Mainokset

Pakolaiskriisi jatkuu maailman tappiin jos EU:n ulkorajaa ei saada kiinni

Kuvakaappaus 2017-07-26 00-32-14

 

Länsi-Euroopan valtamedia näyttää löytäneen yhteisen tekijän jatkuvalle pakolaiskriisille: Puola, Tsekkki ja Unkari. Eero Mäntymaa kirjoittaa Hesarissa:

”Olennainen syy on se, että kaikki jäsenmaat, kuten Puola, Tšekki ja Unkari, eivät suostu ottamaan turvapaikanhakijoita vastaan.”

Mäntymaa tarkoittaa siis sitä, että pakolaiskriisi ei tarkoita sitä, että Eurooppaan tulvii Välimeren yli perusteettomasti ihmisiä ilmaisen ylläpidon perässä. Pakolaiskriisi tarkoittaa Mäntymaan mukaan sitä, että Eurooppaan jo 2015 tulleita 160 000 turvapaikanhakijaa ei saada ripoteltua ympäri EU:ta.

”Kun Unkari ei ota vastaan kiintiöpakolaisia, Suomikin levittää kätensä ”Ei mekään, jos ei noikaan””, Mäntymaa kirjoittaa.

Tilannehan olisi todellakin ihanteellinen, jos Suomi ottaisi oppia Unkarista ja muista Visegrad-maista. Silloin pakolaiskriisi loppuisi kuin seinään. Unkari suojaa EU-rajaa mallikkaasti. Kun taas Kreikka ja Italia eivät niin tee. Viktor Orban vaati jo 2015, että EU:n pitää auttaa Kreikkaa saamaan raja kiinni, koska se ei itse siihen kykene. Ja sen jälkeen erottaa Kreikka EU:sta sopimusrikkomuksen takia.

Nyt tilanne on sama Italian suhteen. Italiaa pitää auttaa saamaan meriraja kiinni ja sen jälkeen antaa Italian hoitaa itse omat pakolaisensa eikä vaatia muita maita kantamaan vastuuta sen itse tekemistä omista virheistään.

Mäntymaa jatkaa samaa virttä, mitä voi lukea kaikista Länsi-Euroopan lehdistä:

”Jos vuoden 2015 tapahtumat toistuisivat, jäsenmaat todennäköisesti tiukentaisivat maahanmuuttopolitiikkaansa ja rajavalvontaansa. Seurauksena menetettäisiin unionin vapaa liikkuvuus, ja paine kasautuisi ulkorajoille, kuten Italiaan, Kreikkaan ja Espanjaan”, Mäntymaa kirjoittaa.

 

tphakijatsaunassa_hg__503_uu1

 

Kuten jo tuli esille, Euroopan jäsenmaat ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla he sitoutuvat suojaamaan Unionin ulkorajoja, jos maalla on Unionin ulkoraja. Ja Unkari toimii esimerkillisesti. Myös köyhä Bulgaria suojaa rajaansa Turkkia vastaan. Sitä kautta ei tule yhtään ainutta laitonta muslimia Eurooppaan. Kuten ei tulisi Slovakian, Puolan ja Baltian maiden kautta, jos sieltä olisi tulossa tulijaa.

Näin ollen Mäntymaa menee eurooppalaisten virkaveljiensä kanssa samaan vanhaan väärinymmärrykseen. Vapaa liikkuvuus ei tarkoita sitä, että kuka tahansa Euroopan ulkopuolinen paperiton henkilö voisi lonnia Schengen-rajan yli Eurooppaan ja sen jälkeen kulkea vapaasti Euroopassa miten haluaa. Vapaa liikkuvuus tarkoittaa sitä, että EU-kansalainen voi vapaasti matkustaa Schengen-sopimuksessa mainituissa maissa. Ei sitä, että arabit ja afrikaanot voivat uida vapaasti Välimeren yli Eurooppaan.

Niin ikään Mäntymaan väite paineen kasautumisesta Italian, Kreikan ja Espanjan kontolle, on hyvin epäammattimainen. Nämä maat nyt sattuvat sijaitsemaan maantieteellisesti siinä missä ovat, ja niillä realiteeteillä mennään. Ihanteellistahan olisi, jos ei tarvitsisi ottaa mistään vastuuta vaan voisi vain lonnia. Mutta koska maat nyt sattuvat olemaan sillä reitillä, jolla laittomat arabit ja afrikaanot Eurooppaan tulevat, näiden maiden pitäisi toimia niin, että reitit menevät kiinni.

EU:n pitäisi nyt vaatia kaikkia niitä maita, joilla on ulkoraja, sulkemaan raja. Sen jälkeen viis veisata mitä Afrikassa tai Lähi-idässä milloinkin saadaan päähänsä. Näissä maissa olot eivät ikinä parane, joten siitä olisi lähdettävä. Näillä toimilla päästäisiin ainakin alkuun ”pakolaiskriisin” hoidossa.

Mainokset

16 Comments on Pakolaiskriisi jatkuu maailman tappiin jos EU:n ulkorajaa ei saada kiinni

 1. Vaikka Eurooppa sulkisi rajansa niin länsi-eurooppa ainakin on jo siinä pisteessä että vain totaalinen rotusota on tie. Valkoisen miehen moraali ja perinteiset arvot on murrettu systemaattisesti ja euroopan ainoa oikeutettu rotu eli valkoinen rotu on sukupuuton partaalla.

  Rajoja ei tulla laittamaan kiinni niin kauan kun euroopassa on päättävissä elimissä sionisteja ja muita maanpettureita.

  Sillä välin jokainen voi valmistella itseään

  Tykkää

  • Valtsu // 26/07/2017 07:50 // Vastaus

   Snadisti luulen, että meistä vapaata rajanylitystä vastustavista aika harva pitää ongelman ratkaisuna natsisammakoita.

   Tykkää

 2. Ja pankkiryöstöt loppuvat, kun pidetään vaan holvia auki ja kannetaan sinne rikkauksia sitä mukaa, kun se tyhjenee. Yksikään pankki ei toimi tuolla periaatteella, mutta kokeiltavahan sitä on!

  Tykkää

 3. Härski // 26/07/2017 03:05 // Vastaus

  Ihan sama mitä joku Eero Kusipää kirjoittaa jossain jämäkommarilehden palstoilla jota ei muut kuun Eero Mulkkupään ystävät lukee. Ota sinä Eero 20-5.000 ”pakolaista” luoksesi asumaan. Ei päiväksi, vaan kunnes pärjäävät omillaan. Eli ikuisesti. Ja sit olet vitun Spede turpa kii.

  Tykkää

 4. Uskomatonta miten paljon on pilattu lyhyessä ajassa // 26/07/2017 07:58 // Vastaus

  EUn vapaa liikkuvuus oli idioottimainen keksintö josta jo heti nähtiin mihin se voi johtaa eli roskaväen ja rikollisten vellomiseen kohti rikkaampia maita. Alussa oli rauhallista joten EU- kannattajat ilakoivat: ”Mitä me sanoimme, ei tullut katastrofia, kaikki sujuu niin rauhallisesti eikä tänne mitään sosiaalituristeja ole tullut niinkuin jotkut pelkäsivät”. Tyhmä sukulaisenikin sanoi: ”On se vaan f a n t a s t i s t a ettei tarvitse vaihtaa valuuttaa kun matkustaa Espanjaan!”.

  Sitten alkoivat ongelmat. Nyt Ruotsissa liikkuu 5000-7000 EU- kerjäläistä jotka jatkuvasti laajentavat rikollista toimintaansa ja todellisena vitsauksena ja sokerina pohjalla satojen tuhansien elintasopakolaisten aiheuttamat vahingot, kustannukset ja jopa ihmishenkien menetykset.

  Euroopan ulkopuolinen raja on saatava kiinni ja myös Euroopan sisäiset rajat on suljettava. Eurooppa oli hyvä paikka ja kauppaa käytiin ilman ongelmia. Ei ollut mitään syytä alkaa rukata toimivaa systeemiä ja silti niin tehtiin. Nyt hukumme ongelmiin ja systeemi kaatuu päällemme.

  Tykkää

 5. Ny sina vaanta ratti oikella ja katto takkseppain // 26/07/2017 08:37 // Vastaus

  Taas uusi laittomuus joka on syntynyt sotapakolaisten myötä: pimeät/mustat autokoulut!!! Kilpailevat ulos normaalit yrittäjät.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svarta-trafikskolor-ett-vaxande-problem

  Tykkää

 6. Nimetön // 26/07/2017 10:06 // Vastaus

  Pakolaiskysymystä markkinoidaan meille ikään kuin kyseessä olisi kertaerä, joka nyt vain on hoidettava pois. Uskotellaan, että sadekuron jälkeen tulee taas pouta. Meilläkö jonkun helvetin humanitaarisuuden nimissä ikuinen kansalaisvelvollisuus pelastaa muu maailma. Ainoa velvollisuus on puolustaa itseään. Yhdenkään ei pidä tulla meidän ympyröitä sotkemaan.

  Tykkää

 7. Puosuvaari // 26/07/2017 10:13 // Vastaus

  Ydinkysymyshän on siinä voivatko alikehittyneiden valtioiden ylijäämäihmiset parantaa mitään tasoa Euroopassa? Elin-, luku-, hyvinvointi- tai mitään muutakaan tasoa. En näe valitettavasti ainoatakaan plus-merkkiä tässä yhtälössä.
  Eli ei täällä Ruotsissa ainakaan aurinko ole pahemmin tänä kesänä paistanut.

  Tykkää

 8. Suomi FInland // 26/07/2017 10:32 // Vastaus

  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707252200257952_u0.shtml

  Herättääkö ajatuksia?

  Sanoisin, että ns ’arvomaailman’ mukaan toimimalla uppoamme suohon entistä syvemmälle.

  Onhan se kieltämättä riski, jos arabit ym nykyisin länsimaissa pommitteluun taipuvaiset käsittävät asian näin. Kiinan tapauksessa kyse on toki siitä, miten Kiina kohtelee oman maan kansalaisia. SIinä on melkoinen ero. Tietenkin Kiina on valloittanut muita maita menneisyydessä ja separatismi pitää saada kitkettyä, koska sellaista helposti alkaa kehittyä, jos oma maa on vallattu.

  Ei voi olla kuitenkaan olla ihmisoikeus, että kaikki kynnelle kykenevät kouluttamattomat nuoret miehet saavat vapaasti tulla Eurooppaan ja valita vain mieleisensä maan asuin- ja sosiaaliturvapaikakseen.

  Pakolaisten ym auttaminen pitää tapahtua jollain muulla keinolla kuin tällä kaikkein kalleimmalla ja haitallisimmalla ratkaisulla. Mieluummin niin, ettei ihmisten tarvitse lähteä kovin kauas kotiseudulta.

  Tykkää

 9. Murphy // 26/07/2017 10:33 // Vastaus

  Mäntymaan ajattelussa on tyypillinen virhe. Näissä kehäpäätelmissä on sentään joitain monimuotoisiakin, mutta tätä hänen ajatuksenkulkua voi verrata seuraavaan; ”Aina kun olen lentokoneessa ja kahvitarjoilu alkaa, joudumme turbulenssiin ja kahvit läikkyy.”Niin Mäntymaa päättelisi että ”Kahvinjuonti lentokoneessa aiheuttaa turbulenssia.”

  Tykkää

 10. reviisori // 26/07/2017 11:50 // Vastaus

  Teuvo Teivainen on häpeäksi tieteelliselle yhteisölle.
  Hänen mielestään on ympäristöteko jos kantasuomalainen jättää lapset tekemättä.
  Teuvon pitäisi samassa yhteydessä mainita että on ympäristöteko jättää tolkuttomasti sikiävät kehitysmaalqiset ottamatta vastikkeettomaan ylläpitoon pohjolaan jo pelkästään hiilijalanjäljen takia.
  Teuvo Teivaiseb kaltaisilta tutkijoiksi itseään kutsuvilta tahoilta pitäisi ottaa kaikenlainen rahoitus pois.

  Tykkää

 11. Jos Mäntymaa niputtaa Kreikan, Italian ja Espanjan yhteen, hän ei taaskaan tiedä mistä kirjoittaa. Espanja on osannut hoitaa asiansa mallikkaasti, sinne ei noin vain soudella vaikka matka Gibraltarin salmen yli on mitätön. Silti näitä ns. pakolaisia sinne tulee nykyään vuosittain vain pari kertaa enemmän kuin Suomeen huolimatta siitä, että Espanjan väkiluku on yli 45 miljoonaa. Ja huolimatta siitä, että läntisestä Afrikasta – josta suurin osa Italiaan tulijoista – on huomattavasti lyhyempi matka Espanjaan kuin Italiaan.

  Tykkää

1 Trackback / Pingback

 1. Pakolaiskriisi jatkuu maailman tappiin jos EU:n ulkorajaa ei saada kiinni – Suomimedia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: