Poliisi menehtyi ryöstön jälkipelissä Göteborgissa

13

Puoli kymmenen aikaan aamulla ryöstettiin Göteborgissa Kaggeledstorgetilla sijaitseva tupakkakioski. Neljä aseistautunutta ja naamioitunutta miestä tormasi kioskiin sisään. Yksi löi myyjää päähän ja vaativat rahaa. Saatuaan noin 40 000 kruunua (4 250 euroa) pakenivat tekijät paikalta.

Poliisi laittoi hälytyksen jälkeen ison pyörän pyörimään ja useita partioita sekä helikopteri aloitti jäljityksen. Virkavalta saikin pian näköyhteyden kolmeen henkilöön, jotka juoksivat E20-moottoritien yli.

Yksi poliisi juoksi tiellä tekijöiden perässä ja tässä yhteydessä sivullinen autoilija ajoi poliisin päälle, joka menehtyi saamiinsa vammoihin sairaalassa. Samalla otettiin kiinni kolme ryöstäjää. Puolen tunnin päästä saatiin neljäskin kiinni läheiseltä teollisuusalueelta koirapartion jäljittämänä.

Hikinen aamupäivä.

Advertisements

14 thoughts on “Poliisi menehtyi ryöstön jälkipelissä Göteborgissa

 1. Massamaahanmuuton hinta kasvaa päivä päivältä, tunti tunnilta. Kannattiko? Ei eikä tule koskaan kannattamaan. Pelkkää menetystä alusta loppuun.

 2. Jos sivullinen yliajaja omaa vaaleamman pigmentin ja huonomman uskonnon kuin ryöstäjät hän saa varmasti kovimmat sanktiot.

  1. Tai no kyllähän jo koko Ruotsin valtio on ansainnut D-awardsin. Lähetänkin heti ehdokkuuden ko. lafkaan. Torilla tavataan!

  2. Ai poliisi ansaitsi kuolla kun teki työtään? Yleensä täällä valitellaan miten ketään ei ikinä oteta kiinni niin nyt kuitenkin muut nappasivat huikeat neljä rosmoa.

   1. orbanisti: Ehkä sun kannattas hakea poliisikouluun. Sinnehän nykyään palkataan pääasiassa kaltaisiasi retardeja.
    Varohan sitten pakoon juostessas jäämästä bussien alle. :))

 3. Mitä tekee ruotsi, syttyykö sisällissota vai alistuuko ruotsi ja julistautuu muslimivaltioksi?
  Itse veikkaan jälkimmäistä.

  1. Ei syty. Kaiken järjen mukaan sen olisi pitänyt syttyä jo jonkin aikaa sitten. Jos armeija on alas ajettu ja poliisi voimaton, niin mitä rivikansalainen voi silloin enää tehdä?

   Ruotsissa on tosin noin 300 000 metsästäjää, mutta onko niistäkään muuhun kuin sissisotaan, kun vastapuolella on käsikranaatteja ja rynnäkkökivääreitä?

   1. Ruotsin armeijan ylösajo alkaa nyt syksyllä 6000 alokkaalla. Kyllä se siitä pikkuhiljaa. Ja onhan meillä naapurina fantastinen Suomi joka tulee tarvittaessa auttamaan, eikö?

    1. Suomi voisi auttaa lähettämällä ne 30 000+ aarretta takaisin Tornion kautta.
     Ei muuta kuin kuljetuslinjastot pyörimään Ruotsin suuntaan, se on rikkautta kun saavat kuljettaa niitä Tanskaan…

 4. Mitä kuuluu sille polisille, joka kirjoitti työstään ja turhautumisestaan? Ja joutui sen takia esimiestensä hampaisiin…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.