Muuan muslimi viettää lunkia elämää suomalaisten veronmaksajien sponsroimana

13

Vanha tuttumme Mohammed Jabbar näyttää matkustaneen Viroon, luultavasti Eckerö-linellä, sillä Facebookissa oleva kuva on Tallinnan Eckerön terminaalin edestä.

 

Kuvakaappaus 2017-07-24 11-08-05

20139627_10209131161386403_2812301487568294776_n

 

 

Keväällä lomailtiin Tukholmassa.

Kuvakaappaus 2017-07-24 11-25-49

 

HUOM! HUOM! AIEMMASTA POIKETEN JABBARILLA ON OLESKELULUPA, JOTEN HÄN VOI VAPAASTI MATKUSTAA SCHENGENALUEELLA!

Kirjoitimme Jabbarista aiemmin:

https://pt-media.org/2017/03/19/jabbar-on-saapunut-kotiin-aseman-lakkokenraalin-tarina/

SUOMALAINEN VERONMAKSAJA, SINÄ KUSTANNAT JABBARINKIN MATKUSTELUN!

Advertisements

23 thoughts on “Muuan muslimi viettää lunkia elämää suomalaisten veronmaksajien sponsroimana

 1. Pitäiskö Paavonkin sanoa jokaisessa passitarkastuksessa ”asylum” niin pääsisi paperitta perille. Tässä olisi pieni kliinisen kokeen paikka. Ratkaiseeko uskottavuuden suojaväri?

  1. Tervaa ja höyheniä, niin voi tullissa vain todeta olevansa vapaa kuin taivaan lintu. Eiköhän siinä tullivirkailija tajua, että nyt on parempi vaieta.

 2. Ylensyötetty matu heiluttelee käsiä Tukholmassa. Mitäpä ne muuta tekevätkään kuin huutavat ja käsiä heiluttavat? Kultamunia oikein. Voihan se olla, että on vainoa paettu, muttei nällänhätää kumminkaan.

  Siinä on ollut suvakkinainen kovilla kun on työntänyt pullaa pojan suuhun. ”Suukku auki junatulee. Syöppä nyt lautanen tyhjäksi”

  Onnea Suomi. Kiitos hallitus tästäkin.

 3. Uutisen pikainen oikaisu tuo vain lisää uskottavuutta. Uskottavuus ei tosin tartu Jabbariin, mutta varohan vain – Jabbarin loruilu voi tarttua.

 4. Kyllä jumalauta motivoi aamulla saranpäässä herätä duuniin ja huomata, että palkasta häviää melkein kolmannes verojen jälkeen! On tää vittu meininkiä, kun kämppälaina on maksettu, otan loppuelämän sapattivapaan ja alan Kelan elätiksi!

  1. Voi lohduttautua sillä, että Jabbarin elättämiseen ei yhden Virtasen tuloverot riitä.

 5. Seisova pöytä on syöty tyhjäksi. Onneksi paluumatkalla on uusi.

 6. Tässä on yksi niitä syitä miksi en enää koskaan maksa palkkaveroa.

 7. Pitikin keväällä jättää risteily väliin, kun ei jäänyt suomalaisena palkansaajana moiseen rahaa. Hienoa, että Jabbarilla ei matkailu kaadu sivuseikkoihin! Hyvä, Suomi!

  1. Etenkään vanhuksilla ja sairailla ei ole varaa juuri matkustella, kyllä tässä alkaa itsekukin miettiä että Jabbareitten paapomiseen ja lomailun maksamiseenko ne meidän maksamat eläkerahat menee.
   Kun ajattelen miten vähäosaiset ajetaan kelasta ruokajonoon ja vanhukset pakkosiirretään hevonkuuseen kotoaan halvimman tarjouksen tehneen veroparatiisifirman palveluasumissäilöön homehtumaan, niin verenpaine nousee riskirajoille.
   Täytyy sanoa että tässähän alkaa kohta olla nuijasodan paikka, tätä linnaleiritystä on mitta täynnä!

   1. Jep. Ensin sorvattiin kiky-sopimus väkisin läpi, mutta sitten huomattiin, että voidaankin ottaa 30 000 irakilaismiestä majoitukseen – se oli niin halpaa ja hienoa, että pääministerin täytyi erikseen houkutella tulijoita. Ja kyseessä on samanlainen ikuinen kuluerä kuin romanit – joskin tulijoista joku saattaa edes haluta työllistyä -, mutta moninkertainen.

 8. Jabbarin jäbä on ylensyönyt, maha pullottaa siihen malliin. Kallis tyhjänpantti meille.

 9. Suomalaiset veronmaksajat maksavat siis kaikki Jabbarin matkat, hytit, syömiset, juomiset ja tax-free-ostokset nyt ja hamaan tulevaisuuteen asti vaikka 60 vuotta eteenpäin jos Jabbar niin haluaa?
  Siis kaikki kulut mitä hän ikinä keksiikään hankkia elämässään vuokran, kauppaostosten, muotikenkien, huvitusten, laskujen, taxikyytien, ravintolareissujen, vaateostosten jne jne jne lisäksi? Ja vaikka 1000 paria silmälaseja jos Jabbarin tekee mieli vaihtelua? Ja sen jos hän hakee muijan kotimaastaan ja tekee 20 lasta? All Inclusive kaikille?

  1. Jabbar on saanut meiltä lahjan. Paskinta, että antaja joutuu vielä maksamaan lahjaveron.

 10. Kiky vei lomarahasta 500 euroa. Eipä sitten päästy lasten kanssa edes minilomalle minnekään. Kotona kykittiin koko loma. Sen verran tiukilla elää ihan tavallinen duunariperhe. Mutta on se hienoa, että sotaa ja vainoa paennut pakolainen pääsee matkustelemaan ja näin parantelemaan traumoja suomalaisten veronmaksajien rahoilla.

  1. Ei se ole helppoa Jabbarillakaan. Hotelli maksaa, huoralle pitää antaa ”pillurahaa”, taksi ei ole ilmainen, viina maksaa Eestissäkin… Yksi viikonloppu ja lomarahasi on juotu. Mikset lomallasi työskennellyt Jabbarin hyväksi? Miksi lorvailet muutenkin suurimman osan ajastasi, 1/3 elämästä menee vaaka-asennossa? Etkö lainkaan häpeä, senkin fasisti? Aarremuslimi on palkkansa ja lomansa rehellisesti ansainnut, sinä taasen (lisää kivapuhetta)…

   Luovuta kotisi Jabbarille – pyhälle miehelle – ja muuta jätekatokseen perheinesi. Tällöin loputkin palkastasi voidaan antaa transumuslimin (pikkutytöllä on parta) käyttöön ja sinä elät mukavasti hänen tähteillään.

  2. Lomarahoista jäi vain 298 käteen. Ei paljon naurata.
   Juuri kuuntelin ratiota jossa kerrottiin Hämeenlinnan seudun ruoka-avusta. Osa asiakkaista voi syödä lämpimän aterian vain 2-3 kertaa viikossa, enempään ei ole rahhaa. Hämmeenlinnasaki on Lammin vokki jossa asukit saavat ruuan viisi kertaa päiväsa. Miksi ovat niin paljon parempia ihmisiä kuin kantasuomalaiset?
   Mihin menet maamme Suomi ja miksi pappani menetti henkensä vihollisen luotiin puollustaessaan sinua.

 11. Jabbari stalkkaa pylvään takana joten varovaisuutta nyt ja kamera valmiina bongausta varten paavo.

 12. Congratulations ,there is more to come .Bulit in to pigs blod ,than they start to run back where they come from or you can suck his dick like alahin papitar did .

  1. Nyt riittää. Minua ei kiinnosta kenet persut laittavat pressaehdokkaaksi, äänestän heitä. Kukaan muu ei tätä katastrofia lopeta. Rajat kiinni. Kaikki tänne jo tunkeutuneet ULOS! Suomi pois EUsta, me vittu kuollaan täällä saatana.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.