Kolme ”negaa” saanut arabi etsii RHC:ssä itselleen ”hoitajaa”

13

Kuvakaappaus 2017-07-25 18-10-23

 

Refugees Hospitality Clubin arabijoukkueessa alkaa joillakuilla olemaan viimeiset hetket käsillä keksiä mitä tahansa saadakseen ole. (”Ole” on RHC-slangia ja tarkoittaa oleskelulupaa.) Muuan 22-vuotias arabimies etsii itselleen epätoioisesti ”hoitajaa”. On tiedetty jo pitkään, että suomalaiset naiset ”adoptoivat” itselleen muslimiarabeja hoitoon, yrityksenä saada tälla tavoin heille loppuelämän kestävä ylläpito.

Voi vain ihmetellä ainakin kahta asiaa. Kuinka monta ”negaa” pitää tulla, että katsotaan negoja olevan sen verran tarpeeksi, jotta laiton muslimi pakkopalautetaan kotiinsa. Toiseksi ovatko RHC:n naiset todellakin opettaneet arabeille, että joku adoptointi-hoitolupaus on se viimeinen keino ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon saamiseksi.

Toivotaan, että tämäkin ilmaisen ylläpidon perässä tullut laiton muslimi pakkopalautetaan takaisin kotimaahansa.

Advertisements

20 thoughts on “Kolme ”negaa” saanut arabi etsii RHC:ssä itselleen ”hoitajaa”

 1. Pitäisikö hoitaa ilman housuja vai housut päällä? Vai hoitaa raha-asiat eli laskut?

 2. Afgaanityttö voisi olla kiinnostava hoideltava, ei semmoisia olisi tarjolla? Ei tartte puhua mitään kieltä, pysyypähän puhelinlaskut kurissa.

 3. Eiköhän löytyisi hoitajaa jos laittaisi liitteenä kullin kuvan myös? Joku emätinkuivuudesta kärsivä Irma-Birgitta olisi heti barrikaadeilla huutamassa rasismia, ja sen jälkeen Mosa saa muuttaa isoon taloon Espoon westendissä ja Irma-Birfitan kanssa leivotaan pullaa ja poseerataan Svenska Ylen sivuilla ja kehutaan Mosan insinööritaitoja.

 4. Meidän Mosalle näytti käynnistyvän oitis yksityisviestittely. Neuvonta pelaa ja taas uusi peli alkaa. Laittomien avustaminen ja piilottaminen on rikollista toimintaa. Rikollisen toiminnan salliminen on yhtälailla rikollista.

 5. On se nyt ihme ellei joku ”siiderivalas” tartu koukkuun ja ota itsellensä ihan ikioman hoidettavan ja elätin. Sitten hän saakin tutustua lähi-itäläiseen sukupuolten välisen tasa-arvon ihmeelliseen maailmaan.

  Mene ämmä ostaan sitä kaljaa S-marketista! Tätäkö suomalaiset daamit oikeasti arvostavat?

  1. Ehkei tässä tapauksessa ole syytä käyttää sanaa ”daami”, koska uskoakseni aika harvat tällaisiin ilmoituksiin vastaavista sellaisia ovat.

   Valtaosa heistä on epäilemättä ikääntyneitä, kulahtaneessa keskiluokkaisessa avioliitossa eläviä mammoja, joiden elämä tuntuu niin kyllästyttävältä. Seksuaaliviettiin tuli notkahddus lasten myötä, mutta nyt he ovat lentäneet pesästä, joten olisi aikaa makuhuoneen iloille! Miestä vain ei enää kiinnosta. Hän ei enää jaksa, halua tai pysty; syyn tietää vain hän – tai vaimokullan kylypyhuoneen peili…

   Seksuaalivietin lisäksi on jäänyt tyydyttymättä hoivavietti, joka olisi edellyttänyt useampia lapsia kuin mies halusi tai kykeni siittämään. Mutta eipä hätää! Refugees Hospitality Club tarjoaa tyydytyksen jokaiseen tarpeeseen:

   mamma saa kotiinsa pienen, pienen lapsen, joka on aivan yksin paennut sotaa ja vainoa kymmenen turvallisen maan kautta niin, että parta kasvaa karheana ja tukkakin jo harmaantuu. Jokainen tajuaa, ettei kyseessä ole mikään lapsi, mutta mitäpä väliä sillä, jos papereissa (joita asianomaisella ei enää ole niiden pudottua Englannin kanaaliin vain oliko se Beringinmeri?) lukee syntymäaikana 1.1.2007?

   Tämän ”lapsen” kanssa mamma saa tyydyttää hoivaviettiään niin paljon kuin vain kykenee. Seksuaaliviettikin tulee siinä sivussa tyydytetyksi. Aviomieheltä ei kysytä mitään. – Tämä oli toki kauhuesimerkki: olen vakuuttunut siitä, että useimmat RHC-mammat ovat juuri tällaisia, mutta en usko heillä aviomiestä olleen enää aikoihin kuvoissa.

   En silti voi laskea pois sitäkään mahdollisuutta, että aviomieskin olisi riennoissa mukana joinkinlaisessa kolmen kimppa- tai aisankannattajahengessä. Vähän sellainenhan sen aviomiehen on oltava, joka pitää eukkonaan RHC:läistä.

   1. Niin ja sekin fyysinen fakta vielä että arabikikkeli on käyrä, niin se osuu siiderivalaan jättipimpin seinämiin tosi hyvin. Esimerkki: työnnä kingis-jätskin puutikkua lumihangessa. Aika kapeeta eikö? Tee sit sama jääpallomailan kärjellä, niin johan tulee leveetä latua!

    1. Googlaamalla löytyi etninen penisvertailu. Käyryydestä ei ole mainintaa. Vertailu antaa eroja
     keskimääräiselle pituudelle. Lähi-itäläisillä on lyhyempi kuin valkoisilla.
     http://www.drelist.com/penis-size-race/

     This is ranking of the average penis length by ethnicity:
     African-American/ Black
     White/Caucasian and Hispanic/LatinoPenile Enlargement Surgery
     Asian American
     Middle-Eastern
     South-East Asian
     South Asian
     East Asian

     En epäile käyryyden mahdollisuutta. Ehkä syynä ovat jotkut epäluonnolliset tavat toimia.

 6. Kuvassa ilmeisesti kaikkien turvisten ja meidän turvenuijien suojeluspyhimys. Katse niin kirkas ja fokusoitunut. Alahammasrivistö vielä arvoituksellisesti reservissä, joten tulossa vielä jotain on.

 7. Kun ottaa tarpeeksi kauan viinaa, eiköhän Suomessa jossakin vaiheessa se läheisriippuvainen ”hoitaja” eli juoponmuusa löydy. Siitä vaan kaksinkäsin juomaan, niin jossakin kapakassa saattaa sitten tärpätä valomerkin jälkeen.

 8. No huh huh! Häiskä etsii ihan pokkana jotain hoivaviettistä tanttaa. Ei tuollainen mikään mies ole!!!

  1. Mosa Hadi löytää takuuvarmasti jonkun varakkaan kaihisilmäisen leskirouvan hakkaamattomine takametsineen. Minä jään haaveilemaan öljykentän päällä istuvasta luumusilmäisestä arabineitokaisesta.

 9. Kyllä näiden hyysäreiden veroja voi nostaa ja tuloja laskea. Suvakki kaipaa ongelmia. Miksei niitä voi järjestää? Niin kauan kun suomalaiset on ruokajonoissa voi suvakeilta poistaa yhteiskunnan tuet. Ehkä tämä raha kohtaa oikeat suomalaiset jossain kohtaa.

 10. Toivottavasti pojasta kiinnostuu joku jättimelainen sadomasopari,ikäänkuin kolmanneksi pyöräksi ja oppisi samalla uusia juttuja ja oppisisi mitä kipu tarkoittaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.