Göteborgissa aamulla raaka nelosmurha-äiti ja kolme lasta uhreina

0

 

Kuvakaappaus 2017-07-21 00-16-49

 

Göteborgissa tehtiin aamutuimaan raaka tapahtumasarja, jossa murhattiin 35-vuotias nainen ja tämän kolme pientä lasta iältään 2-8 vuotta.

Murhasarja alkoi selvitä vähän sen jälkeen kun kerrostalon huoneistosta alkoi levitä savua ja palokunta hälytettiin paikalle. Palo saatiin nopeasti sammumaan, sillä se rajautui vain yhteen huoneeseen. Palomiehet löysivät sitten huoneesta neljä henkilöä, joista äiti ja yksi lapsi oli kuollut jo löytöhetkellä. Yksi elossa ollut lapsi kuoli matkalla sairaalaan ja toinen sairaalassa.

Poliisin mukaan kaikilla murhatuilla oli isoja puukon viiltoja kehoissaan.

Tapahtumasarja tapahtui Göteborgin Gårdstenin kaupunginosassa, joka on osa Angeredia. Hetken päästä tapahtumista poliisi otti kiinni miehen, joka sitten pidätettiin epäiltynä rikoksesta.

Jutun tiimoilta oli liikkeellä hurjia huhuja. Tapahtumalla ei kuitenkaan ole ”uskonnollista” motiivia. Uhri on puolalainen nainen ja tekijä tämän puoliso, noin 50-vuotias mies.

4 thoughts on “Göteborgissa aamulla raaka nelosmurha-äiti ja kolme lasta uhreina

  1. ”…. tekijä tämän puoliso, noin 50-vuotias mies.”
    Ei tuo muotoilu vielä täysin sulje pois ”uskonnollista” motiivia.

    1. Mies on Bosniasta, lattialaatoittaja ammatiltaan ja vaimo Puolasta. Vuokravelkaa oli 140000,-, eivät olleet maksaneet vuokraansa kahteen vuoteen! Ihmeellistä jos ukko kävi töissä. Ja onhan lapsilisät ja vuokra-avustukset sun muut. Mutta jotkut eivät vaan maksa, kaikki pitäisi saada ilmaiseksi ja asioiden annetaan mutkistua liian kauan. Perhe piti häätää juuri samaisena aamuna. Nyt ukko saa elinikäisen ilmaisen asunnon. Kannattiko tappaa?

  2. Nyt vapautui kätevästi jollekin muslimiperheelle uusi kämppäkin! JEEEE! Pyyhitään pahimmat veret pois ja äkkii uudet ählämit sisään niin ei tule vuokranmaksutaukoo.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.