Mainokset

Sotapakolaiset sytyttivät varaston tuleen Grytanin vastaanottokeskuksessa

600

 

Östersundissa Grytanin sotapakolaiskeskuksessa syttyi illalla tulipalo, joka tuhosi yhden varastorakennuksen kokonaan. Palolaitos sai hälytyksen klo 21.00 aikaan ja saavuttuaan paikalle oli 200 neliön kokoinen varasto ilmiliekeissä. Klo 22.00 aikaan palo ei ollut vielä hallinnassa ja palokunta katsoi tuolloin parhaaksi antaa rakennuksen palaa.

Kukaan ei loukkaantunut palossa. Varastossa oli vanhoja vaatteita ja sänkyjä. Palolaitoksen kenttäpäällikkö Teresia Gustafsson kertoo, että palo syttyi rakennuksen sisältä yhdestä nurkasta, mutta ei lähde spekuloimaan oliko kyseessä tuhopoltto.

 

Kuvakaappaus 2017-07-25 23-35-11

 

Grytan on tullut tunnetuksi suositun Hej Främling! (Hei Muukalainen) järjestön kautta, joka keksii sotapakolaisille tekemistä. Kolmansista maista tulleet miehet saavat päivittäin östersundilaisilta naisilta joogaterapiaa, saliohjausta, uimaopetusta ja muuta iloittelua. Sotapakolaisia päästetään talvisin ilmaiseksi Östersundin laskettelukeskukseen laskemispuuhiin. Sitä ei tiedetä varmuudella, kuuluuko sisäänlasku samaan pakettiin.

 

Mainokset

8 Comments on Sotapakolaiset sytyttivät varaston tuleen Grytanin vastaanottokeskuksessa

 1. First Class // 26/07/2017 00:00 // Vastaus

  Polttivat varmuuden vuoksi ettei kukaan vaan tule vanhoja vaatteita ja sänkyjä tarjoamaan. Uutta sen pitää olla ja kalleinta mitä kaupasta löytyy!

  Tykkää

 2. Caffè Corretto // 26/07/2017 01:22 // Vastaus

  Ylimpänä olevassa kuvassa on tulevaisuuden Suomi. Vielä on mahdollisuus estää Suomen raunioituminen, mutta se käy vain äänestämällä. Ketä sinä äänestät?

  Tykkää

 3. Härski // 26/07/2017 03:08 // Vastaus

  Entäs jos varasto sytytti ITSENSÄ tuleen? Oletteko te rasistit SITÄ edes miettineet?????

  Tykkää

 4. Ruotsi palaa // 26/07/2017 06:40 // Vastaus

  Kovia poikia nämä sotapakolaiset sytyttelmään vähän kaikkea. Taitaa kuulua kansanluonteseen tuhota kaikki ympärillään, eihän sitä muuten kunnon muslimiksi pääsisikään.

  Tykkää

 5. Amonyymi // 26/07/2017 09:22 // Vastaus

  Onko tuo nyt se hiilijalanjälki?

  Tykkää

 6. Puosuvaari // 26/07/2017 10:35 // Vastaus

  Jännää, että täällä Ruotsin uutisissa järjestelmällisesti EI IKINÄ mainita, että pyromaani on ollut asukki itse (kuten miltei kaikissa näissä jo aika monissa tuhopoltoissa). Ikäänkuin rivien välissä annetaan ymmärtää, että jos eivät nyt Ruotsidemokraatit niin ainakin jotkut rasistit tai äärioikeistolaiset ovat olleet asialla. Näissä sotaa ja vainoa paenneissahan ei ole ikäpäivinä mitään vikoja tai puutteita.., rikkautta vain..

  Tykkää

  • Matu, matu, matu, matu... kantis! // 26/07/2017 16:46 // Vastaus

   Kun lukee Ruotsissa tehdyistä rikoksista niin minä ainakin teen johtopäätöksen heti onko kyseessä kehitysmaalainen vai ei. Ja piru vie, sanotaanko 95%sesti olen oikeassa. Sen tajuaa rikoksesta, tekotavasta ja olosuhteista. Ne 5%, jotka menee arvauksissa pieleen, on yleensä ruotsalaisen white trash- alaluokan juttuja. Hyvin vähän suomalaisia nykyään tekijänä, kiitos siitä!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: