Hultsfredin sotalasten asumisyksikössä puukoittelua

0

Hultsfredin sotalasten asumisyksikössä oli viime yönä hurja meno. Kaksi kolmansista maista tullutta itsensä alaikäisiksi ilmoittanutta henkilöä kävivät keskustelua siitä kumman uskonto oli oikeampi. Filosofinen dialogi päättyi puukkotappeluun klo 01.30 aikaan.

Poliisi saapui paikalle sivullisten hälyttämänä. Paikalta löydettiin kaksi viiltohaavoja saanutta miestä, jotka kuskattiin sairaalaan veronmaksajien sponsoroimana. Toinen oli toista vakavammin viiltohaavoittunut.

Poliisi kirjasi sinikantiseen vihkoon kaksi rikosta. Viiltohaavoittununeelle murhan yritys ja viiltohaavoittuneemmalle törkeä pahoinpitely.

6 thoughts on “Hultsfredin sotalasten asumisyksikössä puukoittelua

    1. Ei tappelun takia vaan siksi, että Ruotsissa siitä maksetaan hyvin… Tulikohan nyt tempaistua laajempikin totuus: Jos he oikeasti luulevat, että he saavat palkkaa perseilystä, ja siksi ovat ahkeria! Nyt tämä alkoi aueta – pysäyttäkää painokoneet!

    2. pitihän siitä puukkotappelu aikaansaada kun toisen muhametti on parempi kun toisen. ” Toinen ei ole toistaan parempi,pikemminkin päin vastoin”

  1. Eihän se nyt laitaa, että omia aletaan sohimaan ja tökkimään. Rivithän siinä harvenevat syyttä suotta. Sopikaa ja etsikää yhteinen vihollinen.

  2. Puukkohippasille ryhtyminen levinnyt Pohojammaalta viimeinkin lahden yli. Kulttuurivaikutteita leviää Ruotsiin muualtakin kuin musa Brittilästä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.