Syyrialainen raiskasi 14-vuotiaan tämän kotona omassa huoneessaan

13

images

 

Västeråsin kupeessa sijaitseva Surahammarin pikkukylä tunnettiin ennenvanhaan suomalaisista metallimiehistä. Nykyään se on samanlainen afrikaanojen ja arabien täyttämä kylä siinä missä mikä muukin ruotsalainen kylä.

Viime marraskuussa muuan syyrialainen sotaa, vainoa ja kidutusta paennut 25-vuotias Khaled Al Zoubi, syntynyt 20-08-1991 raiskasi iljettävällä tavalla 14-vuotiaan ruotsalaisen tytön tämän omassa kodissaan ja omassa huoneessaan.

Tapahtuman mahdollistajana on tytön äiti, joka oli aiemmin majoittanut kotiinsa arabeja, tarkemmin yksintulleita sotalapsia. Äiti on siis verrattavissa Refugees Hospitality Clubin vouhkiin, jotka majoittavat arabeja kodeissaan.

Tapahtumailtana äiti piti kotonaan pientä juhlaa ja paikalle oli kutsuttu useita arabiinoja. Paikalla oli sotalapsia ja näiden aikuisia kavereita. Äidin lisäksi talossa oli siis 14-vuotias tytär, tätä nuorempi varhaisteini-ikäinen tyttö ja kaksi pikkulasta. Äiti itse odotti viidettä lastaan.

Kun ilta oli jatkunut myöhälle alkoi retkue nukkumispuuhiin ja syyrialainen halusi nukkumaan 14-vuotiaan tytön kanssa samaan huoneeseen. Äiti oli mennyt jo aikaisemmin nukkumaan ja syyrialainen käytti nyt tilaisuutta hyväksen ja juotti tytölle alkoholia. Tyttö ei aiemmin ollut maistanut viinaa, joten hän meni nopeasti ympärikänniin ja tiedottomaan tilaan.

Sen jälkeen arabi raiskasi tytön tämän omassa huoneessaan. Tyttö kertoi kuulusteluissa, että hänellä oli vain hajanaisia muistikuvia tapahtumasta. Hän kuitenkin kertoo, kuinka muistinsa mukaan yritti kieltää arabia ja pyysi tätä lopettamaan raiskauksen. Kun arabi oli raiskannut tytön hän palasi olohuoneeseen muiden miesten luokse ja yksi talossa aiemmin asunut sotalapsi kehoitti syyrialaista raiskaamaan tytön vielä kerran. ”Kerta kiellon päälle”.

Tytön nuoremmalla siskolla oli hajua mitä tapahtui ja hän herätti äidin. Äiti kieltäytyi ensin uskomasta tapahtumaa. Äiti kuitenkin meni käymään tytön huoneessa ja hämärästä huoneesta kuului ”litinää”. Äiti kuitenkin selitti, että pariskunta vain halaili huoneessa. Kohta hän tajusi, että tyttö oli ilkosen alasti ja täysin ulkona maailman menosta tolkuttoman humalan takia.

Tapahtuma alkoi purkautua ja lopulta syyrialainen tuomittiin Västmanlandin käräjäoikeudessa pieneen muodolliseen 2 vuoden 10 kuukauden vankeuteen. Mies kiisti syytteen ja selitti mm. tytön alushousuista löytynyttä spermaa, jossa oli hänen DNA:nsa, sillä, että hän oli aiemmin kiihottunut tytön tanssimisesta vähissä vaatteissa. Sen jälkeen hän oli kertomansa mukaan löytänyt tytön alushousut jostain ja vemputtanut niihin.

Syyrialainen tuli Ruotsiin invaasiosyksynä 2015 ja hänellä on oleskelulupa vuoteen 2019. Syyrian tilanteen takia häntä ei karkoiteta. Mies kertoo, että hänellä on vaimo ja lapsia Irakissa.

VLT

V_stmanlands_TR_B_5239-16_Dom_2017-07-20

Advertisements

8 thoughts on “Syyrialainen raiskasi 14-vuotiaan tämän kotona omassa huoneessaan

 1. White trash- piireissä sattuu ja tapahtuu vaikka mitä. Jenkeissä tuolta äidiltä otettaisiin lapset pois.

 2. Äiti siis paritti tytärtään (ilmaiseksi), muttei saanut mitään rangaistusta. Jäi vielä lapset raiskattaviksi, vaikka olisi pitänyt pois ottaa kaikki ja katkaista ”letkut”. Sairasta touhua.

  Muslimihan oli vain ”kettuna kanatarhassa” ja toimi luontonsa mukaan. Ei elukoidenkaan oleteta käyttäytyvän ihmismäisesti, jos ne sisälle taloon laskee.

  Muutenkin valkoinen rotu on syynä kaikkeen, kuulemma. Muslimi siis pitäisi tarhata lukkojen taa, ettei näin pääsisi käymään, eikä nyt välitetty toimia. Meillä on paljon opittavaa suvaitsevaisilta.

 3. Eiköhän meidän.pitäisi suvaita noita vissile ikäkaudelle tyypillisiä lääkärileikkejä.

 4. Myös Suomessa on näitä suvakkihulluja jotka ottavat nurkkiinsa näitä hiekkaneekereitä. Äidit saavat varmaan jotain sairasta seksuaalista tyydytystä kun omia alaikäisiä tyttäriä raiskataan porukalla. Vittu kun on mennyt sairaaksi tämä maailma. Ennen noilta olisi otettu kersat välittömästi pois mutta nyt on poliittinen korrektius mennyt järjen edelle.Politikot hyväksyvät kaiken tämän hulluuden ja Suomen Alexander olisi tästäkin vain sanonut, monikultturisuus on rikkaus. Siplän uskonto piireissähän tuo alaikäisten nussiminen on arkipäivää ollut jo kymmeniä vuosia sillä erotuksella että pahimpia pedofiilejä ovat lahko johtajat, joille on tuotu neitsyitä tyydyttämään vanhojen ukkojen sairaita himoja.Kaikissa näissä kulttureissa on aika paljon samaa jos vertaa uskontoja ja uskontojohtajia ympäri maailmaa, uskonnosta riippumatta.Olisiko tässä selitys ettei näihin haluta puuttua kovalla kädellä, tunnetaan jotain yhteistä vibaa.

 5. Ei lähteessä VLT mainittu mitään litinästä, ei myöskään kuivasta hankausäänestä.

 6. Jatkuukohan kyseisen äidin suvaitsevuusputki yhäti?

  Tytär varmasti kiittää äitiään tästä hyvästä vielä pitkään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.