Video: Välimeren Libyasta tulevien laittomien tulijoiden matka merellä

0

 

Kuvakaappaus 2017-07-26 09-47-31

 

 

Oheinen filmi on kuvattu keväällä Välimerellä kun vapaaehtoisjärjestöt ”auttavat” afrikaanoja Libyasta Eurooppaan. Filmi on kuvattu vahvojen vihervasemmistolaisten lasien läpi, kannattaa unohtaa naisten tyrskiminen. Sen sijaan kannattaa katsoa ketä tulee, miten tulee ja mitä he sanovat tavoitteekseen.

Kukaan ei kerro, että he olisivat sotaa, vainoa ja kidutusta paossa.

Tulijat ovat laittomia afrikaanoja, ja ”auttajat” syyllistyvät laittoman maahantulon järjestämiseen.

 

11 thoughts on “Video: Välimeren Libyasta tulevien laittomien tulijoiden matka merellä

 1. Hähää…mustat gimmat alko joraan heti kun merestä nostettiin. Myöhemmin jo riitelivät keskenään, ehkä kauppatavaran puhdistusvuoroista tai panomestasta. Haaraliikettä tulivat harjoittamaan ja sutenöörit oli varmasti matkassa. Noissa porukoissa ei kaikkinensa ollut montaa pelastuksen tarvitsijaa. Olisivat voineet jäädä kotiseuduilleen jatkamaan ihmisarvoisempaa elämää mutta joku iloinen markkinamies on ukottanut nuo matkalle ja rahat pois. Täällä he ovat pelkkä vitsaus ja rasite. Nämä auttajat vituttaa tässä eniten. Nuot pelastusporukat pitäis laittaa kaikki linnaan ja mieluimmin lusimaan samassa vankilassa kuin pelastetutkin. Italian vankilat on täynnä mustaa rikkautta ja voimavaraa.

 2. Hyvästä (?) yrityksestä huolimatta ei herätä juurikaan sympatioita tulijoita kohtaan. Mitä he tulevat loppuelämänsä aikana tekemään Euroopassa? Rikoksia, lapsilisiä ja muita veromaksajien maksamia etuuksia nostamaan.. Moniko tehnee ainuttakaan työansiovuotta täyteen..? Ei oikein myötätuntokäyrä nouse, mutta auttajien kohdalla suorastaan oksettaa tämä touhu – kenen piikistä tämä ”katso kuinka hyvä ihminen minä olen” -touhu viime kädessä maksetaan?
  Suosittelen tosiaan katsomaan koko filmin, myös Italian poliisin kommentit..

 3. Mitenhän tama alkoikin menemään niin päin, että tulijoita alettiin hinaamaan Eurooppaan eikä takaisin lähtösatamaan? Ja miten ihmeessä vieläkin puhutaan turvapaikanhakijoista, vaikka YK:ta myöten on sanottu auki, että ei sieltä mitään turvapaikanhakijoita tule? Ja miten hitossa tulijat sitten vielä ”taakanjaetaan” ympäri Eurooppaa? Siinä onkin jälkipolvilla mietittävää, että jos jotain vuodesta 2015 eteenpäin mietittiin, niin mitähän se mahtoi olla.

 4. Vasemmistolainen hulluus syöksee euroopan kaaokseen, mutta se kai on vasemmiston motiivi.
  Mielenkiintoista nähdä mistä sota alkaa, itse veikkaan Ranskaa, siellä on ollut poikkeustilakin jo
  pari vuotta.
  Toiset väittävät, että laittomien maahanmuuttajien osuus niin Ranskassa kuin Englannissa on valtavan paljon suurempi kuin viralliset luvut kertovat. Tähän johtopäätökseen on tultu kaupoista ostettavan ruuan määrän perusteella. Esim. Englannin virallinen väkiluku on noin 60milj., mutta ruokaa kulutetaan noin 70-80milj. ihmisen edestä.

 5. Nuorempana pidin P. Linkolan kirjoituksia huuhaana ja miestä hörhönä. Enää hän ei ole sitä, pelottavaa kuinka oikeassa hän oli jo 70-luvulla. Toi touhu alkaa muistuttamaan jo raamatun vitsauksia, kulkuheinäsirkat. Biologiasta on nähdä miten näille parville käy kun ne lisääntyvät holtittomasti ja syövät kaiken edetessään pois…

 6. Isommat paatit ja proomuja perään järjestöille – saadaan nopeammin kriisi eskaloitumaan oikein kunnolla. Loppuu sammakon keittäminen ja alkaa paistaminen.

 7. …kyllä nuo kalastajat lopulta vielä joskus tajuavat että virhe tuli sittenkin tehtyä jahka useampi lähiomainen on tapettu ja raiskattu kutupaikanhakijoitten toimesta. ”En gång är ingen gång” sanoo ruattalainen mutta kaksi, kolme… aijaijai kipeää tekee. Ja saakin tehdä. Tulevat vielä katkerasti itkemään omaa typeryyttään elleivät ole mielenterveydellisesti sairaita ja syyntakeettomia.

 8. Osalla naisista on ammatti valmiina ja ovat heti valmiina ”töihin”. Noiden tummien katuhuorien määrä ainakin Helsingisssä lisääntynyt jumalattomasti, samalla pahemmat taudit joihin ei kotokutoiset antibiootit tehoa. Myös muut ”eksoottiset” taudit tulevat Euroopassa lisääntymään ja veikkaan että olemme vielä kusessa kun porukkaa alkaa kaatumaan outoihin tauteihin. Pysysivät vain sitten pääkaupunkiseudulla, sieltähän ne suvaitsevammat löytyy. Eli maailmanhalaajien rokotus vastaisuus ja nämä, valiettavasti kersoja kuolee.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.