9-vuotias lapsi yritettiin raiskata aamutuimaan Örebrossa

0

Kuvakaappaus 2017-07-26 16-50-34.png

 

Keskiviikkoaamuna klo 06.30 aikaan örebrolainen sotapakolainen ei voinut hillitä enää kiimaansa ja yritti raiskata 9-vuotiaan tytön. Tapahtumat alkoivat aikaisin aamulla kun tyttö oli yksin matkalla lasten päiväkerhoon. Oskarstorgetin kohdalla tuntematon mies hyökkäsi tytön kimppuun ja tapahtumaa epäillään raiskausyritykseksi.

Tapahtumalla oli paljon silminnäkijöitä ja muuan paikalle sattunut lääkäri Anette Idelstål kertoo:

– Olin matkalla työhön kun kuulin ja näin jotakin tapahtuvan Oskarintorilla. Huomasin, että alaikäinen pikkutyttö kirkui apua. Juoksin paikalle ja kun päällekarkaaja huomasi minut hän poistui nopeasti paikalta. Katsoin tekijää silmästä silmään.

 

600 (1)
Spermakoira etsii jälkiä.

 

Örebron poliisista Anneli Sjöberg kertoo, että tyttö joutui jonkilaisen päällekarkauksen uhriksi, mutta toistaiseksi ei tiedetä mistä oli kysymys ja kuka tekijä oli.

Tyttö toimitettiin tapahtumien jälkeen ensiapuun tutkittavaksi. Poliisi eristi aamulla ison alueen ja haravoi puistoa spermakoiran avulla. Ketään ei kuitenkaan iltapäivään mennessä oltu otettu kiinni.

Tapahtuma on herättänyt suurta raivoa, ”Nyt ne raiskaa jo meidän lapsiammekin!”. Poliisilla on tiedossa tarkka kuvaus tekijästä, mutta koska tilanne on tulenarka se kieltäytyy antamasta julki tietoja tekijän taustasta.

Koulun rehtori on kehoittanut kaikkia lasten vanhempia varovaisuuteen, ja että lapset eivät kulkisi toistaiseksi yksin saattamatta koulumatkaa.

http://www.na.se/blaljus/brott/rektorn-pa-flickans-skola-uppmanar-lat-inte-era-barn-ga-hem-sjalva

13 thoughts on “9-vuotias lapsi yritettiin raiskata aamutuimaan Örebrossa

 1. Taas nielaisi Unelman ylijumala Moolok yhden viattoman lapsen. Eipä voisi sairaampaa olla kuin palvoa Tornioon saapuneita mitä-lie-äijiä omien lasten terveyden kustannuksella!

 2. No mutta meillähän on kaikkein täydellisimmän ikinä eläneen ihmisen, rakkaan profeettamme esimerkin mukaisesti täysi oikeus raiskailla 9-vuotiaita. Mikä tässä nyt on se ongelma?!

 3. Spermakoirat vaan haistelemaan vastaanottokeskusten äijälaumojen haaroja. Ei ihme että musulmaanit eivät pidä koirista. Rikostutkimus ei tod.näk johda mihinkään koska tuntomerkkejä ei julkaista yleisölle. Case closed and next from line, repeat. Ai niin, välillä on hyvä järjestää marssi ja miekkari rasimusta vastaan ettei tärkein unohdu.

 4. Eli isät ja veljet saattamaan tyttöjä ja naisia. Muuten he ovat vapaata riistaa. Tähän on siis tultu. Hienoa pohjoismaista tasa-arvoa.

  1. Islamin malli jossa naiset ja lapset pidetään lukkojen takana ja kodin ulkopuolella liikutaan vain suvun miespuolisten jäsenten valvovan katseen alla leviää ja taas yksi muslimien vaatimus lisää toteutuu tehden Swedustanista al-lahtarille mieleisemmän…
   Oikea media.com issa oli juttu muslimien harjoittamasta hybridisodankäynnistä, aina kun on mahdollista tehdä vaikka pientäkin kiusaa tai heittää kapuloita vääräuskoisten rattaisiin aiheuttaen ärtymystä ja pelkoa on se muslimin velvollisuus ja al-lahtarille mieluista.
   Musu vain solkkaa taqiyyaa ja väittää että dindu noting…

 5. Kaikenmoista ammattikuntaa noista koirista löytyy, mutta että vielä spermakoirakin. Itselläni on uroslapukka, joka on innokas kaveri ainakin nylkyttämään. Olisikohan sillä taipumuksia alalle? Ei mitenkään asiaan liity, mutta sen nimi on Paavo.

 6. Mm. Virossa saa ostaa pippurikaasua laillisesti ilman lupaa, mikä on Suomessa kielletty. Eikö Suomi arvosta naisiaan? Toisaalta mieluimmin vaikka laiton suihkaus, kuin joutua mielenvikaisen raiskarin uhriksi.

  1. Ruotsissakin se on kielletty laittomana aserna. Raiskaamisesta voi saada lievemmän tuomion kuin pippurin ruiskuttamisesta.

 7. Niin se ku pikkulapset ei osaa vielä puolustaa edes itseään ,on sairasta… muuten isommille naisille ohje ,potku polvella munille ,eiköhän kiima siitä hellitä vähän..hetkeksi ,että ehtii pakoon..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.