Skip to content
Mainokset

Göteborgissa aamulla raaka nelosmurha-äiti ja kolme lasta uhreina

 

Kuvakaappaus 2017-07-21 00-16-49

 

Göteborgissa tehtiin aamutuimaan raaka tapahtumasarja, jossa murhattiin 35-vuotias nainen ja tämän kolme pientä lasta iältään 2-8 vuotta.

Murhasarja alkoi selvitä vähän sen jälkeen kun kerrostalon huoneistosta alkoi levitä savua ja palokunta hälytettiin paikalle. Palo saatiin nopeasti sammumaan, sillä se rajautui vain yhteen huoneeseen. Palomiehet löysivät sitten huoneesta neljä henkilöä, joista äiti ja yksi lapsi oli kuollut jo löytöhetkellä. Yksi elossa ollut lapsi kuoli matkalla sairaalaan ja toinen sairaalassa.

Poliisin mukaan kaikilla murhatuilla oli isoja puukon viiltoja kehoissaan.

Tapahtumasarja tapahtui Göteborgin Gårdstenin kaupunginosassa, joka on osa Angeredia. Hetken päästä tapahtumista poliisi otti kiinni miehen, joka sitten pidätettiin epäiltynä rikoksesta.

Jutun tiimoilta oli liikkeellä hurjia huhuja. Tapahtumalla ei kuitenkaan ole ”uskonnollista” motiivia. Uhri on puolalainen nainen ja tekijä tämän puoliso, noin 50-vuotias mies.

Mainokset

4 Comments »

 1. ”…. tekijä tämän puoliso, noin 50-vuotias mies.”
  Ei tuo muotoilu vielä täysin sulje pois ”uskonnollista” motiivia.

  Tykkää

  • Mies on Bosniasta, lattialaatoittaja ammatiltaan ja vaimo Puolasta. Vuokravelkaa oli 140000,-, eivät olleet maksaneet vuokraansa kahteen vuoteen! Ihmeellistä jos ukko kävi töissä. Ja onhan lapsilisät ja vuokra-avustukset sun muut. Mutta jotkut eivät vaan maksa, kaikki pitäisi saada ilmaiseksi ja asioiden annetaan mutkistua liian kauan. Perhe piti häätää juuri samaisena aamuna. Nyt ukko saa elinikäisen ilmaisen asunnon. Kannattiko tappaa?

   Liked by 1 henkilö

 2. Nyt vapautui kätevästi jollekin muslimiperheelle uusi kämppäkin! JEEEE! Pyyhitään pahimmat veret pois ja äkkii uudet ählämit sisään niin ei tule vuokranmaksutaukoo.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: