Östersundissa taas raiskaus- kolmas viikon sisällä

0

Kuvakaappaus 2017-07-24 18-44-00

 

Östersundin kesäöissä suhisee. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tehtiin taas raiskaus. 20-vuotias nainen teki rikosilmoituksen raiskauksesta. Teko tapahtui Frösö-nimisessä paikassa.

Tutkinnanjohtaja Veronica Karlsson Östersundin poliisista kertoo, että tällä kertaa rikoksen ratkaisuun on olemassa hyvät mahdollisuudet. Poliisi otti yöllä kiinni 30-vuotiaan miehen, mutta päästi tämän kuulustelujen jälkeen vapaaksi.

Raiskaus oli kolmas viikon sisällä Östersundissa. Viime viikonlopun teoista poliisilla ei toistaiseksi ole ketään kiinniotettuna.

 

5 thoughts on “Östersundissa taas raiskaus- kolmas viikon sisällä

  1. Lukaskaapa kurillanne myös noita vanhempia Östersundia koskevia juttuja. Näyttäisi olevan kaupungissa intohimoa ja innostusta – mihin se sitten kunkin kohdalla aina suuntautukaan.

  2. Mitä sitten vaikka saatas kiinni? Eihän se Ruåtsissa riitä edes se DNA-näytekään ,muutako vapaaksi hyvää jatkoa vaan…

  3. Maturaiskaajilla on Ruotsissa yltäkylläisyyden päivät. Saalista piisaa vaaletukkaisista ruotsalais kaunottarista ja poliisi vain nuhtelee. Sana leviää kehitysmaihin somen välityksellä kulovalkean tavoin, tulkaa tänne täällä piisaa pillua ja vielä maksavat siitä että raiskaamme.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.