Yhä useampi uusruotsalainen pikkutyttö pakkonaitetaan kotimaahansa kesäisin

13

47969_1_1280x720_640x360_177561667514

 

Kesä on vaarallista aikaa uusruotsalaisille pikkutytöille, heillä näetsen on kesäisin suuri riski joutua pakkoavioon entisessä kotimaassaa, josta perheet ovat alunperin lähteneet sotaa, vainoa ja kidutusta pakoon.

Viimeisen kolmen vuoden aikana ainakin 64 lasta on viety vanhempien toimesta entiseen kotimaahan avioon. Sosiaalityöntekijöiden keskuudessa tiedetään, että pakkoaviot ovat nouseva trendi. Tätä kehitysmaissa yleistä tapaa vastaan ollaan Ruotsiin perustettu eräänlainen tukipuhelin, jonne nuorukainen voi rimpauttaa kun pakkoavio lähenee.

Juno Blom, joka johtaa valtakunnallista kunniaväkivallanvastaista työtä, kertoo:

– Pakkoaviot lisääntyvät. Jotkut lapset ehditään pelastaa, mutta iso osa ehditään viemään pois maasta. Saamme huolestuneita puheluja mm. opettajilta ja sosiaalityöntekijöiltä, jotka ovat lasten kanssa tekemisissä ja tuntevat tilanteen.

– Lapset ylipuhutaan tai yksinkertaisesti ällytetään avioon. Tytöille näytetään myös paluulippu kotimaan lomaa varten, ja uskotellaan, että takaisin tullaan.

Erään vapaaehtoistukiorganisaation GAPF:in työntekijä kertoo:

– Olen ollut yhteydessä päivittäin tyttöön, joka pakkonaitettiin entiseen kotimaahansa. Tyttö ei uskonut sellaista tapahtuvan hänelle. Hänelle kerrottiin, että he menevät mukavalle perhelomalle kotimaahan. (Siis maahan, josta olivat tulleet Ruotsiin sotaa, vainoa ja kidutusta pakoon. Toim.huom.) Kun muu perhe palasi Ruotsiin, jäi tyttölapsi avioon. Olemme olleet häneen yhteydessä, mutta mahdollisuudet saada hänet takaisin kotiin (Ruotsiin) ovat hyvin rajatut.

Ruotsalaisilla viranomaisilla ei ole minkäänlaista valtaa kotimaihinsa naitettujen tyttöjen suhteen, joten ainoa, joka tyttöjä voi auttaa ovat erilaiset vapaaehtoisjärjestöt.

GAPF:in mukaan ei ole olemassa mitään tilastoa niistä maista, joihin uusruotsalaisia tyttöjä viedään avioon. Mutta henkilökunnan mukaan suurimmat maat ovat kuitenkin Lähi-itä, mutta kyseessä voi olla myös Eurooppalaisia maita, joissa perheillä asuu sukulaisia.

Ruotsin rikoslakiin tuli vuonna 2014 uudet pakkoaviota koskevat lait: Pakkoaviota koskeva laki ja laki erehdyttämisestä matkaan entiseen kotimaahansa pakkoavioon.

Lain mukaan muslimiperheet eivät siis saisi ällyttää tyttäriään lomailua tekosyynä käyttäen entiseen kotimaahansa ja edelleen siellä pakkoavioon. Rangaistus tästä on maksimissaan 4 vuotta vankeutta. Lisäksi ollaan harkittu vaihtoehtoa, että passin sulkemista tai muita oikeudellisia toimia sukulaisia kohtaan, jotka puuhaavat lasten avioliittoja.

Advertisements

17 thoughts on “Yhä useampi uusruotsalainen pikkutyttö pakkonaitetaan kotimaahansa kesäisin

 1. Armaassa Persestaniassa odottaa niin varma kuolema, että vain pikku tyttöjen on mahdollista siellä asua. Muuta voivat lomailla, mutteivat asua. Tämä nykyinen turvapaikkasirkus, jossa heikoimmat jäävät varmuudella jalkoihin, on yksi ihmiskunnan historian suurimmista kusetuksista, mutta läpi menee kuin väärä raha.

 2. Askel askeleelta kalergisuunnitelma etenee. Myöhemmin vanhempien kotimaahan naitettu pikkutyttö” palaa kotiin” mukanaan liuta jälkeläisiään . Ruotsin veronmaksajat kiittävät ja ”kansainväliset” luotonantajat(ja paperiroskan painajat)hierovat käsiään kuten ovat jo ainakin 2000 vuotta tehneet.

 3. Vaikeita, kimurantteja tapauksia tutkittaviksi. Siksi houkuttaa nostaa kädet pystyyn ja jättää selvitys sikseen. Samalla ainakin tekijät kokevat saavansa hiljaisen hyväksynnän. Tapa hivuttautumalla leviää ja vakiintuu. Ja kun Suomessa ei saa jukkisesti puhua eri uskontokuntien avioliittokäsityksistä tai ikärajoista muualla kuin käräjillä.

 4. ”Lisäksi ollaan harkittu vaihtoehtoa, että passin sulkemista tai muita oikeudellisia toimia sukulaisia kohtaan, jotka puuhaavat lasten avioliittoja.”
  Miten olisi syyte törkeästä vappaudenriistosta ja lapsen heitteillejätöstä? Ei näihin mitään uusia lakeja tarvita, ’kunnia’kansalaisen status vaan pois ja aletaan syyttämään näitä mielipuolia kuten normaalejakin kansalaisia.

  1. Hyviä pointteja. Kyllä tällaisiin asioihin voitaisiin puuttua, jos haluttaisiin ja uskallettaisiin. Tarvittaessa on kyetty luopumaan vaikka kaikesta rajakontrollista, kun tahtotila vain on ollut oikea. Aivan varmasti pystyttäisiin myös pieniä tyttöjä suojaamaan nykylaeillakin.

 5. Niin mutta eiväthän kaikki kehitysmaalaiset naita pikkutyttöjään kulttuurinsa mukaisesti vanhoille äijille.( tirsk ) Kyllä kunniakansalaisilla täytyy olla oikeus noudattaa oman kulttuurinsa mukaisia erityispiirteitä Ruotsissa, se helpottaa kotoutumista. Ja aina on joukossa pikkunarttuja jotka itse haluavat päästä vanhan äijän vaimoksi vaikka eivät sitä julkisesti tunnusta. On turhaa jeesustelua olla huolissaan tästä perinneherkusta jota Göran ja Börje eivät makustele vaan pitäisi keskittyä enemmän keskusteluun siitä mikä on tämän ilmiön takana ja sitäkautta vaikuttamaan keinoihin ilmiön poistamiseksi jos se koetaan tarpeelliseksi. Lakimuutoksilla vain lietsotaan rasismia ja eriarvoistetaan kunniakansalaisten kulttuurisia oikeuksia sekä annetaan signaalia etteivät Ruotsalaiset suvaitse tulokkaita. Kyllä suvaitsevat. Monikuttuurisuus on rikkautta. Rasistit ovat taas vauhdissa sortaessaan vähemmistöjen oikeuksia. Mahmoudilla on allahilta saatu oikeus päästä neitsytpesälle ja tätä pyhää uskontoon perustuvaa arvoa ei pitäisi kyseenalaistaa millään tavalla jos halutaan oikeasti olla monikulttuurinen yhteiskunta. ( voi saatana ) Saa kopioida suoraan rasmustelijoiden seinälle.

 6. Sellaisen sitovan yleissäännön voisi laittaa että jos pakoloisen lapsi muuttaa pois turvapaikkamaasta avioon tai muuten vaan niin vanhempien on pakko muuttaa mukana.
  Yksinkertaisesti ankkurilapsipykälä käänteisenä versiona – pitäisi kelvata kun hoituu perheenyhdistäminenkin samalla, eikä sillä ole väliä onko lapsi täysi-ikäinen vai ei.

  Pakoloiset näyttävät jäävän tänne kuka milläkin konstilla vaikka olisi karkotusmääräykset annettu ja täysi-ikäisyys todistettu, vaikkapa osoittamalla mieltä Rautatentorilla kunnes päätös muutetaan myönteiseksi…

  1. Taitaa Löfven ottaa ennemmin Hitler-tatuoinnin kuin alkaa vaatimaan multikulteilta jotain.

 7. Tyttöjen perheille järjestetyt avioliitot ovat puhdasta voittoa. Vanhemmat pääsevät tyttären rellun vahtaamisesta, tytär kasvaa ”kunnon muslimiksi” ja omaan kulttuuriin, tytär tuo Eurooppaan lisää kyseisen kulttuurin pakoloisia sitten aikanaan, ja mahdollisesti tyttären isä saa myötäjäisiä. Eurooppa taasen hukkuu kehityskyvyttömiin vajakkeihin, kun saadaan tyttärien sikiämät idiootit tänne loisimaan ja terrorisoimaan.

 8. Noita muslimi nuoriparien kuvia voisi julkaista alinomaan ihan vaan noin niin kuin tiedoksi siitä, millaisia sikoja nuo ukot ovat. Tässäkin jutussa kaksi kuvaa, jotka oksettaa…

 9. mmmmm toi islam on kyllä kaikista kulteista se seksikkäin! Saadan nussia vuohia ja veljen lapsia ja kaikki on okei! Onko islamissa joku sääntö mitä EI saa nussia? juu toista miestä, sen tiedän mutta islamhan on aika mukautuva joten kyl miestäkin saa nussia kunhan muistaa että sen jälkeen se anaaliin lerssiä ottanut on ythäkkiä homo ja sinun velvollisuutesi heteromuslimina on heittää se vitun homo katolta kuolemaan. Samalla kun homon kakka ei ole vielä edes terskassasi kuivunut. Kuten sanoin: maailman seksikkäintä ikinä! Mä diggaan sikana! eiku lampaana, sori!

  1. ”DNA-spåren i form av sperma förklarade han med att han ”blivit upphetsad” tidigare under dagen när flickorna hade dansat i korta shorts medan han satt i soffan. Han påstod att han sedan hade strukit sitt könsorgan mot ett par trosor” ihan timanttia! Mä diggaan näitten eläinten kekseliäisyyttä. Ei ole kauaa siitä kun yksi raiskaaja selitti kun tivattiin että EIKÖ SANA ”EI” SAMALLA KUN SINÄ NUSSIT ITKEVÄÄ TYTTÖÄ TARKOITA SINULLE MITÄÄN????? ”Tyttö oli NIIN KIIMAINEN ETTÄ EI TIENNYT MITÄ SANOI!” =) Ihan sketsiä kaikki muslimimiehet.

  2. Muslimit kelassa, kylässä ja tyttäressä…
   Ruotsalainen versio Rotherham groomingista?
   Mitä arabi sanoo kun jää kiinni pikkutytön raiskauksesta:
   Vielä kerta kiellon päälle kun paikat on saatu auki, ei ne lisäpanot enää neitsyyttä vie…

 10. Koko perhe karkoitettava jotka tämmöseen syyllistyy, eiköhän ainakin muutama pikkutyttö pelastuisi silloin kun pelko lopunkin perheen karkoituksesta olisi lainvoimanen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.