Sotapakolaiset sytyttivät varaston tuleen Grytanin vastaanottokeskuksessa

13

600

 

Östersundissa Grytanin sotapakolaiskeskuksessa syttyi illalla tulipalo, joka tuhosi yhden varastorakennuksen kokonaan. Palolaitos sai hälytyksen klo 21.00 aikaan ja saavuttuaan paikalle oli 200 neliön kokoinen varasto ilmiliekeissä. Klo 22.00 aikaan palo ei ollut vielä hallinnassa ja palokunta katsoi tuolloin parhaaksi antaa rakennuksen palaa.

Kukaan ei loukkaantunut palossa. Varastossa oli vanhoja vaatteita ja sänkyjä. Palolaitoksen kenttäpäällikkö Teresia Gustafsson kertoo, että palo syttyi rakennuksen sisältä yhdestä nurkasta, mutta ei lähde spekuloimaan oliko kyseessä tuhopoltto.

 

Kuvakaappaus 2017-07-25 23-35-11

 

Grytan on tullut tunnetuksi suositun Hej Främling! (Hei Muukalainen) järjestön kautta, joka keksii sotapakolaisille tekemistä. Kolmansista maista tulleet miehet saavat päivittäin östersundilaisilta naisilta joogaterapiaa, saliohjausta, uimaopetusta ja muuta iloittelua. Sotapakolaisia päästetään talvisin ilmaiseksi Östersundin laskettelukeskukseen laskemispuuhiin. Sitä ei tiedetä varmuudella, kuuluuko sisäänlasku samaan pakettiin.

 

Advertisements

8 thoughts on “Sotapakolaiset sytyttivät varaston tuleen Grytanin vastaanottokeskuksessa

  1. Polttivat varmuuden vuoksi ettei kukaan vaan tule vanhoja vaatteita ja sänkyjä tarjoamaan. Uutta sen pitää olla ja kalleinta mitä kaupasta löytyy!

  2. Ylimpänä olevassa kuvassa on tulevaisuuden Suomi. Vielä on mahdollisuus estää Suomen raunioituminen, mutta se käy vain äänestämällä. Ketä sinä äänestät?

  3. Entäs jos varasto sytytti ITSENSÄ tuleen? Oletteko te rasistit SITÄ edes miettineet?????

  4. Kovia poikia nämä sotapakolaiset sytyttelmään vähän kaikkea. Taitaa kuulua kansanluonteseen tuhota kaikki ympärillään, eihän sitä muuten kunnon muslimiksi pääsisikään.

  5. Jännää, että täällä Ruotsin uutisissa järjestelmällisesti EI IKINÄ mainita, että pyromaani on ollut asukki itse (kuten miltei kaikissa näissä jo aika monissa tuhopoltoissa). Ikäänkuin rivien välissä annetaan ymmärtää, että jos eivät nyt Ruotsidemokraatit niin ainakin jotkut rasistit tai äärioikeistolaiset ovat olleet asialla. Näissä sotaa ja vainoa paenneissahan ei ole ikäpäivinä mitään vikoja tai puutteita.., rikkautta vain..

    1. Kun lukee Ruotsissa tehdyistä rikoksista niin minä ainakin teen johtopäätöksen heti onko kyseessä kehitysmaalainen vai ei. Ja piru vie, sanotaanko 95%sesti olen oikeassa. Sen tajuaa rikoksesta, tekotavasta ja olosuhteista. Ne 5%, jotka menee arvauksissa pieleen, on yleensä ruotsalaisen white trash- alaluokan juttuja. Hyvin vähän suomalaisia nykyään tekijänä, kiitos siitä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.