Skip to content
Mainokset

Östersundissa taas raiskaus- kolmas viikon sisällä

Kuvakaappaus 2017-07-24 18-44-00

 

Östersundin kesäöissä suhisee. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tehtiin taas raiskaus. 20-vuotias nainen teki rikosilmoituksen raiskauksesta. Teko tapahtui Frösö-nimisessä paikassa.

Tutkinnanjohtaja Veronica Karlsson Östersundin poliisista kertoo, että tällä kertaa rikoksen ratkaisuun on olemassa hyvät mahdollisuudet. Poliisi otti yöllä kiinni 30-vuotiaan miehen, mutta päästi tämän kuulustelujen jälkeen vapaaksi.

Raiskaus oli kolmas viikon sisällä Östersundissa. Viime viikonlopun teoista poliisilla ei toistaiseksi ole ketään kiinniotettuna.

 

Mainokset

5 Comments »

  1. Lukaskaapa kurillanne myös noita vanhempia Östersundia koskevia juttuja. Näyttäisi olevan kaupungissa intohimoa ja innostusta – mihin se sitten kunkin kohdalla aina suuntautukaan.

    Tykkää

  2. Mitä sitten vaikka saatas kiinni? Eihän se Ruåtsissa riitä edes se DNA-näytekään ,muutako vapaaksi hyvää jatkoa vaan…

    Tykkää

  3. Maturaiskaajilla on Ruotsissa yltäkylläisyyden päivät. Saalista piisaa vaaletukkaisista ruotsalais kaunottarista ja poliisi vain nuhtelee. Sana leviää kehitysmaihin somen välityksellä kulovalkean tavoin, tulkaa tänne täällä piisaa pillua ja vielä maksavat siitä että raiskaamme.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: