Skellefteån Trästock-festareilla kevyttä ahdistelua

13

Skellefeåssa eilen alkanut Trästock-festivaali keräsi paljon yleisöä ja yön aikana saatiin poliisin ritsikirjaan muutama seksuaalinen ahdistelu vanhalla kunnon taharrus-tyylillä. Molemmat tapahtumat sattuivat festivaalialueen välittömässä läheisyydessä, ei itse juhla-alueella.

Molemmissa tapauksissa miesjoukko piiritti teini-ikäisen tytön. Uusioruotsiksi miehet tekivät tanssirinkulan tytön ympärille. Jonka jälkeen tytöiltä yritettiin riisua vaatteita ja työntää pieniä ruskeita likaisia sormia tytön vaatteiden alle.

Ihmeellistä molemmissa tapauksissa saatiin poliisin huostaan henkilöitä, joita sitten kuulusteltiin asemalla.

Viime vuonna festivaali oli katastrofi. Järjestäjät kustansivat alueella majaileville sotapakolaisille ilmaisen bussikyydin festareille ja yöllä grillin kautta kotiin. Ahdistelujen määrä oli moninkertainen.

Advertisements

4 thoughts on “Skellefteån Trästock-festareilla kevyttä ahdistelua

 1. Se menee lopulta siihen että festareilla on ahdistelijoita enemmän kuin ahdisteltavia.

 2. No mitäs ihmeellistä siinä nyt on että poliisi sai jotain kuulusteltavaksi?Pitäähän sitä nyt pankkitiedot saada voimavaroilta jotta heidän korvauksensa julman rasismin uhreina saadaan oikeaan osoitteeseen.

 3. Pitää vissiin laittaa nämä festarit boikottiin, saavat sitten uusruotsalaiset ja -suomalaiset puuhastella & tuharrella keskenään. Huvipuistot voi myös laittaa samaan syssyyn, jolleivät osaa/halua pitää järjestystä yllä, niin sitä saa sitten mitää tilaa. Onneksi noita ei kauheasti tapaa hiihto- ja laskettelukeskuksissa.

  Luulisin että tuon perusteella alkaa kiinnostaa e.m. alueiden valvonta, kun businekset kärsivät. Taitaa vartijoista olla kohta huutava pula, kysymys vaan kuuluukin ”kuka viitsii kouluttautua alalle” jos ja kun saa rassistin leiman otsaansa…

 4. Miten ne sillai äityivät tanssahtelemaan? Vissiin heikko viinapää?

  Ei itseäni haittaa, jos pikkuisen (naisten toimesta) ahdistellaan, vaikken saakaan lyödä. Ei ole tasa-arvoista tämmöinen, että pikkulikat valittavat?

  Eipä oteta vakavasti ylläolevaa. Vihakirjoittelu ei ole sallittua tässä osiossa, pitää keksiä muuta puuhaa.

  Yöllä muuten koin hienovaraista **ttuilua jonkun pikkuneidon taholta! Fyrkat vei ja väitti, että herralle on tässä kuvitteellinen punainen matto levitetty (jotain sinne päin ainakin). Eikö se tarkoita, notta suksi mäkeen? Arvostan suuresti moista verbaalista lahjakkuutta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.