiselukoita maahan. Kaivatte omia hautojanne. Ainoa syy jonka takia ne ovat Suomessa on kun kuulivat että siellä typerät suoltavat rahaa käteen loputtomasti.
  Nyky Suomalaiset miehet ovat täyttä nynny sakkia. Vapisevat saappaissaan kuin sopulit. Meidän isämme olisivat ottaneet matuloiset vastaan pystykorva kädessä kuten ottivat vastaan ryssät vuonna 1939.

  Tykkää

 30. Caffè Corretto // 21/07/2017 22:14 // Vastaus

  Saatiin taas yksi mohammed tähän maahan, ja millä perustein? Tyyppi leikki jotain vadelman uhria. Vaatimuksena oleskeluluvalle pitäisi olla, että henkilö pystyy elättämään itsensä laillisin keinoin. Lisäksi hän ei saa olla ankkurilapsi. Yhden mukana ei saa tulla koko sukua!

  Tykkää

 31. kirjuri // 22/07/2017 08:30 // Vastaus

  ns ”turviksia” on saapunut tänä vuonna 2500, kiinnostaisi tietää mitä kautta on onnelaan saavuttu?näin jossain maininnan, että norvegian alkaa suorat lennot marokosta seutulaan,jos tämä on totta , kai koko kone on muutettu bisnesluokaksi kun kunniakansalaisia (tulevia) noudetaan?oletko paavo kuullut tästä mitään ?

  Tykkää

 32. Asko Ylämylläri // 23/07/2017 06:41 // Vastaus

  Itsellä jo koti Kiinassa. Kun kaikki on silitelty täällä niin ei tuu ikävä. Kaikki maailman tavarat on tarjolla ja hinnat tekee maasta köyhän taivaan….Ketä kiinnostaa kerron mieluusti lisää olosuhteista ja menettelystä.

  Oleskelulupaan minka saa ensin vuodeksi vaaditaan 15.000 takuuraha. Jopa värinäkö ja kaikki muukin testataan.
  Valtio edellyttää, ettei sille tule saapujasta kuluja vaan kaiken kustannat itse.

  Hieno maa. Hieno kansa. Eivät kerää koko maailman rupusakkia notkumaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: