13

Kuvakaappaus 2017-07-21 11-23-19

 

Lounais-Tukholman maahanmuuttajavoittoisessa Vårbergin lähiössä ammuttiin viime yönä hengiltä mies. Poliisi sai ilmoituksen klo 23.20 aikaan kun soittajat kertoivat, että alueelta kuuluu laukauksia. Silminnäkijöiden mukaan ainakin 20 laukausta ammuttiin.

Paikalta löydettiin 20-vuotias nuorukainen menehtyneenä. Häntä oltiin ammuttu päähän ja rintaan. Ampujien, joita oli 2-3, kerrotaan häipyneen paikalta mopedeilla ja jatkaneen pakoa autoilla. Mopedit löydettiin myöhemmin poltettuina.

Poliisi piti yön mittaan suuroperaation E4- moottoritien länsipuolella Skärholmenin ympäristössä. Kolme henkilöä haettiin kuulusteluun asian tiimoilta. Sinikantiseen vihkoon asia kirjailtiin murhana.

Advertisements

11 thoughts on “

 1. Asuin Vårbergissä -89. Silloin siellä asui ruotsalaisten lisäksi lähinnä suomalaisia ja lähiö oli kiva nukkumalähiö ostarin paikallispubeineen. Monta kertaa hoipertelin pubista kotiin ja suurin riski kotimatkalla oli, että lentää humalan takia nutulleen.
  Se oli silloin se.

  1. Nykyään on paras olla oma henkivartija mukana kauppareisullakin. Kännissä hoipertelu on BIG NONO, henki voi lähteä rahojen ja kalsareiden lisäksi.

 2. Äskettäin oli myös uutinen, että nuoret joukkoraiskarit pakenivat mopoilla. Selityksenä lienee osin ikä, osin suunnitelmallisuus. Mopedi on yllättävän näppärä pakoväline. Menee ja liikkuu siellä, mihin autolla ei asiaa: metsiköt, sokkelokadut ym. Mopoporukan on lisäksi helppo hajaantua. Tuskin kypäräpakkokaan vauhdinpitoa haittaa.

 3. Ei Paavo sattuis löytämään tilastoja ruattin murhista? Vois olla kiva nähdä kuinka monta sataa prosenttia lukemat noussut 90-luvulta.

 4. Ruotsalaisen keskustelupalstan viestin mukaan uhrin etunimikaimalla on oma evankeliuminsa raamatussa, sukunimi periruotsalainen -sson päätteinen.
  Huono säkä jos täysin sivullisena ammutaan päähän eli mikä lie teon motiivi, jos ammuttu on kantis, huumeet?

  1. Nykyään on kaikki mahdollista ja poliisin pinna on niin piukkana että poliisiakin saa pelätä. Ajattelen tätä Minneapolisin tapausta jossa Justine- niminen 40- vuotias alkujaan australialainen valkoihoinen nainen soitti poliisille myöhään illalla kuultuaan kadulta naisen kirkunaa. Poliisi tuli ja Justine meni yöpukusillaan ulos kertomaan mitä oli tapahtunut. Hänen puhuessaan kuskin paikalla istuvan poliisin kanssa ampui vieressä istunut somalipoliisi yhtäkkiä hänet kuoliaaksi! Kukaan ei tiedä miksi! Poliisien kamerat eivät olleet päällä. Somalipoliisista on ennestään tehty jo kolme vakavaa ilmoitusta mm ampumisesta. Ilman syytä ammuttu Justine oli menossa ensi kuussa naimisiin. Jos ei olisi soittanut poliisille olisi vieläkin ollut elossa ja muutaman viikon kuluttua onnellinen, vastavihitty rouva.

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Shooting_of_Justine_Damond

 5. Oletko jo unohtanut kun pienenä muslimina pullahdit esiin äitisi karvakauluksesta?!?

  ”Maryam käyttää islamiin kääntymisestään sanaa palaaminen, koska muslimit uskovat, että kaikki maailman lapset syntyvät muslimeina. Toiset palaavat, toiset eivät. (KAROLIINA SORJONEN)
  ELLI HARJU
  elli.harju@iltalehti.fi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.