Mainokset

Käräjäoikeus vangitsi kolme somalia Järfällan raiskauksesta

 

Attundan käräjäoikeus vangitsi Järfällan raiskauksesta epäiltynä kolme somalia. Paikalle istuntoon oli pyydetty myös somalian kielen tulkki.

Syyttäjä vaati epäiltyjen vangitsemista todennäköisin syin. Lisäksi oli epäilys, että epäillyt vaikeuttavat tutkintaa. Rikoksesta on myön minimirangaistus 2 vuotta.

Epäillyt pitävät majaa Järfällassa.

 • Ahmed, Hanad Liban, synt. 30-07-2000
 • Mire, Abdirashid Ahmed, synt. 30-12-1999 (!)
 • Salaat, Hanad Ahmed, 01-01-1999 (!)

Luultavasti kyse on yksintulleista sotalapsista syntymäaikojen perusteella.

Mainokset

19 Comments on Käräjäoikeus vangitsi kolme somalia Järfällan raiskauksesta

 1. Harjoitus tekee mestaajan // 20/07/2017 12:52 // Vastaus

  Refugee hostility club 17v aarteet rikastamassa, kyllä Nerg tietää?

  Tykkää

 2. Vankiloista loppuu paikat // 20/07/2017 12:56 // Vastaus

  Nämä on siis ne moposomput jotka raiskasivat 40-45- vuotiaan naisen Barkarbyssa.
  Huono fantasia pojilla syntymäpäivien suhteen, miksei kolmas ottanut 31.12? Eivät tiedä että joulukuussa on 31 päivää? Göteborgin matughetto Gårdstenissa on tapettu nainen ja kolme lasta ja sitten tuikattu kämppä tuleen:
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/XV26m/misstankt-mord-i-goteborg–fyra-personer-doda

  Tykkää

 3. Vankiloista loppuu paikat // 20/07/2017 13:00 // Vastaus

  Vain yksi tarvitsee somalitulkkia joten ainakin kaksi voi olla täällä syntynyttä.

  Tykkää

  • Nimetön // 20/07/2017 13:36 // Vastaus

   …tai sitten se yksi voi tulkkaa kaikille vai onko sekin ihmisoikeus nykyään että jokaisella somaliraiskaajalla pitää olla oma henkilökohtainen tulkki ja kamarineito?Ei oikeastaan yllättäisi jos pitäisi.

   Tykkää

   • Kallista, kallista // 20/07/2017 14:55 // Vastaus

    Ei ne saa tulkata koska ovat itse syytettyinä. Jokaisella syytetyllä on oma asianajaja ja tulkki vähintään.

    Tykkää

 4. Nimetön // 20/07/2017 13:58 // Vastaus

  Ahmed -nimi näyttäisi altistavan raiskauksiin. Vai olisiko kyse siitä, että poliisi ottaa somppuja kiinni aakkosjärjestyksessä tietäen, että jotain laittomuuksia sieltä kuitenkin löytyy.

  Tykkää

  • Mustia ne kiinni ottavat ja raudoittavat, kuten ameriikkalaisissa elokuvissa. Jos löytyy vielä mustempi, edellinen vapautetaan ja uusi poika syytteeseen asetetaan. Värikartta Ruotsinkin poliisilla aina mukana.

   Amerikassa ehkä joskus olikin noin, semmoinen on varsin tuomittavaa.

   Tykkää

 5. Rangaistus:

  Tykkää

 6. Nimetön // 20/07/2017 14:05 // Vastaus

  Voi sitä päivää, kun eurooppalaisilla alkaa tulla totaalisesti mitta täyteen näistä hottentoteista. Siinä ei käräjäoikeuden lipuilla ja lapuilla ole paljonkaan virkaa, kun kanta-eurooppalaiset alkavat maksaa potut pottuina.

  Tykkää

  • Itämaan // 20/07/2017 19:20 // Vastaus

   Se päivä saisi olla jo tänään. Nämä apinat uskovat vain yhtä kieltä, sen kielen nimi on kipu.

   Tykkää

 7. Börje-Ole // 20/07/2017 14:44 // Vastaus

  Pojat on poikii. Kyllä muutkin pojat tykkää panee! Sitäpaitsi kaikkien naisten seksifantasia on saada kolme mustaa lerssiä joka reikään smanaikaisesti! Eiköhän todella jämäkästi sanottu varoitus, tiukka katse sekä sormella heristely ole rangaistuksena riittävä. Tytölle siis. Käy poikia sääliksi, turhaa mielipahaa heille tuottaa tämmöinen pelleily. Jotain rahallista korvausta voisi harkita.

  Tykkää

 8. DUMARI // 20/07/2017 16:10 // Vastaus

  Somput köyttävät aina tulkkia. Tulkin palkkio pistetään sitten puoliksi.

  Tykkää

 9. Ja tuomio on puolisen vuotta nuorisohoitoa kun ovat kaikki ahmetit alle 21vee, eli ei käytännössä mitään rangaistusta. Nuorisohoidossa on myös vähennykset, en vaan jaksa muistaa niitä eikä jaksa edes tsekata. Sen verran turhauttaa tänään.

  Tuli mieleen, että kun nyt on jo n.vuosi lennätelty eritrealaisia Suomeen sekä muualle Eurooppaan taakanjaon puitteissa, niin mistä se kaikki lähti? Miksi eritrealaiset alkoi hipsiä EU:n alueelle?

  Itse syytän…yllätys yllätys Ruotsia. Taas kerran kiitos naapuriin! Nimittäin jossakin täällä Paavon sivuilla on tilasto siitä kuinka paljon eritrealaisia tuli 2010-luvun alussa Ruotsiin, ja pian sen jälkeen Ruotsi suuressa tyhmyydessään alkoi (ainoana) EU-maana myöntää näille automaattisia turvapaikkoja, olisiko ollut 2013 tai 2014, nyt ei jouda etsiä, mutta luku lähti huikeaan nousuun sen jälkeen kun viidakkorumpu Eritreassa kertoi, että kaukana pohjoisessa on pöljä kansa joka kattaa pöydän, antaa asunnot, ilmaisen ylläpidon, kaiken…huoh.

  Odottelin jo millä typeryydellä afrikkalaisinvaasiota tohtivat perustella. Väestön ikääntyminen! Hei kamoon ”laatulehdistö”, tätä valetta kaytettiin yhtenä muista jo somalien invaasiossa 90-luvulla. Tosin sama mitä selitätte, ei enää kukaan usko kuitenkaan. Niin paljon olette valehdelleet, että on aivan sama mitä raapustelette surkeisiin julkaisuihinne…tollot.

  Risikko hehkutti kuinka valmiutta piisaa, voimme ottaa 5000-6000…hetken kuluttua tuossa jutussa (IS) Risikko äityi retostelemaan; valmiutta on ottaa vaikka 20 000! Lukijalle syntyi kuva, että sisään otetaan kaikki jotka kynnelle kykenee, oli se 5000 tai 15 000 tai vaikka 20 000, miksei enemmänkin. Mitä tuo valmius tarkoittaa? Onko jossain valtava kirstu täynnä fyrkkaa venaamassa, vai otetaanko velkaa lisää sitä mukaa kun väkeä valuu sisään, ja samalla tietty leikataan kantalaisilta joka on jo muutenkin ajettu ahtaalle.

  2015-syksyn invaasio kiristi kansan pinnaa siinä määrin että jos nyt tulisi 20 000 afrikkalaista + kaikki ne muut joita valuu koko ajan sisään, niin vakavia ongelmia on tilauksessa. Monessakin mielessä.

  Tykkää

 10. White power . // 20/07/2017 16:44 // Vastaus

  You wanna it , you got it .

  Tykkää

 11. Jälleen ruotsi on rikastunut ja Alexander komppaa twitterissä jykän nyökytelessä hyväksyvästi vedet silmissä. Myös Risikko on samaa mieltä puoluetovereiden aatteelle siitä kun maksamme valkoisen miehen velkaa Afrikalle.

  Tykkää

 12. mike lake // 20/07/2017 23:57 // Vastaus

  Tämän sattumuksen seurauksena pojat saavat poliisilta vakavan nuhtelun.
  Josta seuraa heille pahamieli ja henkinenahdistus,
  Yhteiskunta on velvoitettu antamaan heille kriisiapua ja muita tukitoimia.
  Ps.Toivon heille pikaista toipumista tästä rasistisesta kokemuksesta.

  Tykkää

 13. Caffè Corretto // 21/07/2017 02:24 // Vastaus

  Ahmedia on taas panettanut. On olemassa jotain ”fuck machine” laitteita, joilla vois rangaista kyseistä kolmikkoa. Tunti kakkoseen täysillä, ja sitten maastakarkoitus. Saattais hillitä pahimpia himoja.

  Tykkää

 14. White power . // 22/07/2017 13:44 // Vastaus

  Put bulit in to pig’s blod and shut down those muslim monkey’s .

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: