Mainokset

Kuvakaappaus 2017-07-21 11-23-19

 

Lounais-Tukholman maahanmuuttajavoittoisessa Vårbergin lähiössä ammuttiin viime yönä hengiltä mies. Poliisi sai ilmoituksen klo 23.20 aikaan kun soittajat kertoivat, että alueelta kuuluu laukauksia. Silminnäkijöiden mukaan ainakin 20 laukausta ammuttiin.

Paikalta löydettiin 20-vuotias nuorukainen menehtyneenä. Häntä oltiin ammuttu päähän ja rintaan. Ampujien, joita oli 2-3, kerrotaan häipyneen paikalta mopedeilla ja jatkaneen pakoa autoilla. Mopedit löydettiin myöhemmin poltettuina.

Poliisi piti yön mittaan suuroperaation E4- moottoritien länsipuolella Skärholmenin ympäristössä. Kolme henkilöä haettiin kuulusteluun asian tiimoilta. Sinikantiseen vihkoon asia kirjailtiin murhana.

Mainokset

11 Comments on

 1. Asuin Vårbergissä -89. Silloin siellä asui ruotsalaisten lisäksi lähinnä suomalaisia ja lähiö oli kiva nukkumalähiö ostarin paikallispubeineen. Monta kertaa hoipertelin pubista kotiin ja suurin riski kotimatkalla oli, että lentää humalan takia nutulleen.
  Se oli silloin se.

  Tykkää

  • Matu haistaa sopivan uhrin kilometrin päästä // 21/07/2017 12:51 // Vastaus

   Nykyään on paras olla oma henkivartija mukana kauppareisullakin. Kännissä hoipertelu on BIG NONO, henki voi lähteä rahojen ja kalsareiden lisäksi.

   Tykkää

 2. Entinen mopedisti // 21/07/2017 14:27 // Vastaus

  Äskettäin oli myös uutinen, että nuoret joukkoraiskarit pakenivat mopoilla. Selityksenä lienee osin ikä, osin suunnitelmallisuus. Mopedi on yllättävän näppärä pakoväline. Menee ja liikkuu siellä, mihin autolla ei asiaa: metsiköt, sokkelokadut ym. Mopoporukan on lisäksi helppo hajaantua. Tuskin kypäräpakkokaan vauhdinpitoa haittaa.

  Tykkää

 3. Nimetön // 21/07/2017 14:28 // Vastaus

  Ei Paavo sattuis löytämään tilastoja ruattin murhista? Vois olla kiva nähdä kuinka monta sataa prosenttia lukemat noussut 90-luvulta.

  Tykkää

 4. Nimetön // 21/07/2017 16:49 // Vastaus

  Tukholma,tuo pohjolan Beirut.

  Tykkää

 5. Saunaklupi // 21/07/2017 18:28 // Vastaus

  Tässä teille perjantaihupailua: https://m.youtube.com/watch?v=zCvltRwj53U

  Tykkää

 6. mellanöl // 22/07/2017 04:20 // Vastaus

  Ruotsalaisen keskustelupalstan viestin mukaan uhrin etunimikaimalla on oma evankeliuminsa raamatussa, sukunimi periruotsalainen -sson päätteinen.
  Huono säkä jos täysin sivullisena ammutaan päähän eli mikä lie teon motiivi, jos ammuttu on kantis, huumeet?

  Tykkää

  • Nykyään asiat voivat kääntyä miten vain päälaelleen // 22/07/2017 10:12 // Vastaus

   Nykyään on kaikki mahdollista ja poliisin pinna on niin piukkana että poliisiakin saa pelätä. Ajattelen tätä Minneapolisin tapausta jossa Justine- niminen 40- vuotias alkujaan australialainen valkoihoinen nainen soitti poliisille myöhään illalla kuultuaan kadulta naisen kirkunaa. Poliisi tuli ja Justine meni yöpukusillaan ulos kertomaan mitä oli tapahtunut. Hänen puhuessaan kuskin paikalla istuvan poliisin kanssa ampui vieressä istunut somalipoliisi yhtäkkiä hänet kuoliaaksi! Kukaan ei tiedä miksi! Poliisien kamerat eivät olleet päällä. Somalipoliisista on ennestään tehty jo kolme vakavaa ilmoitusta mm ampumisesta. Ilman syytä ammuttu Justine oli menossa ensi kuussa naimisiin. Jos ei olisi soittanut poliisille olisi vieläkin ollut elossa ja muutaman viikon kuluttua onnellinen, vastavihitty rouva.

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Shooting_of_Justine_Damond

   Tykkää

 7. Rauhaa rakastavia rauhanuskontolaisia? // 22/07/2017 10:21 // Vastaus

  Vokkilainen puukottanut toista vokkilaista pahasti tappelussa Hultsfredissa:

  http://www.expressen.se/nyheter/krim/tva-skadade-man-gripen-for-mordforsok/

  Tykkää

 8. VMP P-uskonnolta // 22/07/2017 11:13 // Vastaus

  Oletko jo unohtanut kun pienenä muslimina pullahdit esiin äitisi karvakauluksesta?!?

  ”Maryam käyttää islamiin kääntymisestään sanaa palaaminen, koska muslimit uskovat, että kaikki maailman lapset syntyvät muslimeina. Toiset palaavat, toiset eivät. (KAROLIINA SORJONEN)
  ELLI HARJU
  elli.harju@iltalehti.fi

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: