Marjaana Toiviainen, onko kaikki hyvin?

13

Mihin Marjaana Toiviainen on hävinnyt? Hänestä ei ole kuulunut mitään pariin viikkoon. Viimeinen Facebook-päivitys on kaksi viikkoa sitten ja Refugees Hospitality Clubissakaan ei ole näkynyt yhtään viestiä.

Marjaana, onko kaikki hyvin? Sinua on ikävä. Jos joku on yhteydessä Marjaanaan, kertokoot paranemisterveisiä.

Advertisements

24 thoughts on “Marjaana Toiviainen, onko kaikki hyvin?

 1. Eiköhän Marjaanalla mene ihan hyvin, koska on nyt omiensa luona. Mutta ehtipä kirkon rahoilla ja kolehtihaavin tuotoilla tehdä jumalattoman paljon.

 2. Taitaa mirkku olla lataamossa. Kyllähän tuosta vouhkaamisesta ja sekoilusta oli jo aistittavissa, että romahdus on vain ajan kysymys. Vaimoni on psykiatrisen puolen ammattilainen ja häntä kävi sääliksi ne Toiviaisen sekoiluvideot. Kuulemma psykoositapaus.

  1. Niin. Diagnoosien tekeminen on lääkäreiden asia, mutta jos vaikkapa tulemme kolaripaikalle, jossa näemme yhden uhreista lojuvan asfaltilla pää ruumiissa kiinni vain ohuella ihoriekaleella, voinemme kai maallikkoinakin todeta asianomaisen kuolleeksi?

   Samalla tavoin pastoritar Marjaanan touhut ovat ainakin minusta näyttäneet tyypilliseltä kaksisuuntaisen mielialahäiriön maniavaiheelta. Liekö se alkanut nyt kääntyä alati syvenevään, lopulta toimintakyvyn lamauttavaan depressioon?

   Joka tapauksessa olisi toivottavaa, että krkko kantaisi vastuunsa työntekijästään ja toimittaisi hänet työterveyshuoltonsa kautta asianmukaiseen psykiatriseen hoitoon vaikka M1-lähetteellä, koska hän niin selvästi sen tarpeessa on.

 3. Juu, minullekin tuosta naisesta tuli aina mieleen sarjiksessa ”julma luonto” heiluva punaturkkinen kettu, jolla kaikki ei tainnut olla ihan niin kuin kunnossa…

 4. Marjaana sai niin paljon julkisuutta, että läpimeno kunnallis- tai jopa eduskuntavaaleissa on mahdollista.

 5. Niin missä on tuo papitar Metallicakin kerkesi tehdä viime viikolla mädättäpapeista viisun jösse järvenpään hengessä.

 6. Toiviainen on siksi selvä mielenterveystapaus, että hänen voisi antaa olla rauhassa. Kun ihmiset eivät ole kondiksessa, heille täytyy antaa löysiä, vaikka olisivat kuinka rasittavia.

  1. Enpä tiedä,pääasia että nyt on pehmustetussa pyöreässä huoneessa.
   On poissa sekoilemasta lentokentiltä kuitenki.

 7. Toivon sydämestäni ettei ikinä kuulu yhtään mitään tuosta ”hyväntekijä hullusta”.

 8. Minä erosin kirkosta hänen takiaan. Kuten kymmenet tuhannet muut. Minua hänen hyvinvointi ei kiinnosta pätkääkään, maailman turhin ihminen.

  1. Erosin kirkosta hieman aikaisemmin kuin M. Toiviainen alkoi hääräilemään. Sain tarpeeksi K. Mäkisen & I. Askolan edesottamuksista. Tosin, en ole ollut aikoihin Suomessa duunissa joten en ole omalla panoksellani muutenkaan sponsoroinut tätä hullunmyllyä kirkollisverojen muodossa.

   Virossa ei ole valtionkirkkoa, peruja sovjeettiajalta, joten ei ole myöskään mitään pakkomaksua seurakunnalle. Muutenkin se kuuluminen kirkkoon on vapaaehtoista, mutta heti kun se alkaa sotkeutumaan politiikkaan, niin se menee jo liian hapokkaaksi.

   No, onneksi Suomessakaan ei ole pakko kuulua seurakuntaan..,.

 9. En ole ennen ollut yleislakossa, tietääkö kukaan sellaisesta mitään? Miten toteutetaan?

 10. Minä, jos olisin Marjaana olisinkin poistunut kaikessa hiljaisuudessa takavasemmalle. En kehtaisi enää julkisuudessa tai edes somessa esiintä. Sen verran oli tämän henkilön toimet laittomia kaikkine viekavallan vastustamisineen että on ehkä viisain pysytelläkin virkavallan ulottumattomissa jonki ja mahdollisimman pitkän aikaa muuten voi pian kakkua tulla. On se laki Suomessa näillekin tapauksille.

  1. Ei Marjaana Toiviainen itse ymmärtänyt hävetä tähänkään asti. Hän on rajaton estottomuudessaan. Röyhkeäkin.
   Mistä hän itse sellaisen tolkun ja häpeän saisi päähänsä nyt?

   En usko hänen kykenevän häpeämiseen ollenkaan. Ulkopuolelta, esim työnantajalta on voinut tulla suitset ja kaulapanta, siitä radiohiljaisuus.

   Lataamo on tietenkin se, mitä eniten tarvittaisiin.

 11. Ehkä omaiset viimein heräsivät ja passittivat johonkin suljettuun rauhalliseen paikkaan jossa on pehmustetut seinät. Tai on viimein poistunut maasta, lopullisesti.Kuten kauppaneuvos tuura sanoi, voi tätä ilon päivää.

 12. Ehkäpä sai jo,potkut työstään kun julkisesti herjasi työnantajaansa. Mutta kirkko lienee kaikessa kammossaan niin suvaitsevainen että antaa kaiken tämän tapahtua.
  Onneksi minun rahani ei mene tämän tapauksen työsuhteen ylläpitämiseen.
  Taitaa olla siellä metsämökissään tonttuineen.

 13. Rhc:n elviira naoosh ilmoitti yhdessä päivityksessään heidän pappinsa olevan matkoilla..lieneekö marjaanasta ollu puhe

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.