Uusruotsalaiset kieltäytyvät opettelemasta uimaan

13
Vägrar-lära-sig-simma-83773
Rouva Badria Othman kieltäytyy uimasta muiden ihmisten kanssa ilman kokovartalon peittävää suojausta.

 

Uusruotsalaiset naiset kieltäytyvät opettelemasta uimaan, koska he eivät voi mennä muiden ihmisten kanssa samaan altaaseen kuten normaalit ihmiset. Vaihtoehtona olisi vartalon kokonaan peittävä burkiini, mutta sellaisia ei ainakaan toistaiseksi voi ostaa Ruotsista.

Hengenpelastusyhdistyksen mielestä uusruotsalaisten joukossa on hälyttävän suuri uimataidottomuus. Erilaisia toimia uimakouluja varten on olemassa, mutta siitä huolimatta hukkumiset lisääntyvät.

Muuan pari vuotta sitten Ruotsiin sotaa, vaino ja kidutusta paennut muslimirouva Badria Othman kertoo:

– Me muslimit emme voi uida muiden ihmisten tavoin jos emme ole kokonaan peitetty vaatteilla. Ja toisaalta, kokovartalon peittäviä uimapukuja ei voi ostaa oikein mistään.

Luku-, kirjoitus- ja uimataidottomuus.

Advertisements

16 thoughts on “Uusruotsalaiset kieltäytyvät opettelemasta uimaan

 1. No, sitten ei auta muu kuin mennä kuin kivi pohjaan!

  1. Tämäpä hyvä uutinen:En minäkään nuiden kanssa samaan altaaseen halua mennä,enkä mene.

  2. Rajoitus on luotu itse, mutta se että taas kehdataan narista turvapaikkamaan tavoista, on opetettua – Suomessakin on musliminaisille suunnattuja uimavuoroja, jotka on korrektisti nimetty ’naisten uimavuoroiksi’. Siinäkin on joillekin osoittautunut ongelmaksi, että aina sinne joku vääräuskoinen eksyy, kun ei tajua, mistä on kyse. Toisilla on vain oikeuksia.

 2. Ei uiminen ole pakollista. Ja hukkuminenkin on ihan vapaaehtoista vapaassa maassa.

 3. Noh, eipä se uimataito taida olla tämän härdellin suurin ongelma. Tämä ongelma kumuloituu helvetillisinä veroina ja yhteiskunnan epävakaisuutena – Suomen hallitus ilmoitti ensin 400 Me:n lisäbudjetista turvapaikanhakijoille ja sitten muutamaa kuukautta myöhemmin vastaavan summan leikkauksista kantiksille ilman, että asioilla olisi kuulemma mitään yhteyttä, tietenkään.

  Tämä ei pääty hyvin, mutta haluan uskoa, että suomalaiset eivät tuhoa maataan ruotsalaisten tapaan, jossa aletaan jo suurkaupungeissa jäämään kantisten vähemmistöön. Ja sitten onkin pride-kulkueet marssittu. Ja sitten voidaan uida oikealla tavalla oikeissa uimavuoroissa, jossa ei Allahin tahtoa loukata. Suvaitsevaista.

  1. Vaikea uskoa,että eikö suomalaiset tuhoa maataan samalla tavalla kun ruotsalaiset omansa.
   6-8 tuhatta muslimia tunkeutuu maahan joka ainoa vuosi.Ja silti vaaditaan kiintiöpakolaisten määrää nostettavaksi,ihan kun nuita ei muutenkin tarpeeksi tulis.
   Ja sitte alkavat nämä (perheenyhditämiset),vihervasemmisto on seuraavassa hallituksessa ja takuu varmasti täyttävät suomen luku ja kirjoitustaidottomilla muslimeilla kehitysmaista.
   Joka muuta luulee,luulee väärin.

 4. Sossu ehkä voisi maksaa rouvalle sammakkomiehen puvun niin ei meidän tarvitse rouvan ihanaa vartaloa katsella.

 5. Onneksi muslimi naisilla on pelastus renkaat omasta takaa 😀

 6. Kyllä nuo vielä tulevat säkki päällä tavallisten ihmisten sekaan uimaan. Luonnollisesti peseytymättä ja paskiaiset alushousut jalassa.

 7. Innovaatio! Musu-uikkari, jonka sisään ommeltu kilokaupalla suolaa. Suolan liuettua veteen, muslimi pulpahtaa pintaan poiskuljetusta varten. Oppivatpahan uimaan, tai ainakin melkein.

  Varastan ylempää sammakkomuslimi-idean. Sammakkorouvalle asuun on lisäksi integrotu kanaverkkoa, jolloin turpoaminen estyy ja sukeltaja pysyy paremmin pohjassa. (Myös kalliomurske 0-16mm käy, mutta mikä innovaatio semmoinen muka on?)

  Ideoissa saattaa vielä olla vakaviakin puutteita, eikä niitä sellaisenaan ole tarkoitettu käyttöönotettaviksi. Kehitystyötä kuitenkin jatketaan, ettei kehitysmaiden kaunotarten suloja tarvitsisi hämmästellä jatkossakaan.

  Nyt ei naarata, sanoi savolainen, kun kehitysmaanaapuri veneilemään lähti.

 8. Erämaahan hiekkaan polskimaan sitten on paljon turvallisempaakin kun ei täällä kelpaa uida.

 9. Olen myös kuullut, että ählyt ei tykkää tai voi uida samassa vedessä kuin vääräuskoiset tai uskonottomat. Eli värillisten uimavuoropäivä sijoitetaan aina heti siihen päivään kun altaan vesi on vaihdettu. Noin lääketieteellisesti ja hygienisesti tuo menee juurikin väärin päin. Tosin en myös itse halua uida samassa vedessä tai ylipäätään olla tekemisissä noiden kanssa.

 10. Eikö tuo vajakki osaa tehdä netissä ostoksia? Koska Ruotsissa uiminenkin on musulle niin vaikeaa, niin miksei kaapuakka painu takaisin oikeaan osoitteeseen. Trevlig resa!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.