Taju-tv: Afrikaanot muuttavat taloon ja ihmettelevät hellaa

13

Klassikkofilmi uusintana muutaman vuoden takaa. Afrikaanoperhe voitti Ruotsilotossa ja saivat ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon. Rouva Afrikaanolle kaikki on uutta, hellakin on mysteeri.

Ruotsalainen perhedraama, suomiteksillä. Kesto noin 3 min.

 

Advertisements

35 thoughts on “Taju-tv: Afrikaanot muuttavat taloon ja ihmettelevät hellaa

 1. Kaikki valmiina afrikan loisille.Eipä taida kantiksille käydä näin hyvin.Eipä voi kun ihmetellä,kuinka ruotsalaiset hyväksyvät tälläisen.

  1. Nämä tulivat Ruotsiin kiintiöpakolaisina Ugandasta eli ”lahjana” josta ei voinut kieltäytyä..

  1. Ruåtsalaisilla ja meilläkin sos. puolen ämmillä viiraa. Tässähän pätee sama kuin kaupassa, ei se ole hullu, joka pyytää, vaan se, joka maksaa.

 2. Miksi pitää importoida täysin vieraaseen elämäntapaan kuuluvia tänne pohjoiseen? Toi porukka tulis toimeen omilla huudeillaan ihan tarpeeksi hyvin. Tulee mieleen että noi on sveduille lemmikkejä, joita on kiva passata ja rapsutella. Ei helvetti oikeesti!

 3. Juu muistan tämän hyvin. Luulin ensin että se oli pilaa, sitten nousi verenpaine lukemiin 300/200..

 4. Videosta puuttuu osa jossa tämä perhe matkustaa tilausajo- bussissa ilmeisesti tähän asuntoesittelyyn. Rouva kaivaa koko tissin ulos puserosta kaiken kansan nähtäville ja työntää lapsen suuhun. Montakohan lasta on tullut jo lisää sitten tämän filmin? Millaisessa kunnossa on kämppä vai ovatko jo saaneet uuden ja isomman? Kuka maksaa koko perheen kännykkäkälätykset Afrikkaan?

 5. Meillä ei ole mitään yhteistä näiden ihmisten kanssa, paitsi silmä, silmä, nenä, suu. Eikä mitään yhteistä puhuttavaa sen kummemmin tieteen, taiteen kuin kulttuurin alalta.

 6. Näitähän on tulossa miljoonia Eurooppaan ja Suomi on etunenässä Kokoomuksen Risikon avulla ottamassa avosylin vastaan näitä moniosaajia helpottamaan työvoimapulaa ja kestävyysvajetta. Pelastavat kuuleman mukaan Euroopan alhaista syntyvyyttä ja mm. hoiva-alaa uhkaavaa työvoimapulaa.Tuota alhaista syntyvyyttä on taas Suomen lehdistössä ja mediassa alettu rummuttaa muutaman viikon katkon jälkeen uudestaan. Veikkaan että yritetään kääntää mielipidettä kun Afrikan massojen ”taakanjako” on hiljaisuudessa Brysselissä jo sovittu Jykän asiantuntemuksen avulla. Suomi saa oikein aimo annoksen näitä Afrikan ihmeitä kun entiset itäblokin maat eivät suostu tähän hulluuteen.

  1. Aivottomat eivät keksi epäonnistuneen ”työvoimapulan paikkauksen” jälkeen muuta tekosyytä yhteiskunnan pilaamiselle kuin alhaisen syntyvyyden paikkaus.
   Aivottomia ei sitten kiinnosta miksi suomalaisten syntyvyys romahti kun maahan alkoi tunkeutua partalapsia ja alettiin säästää kantaväestön palkoista, koulutuksesta ja sos./terveys-palveluista?
   Jopa kettutarhoilla eläimille järjestetään turvallinen, terveellinen, rauhallinen ja stressitön lisääntymisympäristö jossa ravinnonsaanti on turvattu, miksi sama ei koske kantasuomalaisia?

   1. Satojatuhansia Afrikan ja Itämaan ÄO- rouvia, miehiä ja kakaroita on rikkaus!? sanoo:

    Syntyvyyttä kyllä pystyvat paikkaamaan ennätystahtia. Tämäkin rouva voi synnyttää 15-20 lasta mutta miten saada niistä kunnon kansalaisia ja työssäkävijöitä??? Kun maan ekonominen tilanne huononee käyvät tällaiset rouvat perheineen yhä suuremmaksi taakaksi. Tänään juuri Telia irtisanoo 850 työntekijää, Ericsson tekee tappiota 1,2 miljardia osa-aikaraportissa ja osakkeet romahtivat 10%, Nordean tulos huononi 213 miljardia € viime vuodesta.

 7. Onko nuo afrigaanot joku pohjoiseen levinnyt neekerilajike? Aivan saman näköisiä, paitsi pukeutuneita (kirjaviin) vaatteisiin.
  Talvehtiiko täällä vai meneekö etelään talveksi?
  Onko lihan vai kasvisten syöjä?
  Onko vaarallinen, jos tulee metsässä vastaan, kuinka menetellään?

  1. Kävi mielessä, että jokohan noita muotikuteita on Pohjolassa myymälät pullollaan, ettei tarvitse afrikkalaisen tinkiä omasta tyylistään.

   Afrikaano ja afrokaaneri ovat toistensa vastakohta, joita ei pidä missään nimessä sekoittaa toisiinsa.

 8. Juuri luin mvlehdestä, että somali poliisi ampui australialaisnaisen.

  Olinkin tapauksesta alunperin luettuani hämmästynyt, miten moinen on päässyt tapahtumaan.

  1. Kuka aivoton poliisijohtaja oli aivan täpinöissään vaatimassa somalimuslimeiden poliisijoukkoja Suomeen kun oli käynyt Minnesotassa suvaitsemassa?
   Voisiko tuolle isoherralle välittää Minnesotalaisten mielipiteitä somalipoliiseista…
   Pieni kevennys: Mitä eroa on somali-katujengiläisellä ja somalipoliisilla?
   Käytännössä ei mitään…

  2. Somaliyhteisö oli kovin ylpeä tästä jäsenestään. Ylpeys voisi olla ylenpalttista, kun ensimmäinen somaliastronautti ammuttaisiin avaruuteen.

   Mahtaisiko miehistö edes uskaltaa lennolle, vaikka astronautit yleensä lienevät huomattavasti keskimääräistä rohkeampia? Tai jos tietynlaisten syytösten pelottelemina eivät uskaltaisi kieltäytyä lennolta, niin… (jatko jää lukijan mielikuvituksen varaan)

 9. Olen joskus -70 luvun puolessa välissä käynyt koulua Västeråsin Valbys:ssa. Siellä oli ensimmäinen paikkakunnan ghetto. Paloautot olivat arkipäivää kun vuohipaimenet ja neekerit latoivat sähköuunin täyteen halkoja ja tuikkasivat tulet perään.
  Olihan siinä viihdettä meille nappuloille.
  Asuin itse siihen aikaa Rådy:ssa ja se oli lähinnä paikallisten ja svedujen duunarimesta, hyvä meininki. Siitä muutama kilsa oli Bäckby ja se oli jo silloin matutettu ihan täyteen. Käytiin junnujengillä pistämässä matuja kuonoon siellä.
  Tarkoitus oli pitää ne paskat varpaillaan ettei tunge Råby:n puolelle.
  Mitä olen lukenut niin kaikesta nenäverestä huolimatta hävisimme sen taistelun. Vituttaa.

 10. Sen verran vielä, että siihen aikaan ne matut tulivat pääsääntöisesti Turkista tai ns Assyyriasta eli lienee kurdeja. Yrittihän ne ottaa isännän meiningin mutta siihen aikaan se ei onnistunut. Me junnut lapettiin silmillehypoiöitä koteloon ja faijat teki saman aikuisille.
  Hyvin käyttäytyvät pääsi porukkaan mukaan.
  Perusjuttu oli se, että opitaan Ruotsin kieli, itse opin sen vuodessa. Se kyllä meni yrityksen ja erehdyksen kautta ja aina kun joku hihkui finjäveliä niin turpaan.
  Tavallaan ne oli aika huolettomia ja hyviä aikoja.
  Kun muutettiin 1980 takaisin Suomeen niin kävin muutaman kerran kaiffareita siellä moikkaamassa.

 11. Äkkiä oli rouva uudet hampaatkin saanut. mahtoiko ihan itse maksaa sen.
  Kyllä meillä täälläkin kongolaiset kiintiöpakolaiset saavat sähkömopoista alkaen mutta vammaispalvelulakipa ei sitten koskekkaan kantakuntalaista liikuntarajoitteista. Ikävää eriarvoistamista kunnan puolelta. Lieneekö nyt sitä niin paljon puhuttua rasismia.

  1. Kuka maksaa rouvan peruukit? Peruukin alla kun on sitä tavallista pientä kikkaraa.

 12. Ymmärrettävää että silmät pyörivät päässä ihmetyksestä, jos ja kun ovat tulleet suoraan jostain peltihökkelistä tai savip*skamajasta. Vettäkään ei tarvitse kantaa ruukussa päänsä päällä vaan se tulee hanasta, simsalabim.

  Olisi mielenkiintoista olla kärpäsenä katossa kun he alkavat esim. käyttämään pesukonetta, pölynimuria ja uunia. Millaisessa kunnossa asunto lieneekän sitten puolen vuoden kuluttua?

 13. Kiinnostaisi aina kysyä noita ihmisiä tänne järjestäneiltä, kuinka tämä muutto auttoi kehitysmaata, tuomalla ison (suurenevan) perheen loppuelämän elätiksi. Sossu maksaa elatuksen ja western unionin kautta voi lähettää kotimaan suvullekin osansa. Nämä ihmiset eivät kotudu koskaan. He oppivat täällä (suwakeilta), että valkoinen on rasisti jos ei anna kaikkea ilmaiseksi ja valkoinen on aina sortanut heitä. Niinpä heillä ei ns. kotoutumisen jälkeen ole muita kuin vaatimuksia. Eurooppa on tehnyt valtavan virheen siinä, ettei tulijoilta ole edellytetty mitään; ei sopeutumista, ei oikeanlaita käytöstä, kielen opppimista, lisääntymisen hillitsemistä tms. Tärkeimpänä; miksi heiltä ei vaadita samoja asioita kuin kantaväestöltä eli jos leipä on loppu, mennään leipäjonoon.

  1. Nimenomaan. Sossu maksaa kaiken ja ylimääräiset rahat siirtää Rouva Afrikaano todelliseen kotimaahansa. Ruotsi tai Suomi maksaa näin moninkertaisen kehitysavun, edistää väestön lisääntymistä ja sitä että yhä useammat innostuvat lähtemään rahahanoille. Afrikka ei kehity kuitenkaan mihinkään, kakkamajoissa istutaan ja katsotaan nykyään telkkaria ja odotellaan seuraavaa rahalähetystä.

 14. Onko videopätkässä kuvattuna sama nainen? Alussa puuttui useampi etuhammas, mutta myöhemmin oli kaikki hampaat tallella kun hän puhui puhelimessa kai jonnekin Afrikkaan ja kertoi, ettei Ruotsissa saa koululapsia lyödä. Hupaisa on ruotsalainen neuvoja, joka ilmeisesti luulee, että tulijat osaavat ja ymmärtävät ruotsia.

 15. Suomessa pari päivää sitten rasva leimahti liekkeihin keittiössä ja sytytti tulipalon, kun jossakin kerrostalossa laitettiin ruokaa puoli kahdelta yöllä. Jutussa ei tietenkään kerrottu, ketkä olivat nämä järjen jättiläiset, jotka sammuttivat rasvapaloa vedellä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.