Onko MV kiinni lopullisesti?

13

MV:n sivuille menevä liikenne on eillisestä alkaen ohjautunut WordPressin kirjautumissivulle. MV:n keskustelupalstalla asiaa ei valoiteta mitenkään.

 

IMG_20170727_072128

 

 

MV:n päällikkö Presidenttiehdokas Ilja Janitskin kertoi aiemmin VK:ssa sulkeneen lehden:

IJ_MV_Kiinni (1)

 

Myöhemmin hän kirjoitti, että lehdelle ei tule rahaa mistään.

 

IMG_20170727_072348

 

Kunnes illan tunteina hän kertoi arvoituksellisesti, että sivut avataan jos sitä halutaan.

 

IMG_20170727_073033

 

Seurataan tilannetta.

Advertisements

46 thoughts on “Onko MV kiinni lopullisesti?

 1. WordPressin pyörittäminen on melko edullista. Se, mikä nakertaa kassaa, on kaiken maailman videot ja niistä maksettu kaistan hinta. Videopätkät voi ottaa talteen, mutta ne kannattaa hajauttaa eri streamauspalveluihin ja laittaa lehden omaan jakoon vasta kun niitä ei enää muualta löydy.

 2. No onhan se varmaan raha kysymyskin.
  Käsitykseni mukaan sivusto alkoi
  Ilman ulkopuolista rahaa. Sitten rahaa
  kai tuli koska ihmiset kokivat haluavansa kannustaa sivuston ideaa. Monella on kuitenkin raha tiukassa.
  Netissä on paljon sivustoja jotka ei saa rahaa. Ne toimivat sen mitä toimivat.
  Ymmärrän jos sivusto lakkaa.
  Etenkin Iljan sivusto. Kuka haluaa tuhlata omaa rahaa että saa kimppuunsa viranomaisia?
  Mv-lehti on tehnyt hyvää työtä. Kiitos siitä.

 3. Surkeaa kerjätä rahaa näin. Eikö valtiollinen lehdistötuki riitäkään…

 4. Onhan näitä vaihtoehtomedioita,blogeja mistä saa todellista tietoa vallankäyttäjistä, kähmijöistä ym. ja lisää tulee koko ajan. MV vain oli tiennäyttäjä, siitä kiitos.

 5. Ei muuta kuin maksetaan näille medioille tukea, MV vain siistiialatyyli sanoja, tarkoitus on saada asioista ulkona oleviia mukaan isänmaalliseen leiriin. lLaitan tukea kun sivut aukeaa – laittakaa kaikki muutkin.

 6. Perussuomalaisilta voisi olla hyvä veto alkaa antamaan puoluetuesta vastikkeetta rahaa MV-lehdelle. Törkysisällöstä huolimatta MV-Lehti on hyvä aiheuttamaan laineita, mistä on Perussuomalaisille hyötyä. Tärkeintä on saada aikaan polittinen liikemomentti johonkin suuntaan (tyytymättömyys nykytilanteeseen). Kun liikemomentti on luotu, siihen voidaan tarjota oma ratkaisu.

 7. Törkytyylistä tulisi myllynkivi kaulaan puolueelle joten se ei käy sanoo:

  Ei puolue voi tukea lehteä jossa käytetään törkyalatyylistä kieltä. Puolueen pitää olla tarkka maineestaan ja pitää se koskemattomana ja asialinjalla eikä vittu-pillu- linjalla. Muuten siitä saisi kuulla ivaa joka päivä.

 8. MV-lehti on menettänyt sen kiinnostavuutensa siistiytymisensä jälkeen, missä ovat ne raflaavat uuttiset joissa poliitikkoja a muita suvakkeja riisuttiin alastomiksi kun löydettiin jotain rikollista tai muuta epäkorektia heidän toimistaan. Samoin valtiovallan kusetuksia paljastettiin ennen jatkuvasti, nämä kaikki ronskisti Suomen kielellä ja vähääkään välittämättä akateemisesta ja sivistyneestä kirjoitusasusta; ne olivat kuitenkin se mikä myi, kansa on täynnä korektia sanojen pyörittelyä ja asioista vihjailua.

  Lisäksi sivustossa käsitellään nyt mistä on pöllitty muuli merkkinen peräkärry tai etä mitääntekemätön pikkupoliitokko puhui paskaa – ketähän kiinnostaa?

  1. Arvelisin että negatiivisinta on SE/Maidan-porukan liian suuri osuus sisällössä. SE/Maidan on aikansa elänyt ja menneen talven lumia.
   Pistetään MV:lle kolehti pystyyn.

 9. Sisällön tuottaminenhan se maksaa riihikuivaa Lukijat valtaosin nauttivat ilmaispalveluista. Tekijät velkaantuvat ja laihtuvat, vastaanottajat lihovat. Pelkkä talkoohenki tai partiopoika-aate ei elätä. Myötätunto ei ole käypää valuuttaa. Vaihtoehtomediat joutuvat toimimaan hieman hautajaistunnelmissa. Tuki piristää niitä kummasti. Tilinumerothan ovat esillä.

 10. Noille tube-striimaajille vaikuttaisi rahaa putoilevan mukavasti. Onko oikeasti niin ettei yrityksillä ole munaa mainostaa MV-lehdessä. Jenkeissä kaikilla vaihtoehtoissivuilla on sponsori, sekä yksityishenkilöiden rahaa. Tällaisena aikana kun sananvapautta lähdetään polkemaan, Mv on äärimmäisen tärkeä lähde. Tässä viime päivät Ameriikan tilannetta seuranneena, on voinut vain todeta että täällä tilanteesta annetaan mediassa aivan toinen kuva. Aamulehtikin joka on paikallismediani vielä reilun viikon, kertoo uutisia, joissa ei ole totuutta lainkaan.

  Eikö Suomessa löydy yhtäkään täyspäistä lottovoittajaa jotka voisivat auttaa rahoituksessa?
  Itse en kykene velasta antamaan.

  1. Alasajoilmoituksessa voi olla vähän herättelyä ja ravistelua liittyen presidenttikampanjaan ja rahoituksen avautumiseen. Niin tai näin, mutta ei MV rahoissa ryve. Parisen viikkoa sitten lehti etsi kahta uutta toimittajaa. Tarjottiin muutaman viikon palkaton koeaika ja sen jälkeen palkkaa 500€/kk. Edellytettiin viittä juttua/pv . Tuotapa kuussa 150 artikkelia 500€:lla. Että tällaisessa raossa sitä näemmä toimitaan.

 11. Jenkeissä valtamedia on täysin menettänyt maineensa, jäädessään jatkuvasti kiinni valheellisista uutisista. Ja vain vaihtoehtomedian ansiosta. Esimerkiksi Trumpin ympärillä mainostettu kohuhan on tedellisuudessa päin vastainen kuin täällä kerrotaan. CNN rummutti hirveästi venäjä-yhteyksistä, kunnes CNN työntekijä jäi salakuvauksen uhriksi myöntäessään Trumpin venäjäkytkösten olevan big nothingburger, jota käytetään vain katsojien saamiseksi. Lisäksi paljastui valtava katsojahuijaus, CNN seuraajista valtava osa oli fake-tilejä. Virallisten galluppien mukaan yogi-karhun uusinnoilla oli enemmän katsojia kuin CNN:n uutisilla. Suomessa esmes Clintonien rikollissyndikaatista, ja jatkuvasti kuolemaan oman käden kautta sattuvista ihmisistä ei mainita mitään.

 12. Alasajoilmoituksessa voi olla vähän herättelyä ja ravistelua liittyen presidenttikampanjaan ja rahoituksen avautumiseen. Niin tai näin, mutta ei MV rahoissa ryve. Parisen viikkoa sitten lehti etsi kahta uutta toimittajaa. Tarjottiin muutaman viikon palkaton koeaika ja sen jälkeen palkkaa 500€/kk. Edellytettiin viittä juttua/pv . Tuotapa kuussa 150 artikkelia 500€:lla. Että tällaisessa raossa sitä näemmä toimitaan.

  1. Viiden jutun kirjoittaminen päivässä vaatii kyllä jo sanotaanko vähintään 3-5 tunnin työtä, jos juttuihin halutaan järkeä. Itsellä menee perusjutuissa monesti tuntikin kun niihin etsii taustoja ja tietoja.

   1. Joskus MV- julkaisi lukijoiden kirjoituksia. Aikoihin ei ole lukijoiden kirjoituksia juurikaan julkaistu eikä ole kirjoitukset kelvanneet. Olen ajatellut, että kovin heikosti ei voi mennä, jos ei ilmainen apu kelpaa. Taitavat kirjoittajat, tarjotkaapa apuanne ja juttuja ilmaiseksi Mv:lle. Voi olla, ettei enää kelpaa, vaikka olisi ennen kelvannutkin. Alkuaikoinahan MV otti vastaan lukijoiden kirjoituksia ja julkaisi myös niitä. Varmasti edelleen moni lukija voisi tehdä MV:lle juttuja ihan ilmaiseksi.

 13. Seurasin MV-lehteä ihan alusta asti. Tuin myös rahallisesti.

  Lopetin tukemisen kun mv-lehti alkoi hyökkäämään ihan kaikkia vastaan. Jopa Halla-ahoa vastaan käytiin aivan autistisesti. Tavallisia ihmisiä maalattiin suvakeiksi. Lisäksi pari muuta juttua ja hommasta meni hieman maku. Seurasin kuitenkin aktiivisesti.

  Kaikesta huolimatta MV on ollut todellinen piristysruiske Suomen mediakenttään. Toivon, että MV jatkaa ja innostaa muitakin aloittamaan omia vaihtoehtomedioita. Vanhat paskamediat eivät tule koskaan enään puolustamaan suomalaisia. On meidän itsemme vastuulla puolustaa omaa kansaamme ja välittää todellista tietoa, eikä mitään ”monikulttuurisuus on rikkaus” -bullshittia.

 14. Luultavasti ei ihan nollatilanne, mutta Ilja on stressaantunut rahatilanteen vuoksi ja laittanut hetkeksi kiinni, jotta ihmiset heräisivät. Omia ehdotuksia Mv:n rahatilanteen parantamiseksi: MV maksulliseksi. Sitä pääsisi lukemaan vasta, kun on maksanut vähintään x päivä- tai viikko/kuukausimaksun. Suomi Ensin-kuvaajat voisi tehdä myös lahjoitusstriimejä niin, että joistakin striimeistä tulevat lahjoitukset menisi MV:lle. Se on ilmeisesti kätevä tapa lahjoittaa. MV:n kannattaisi markkinoida mainostilaansa paremmin suoraan yrittäjälle.

  1. Oliko osa MV:n uutisista jo maksumuurin takana?
   Ei koko lehteä voi maksulliseksi laittaa jos haluaa säilyttää kävijävirran, väki etsii nopeasti uusia paikkoja.
   Olen itsekin ajatellut etsiä viikonloppuna vaihtoehtoisia tiedonlähteitä joten Iljan asemassa aukaisisin sivut ainakin osittain jo viikonloppuna.
   Ei tullut laitettua selaimeen ylös MV:n kiintoisimpien uutisten lähdesivustoja joten pienessä uutispimennossa maailmantapahtumien ja pikkupaikkakuntien suhteen tässä on oltu kun niitä oli niin helppo pikavilkaista MV:n sivulta.

 15. OK,

  MV-lehti on hyvällä asialla monessakin mielessä ja vastaa ainakin oikeustajuani aika hyvin. Itse luen kyseistä julkaisua joka päivä kun käyn tarkistamassa sieltä ne asiat mitkä jää valtamedialta kirjoittamasta, enkä ole ainoa.

  Mitä tulee MV:n rahoitukseen niin Google mainokset heiltä on viety ja sille ei voi juurikaan mitään, siitä huolimatta tässä olisi nyt parannusehdotuksia lehdelle jotta lehti saisi pieniä ja ehkä tulevaisuudessa jopa jonkun keskisuurenkin yrityksen mainoksia mistä saisi tuloja.

  Asiaa pitää miettiä yrittäjien itsensä kannalta ja jokainen voi testata sitä tekemällä seuraavan tempun:

  Vedätte puvun päällenne ja menette ison peilin eteen ojennatte kätenne kuin kätelläksenne asiakasta ja sanotte ”Meidän yrityksemme mainostaa Mitä Vittua!? – Lehdessä”

  Antaako kauhean hyvää kuvaa yrityksestä ja antaako mainostaminen kyseisessä lehdessä lisäarvoa vaiko ei jollekin firmalle?

  Vastaus on varmaan itsestään selvä kun alkaa miettimään asiaa edes sekunninkin ja mikään firma ei tällä hetellä halua assosioitua kyseisen julkaisun kanssa mistään hinnasta. Moni joka on edes kommentoinut kyseisen lehden kommenttiosioon omalla nimellään edes kerrankin on löytänyt itsensä kortistosta välittömästi, tiedän tapauksia joille on näin käynyt.

  Kyseinen lehti pitää yksinkertaisesti siivota aika isolla kädellä ja nimi on muutettava sekä kommenttiosio on otettava haltuun ennen kuin kyseisestä lehdestä saa sellaisen alustan että siinä voi oikeasti/ kehtaa mainostaa yrityksensä tuotteita. Samalla uskoakseni se toisi nykyisen MV:n entistä enemmän keskiluokkaa lähemmäksi ja toisi lehdelle runsaasti uusia lukijoita.

  Mikäli lehden nimi olisi vaikka ”Kapinallinen” niin sen voisikin sanoa jo asiakkaalle, yrityksemme mainostaa ”Kapinallinen” lehdessä tuotteitamme. Se menisi ihan OK.

  Samalla muita asioita jotka on pistettävä kuntoon ennen kuin MV voi haaveilla minkäänlaisesta kasvusta lukijoiden määrässä sekä etenkin laadussa:

  1. Nimi uusiksi koko lehdellä, aika harva kehtaa edes sanoa ääneen että lukee Mitä Vittua!? lehteä. – Ymmärrän kyseisen Vares viittauksen mutta moni muu ei.

  2. Lehti on oikeasti siivottava, kakkahuumori, alapäähuumori, sekä liiallinen alatyylisyys kokonaan pois lehdestä. Huutomerkkejä myös vähemmän. Artikkeleihin lisää painoarvoa nimenomaan laadun suhteen määrän sijasta ja sitä laatua saa erinlaisista ihan siisteistä valtamedioista/ vaihtoehtomedioista joita on internet pullollaan ja joita voi myös käyttää lähteenä artikkeleihin kuten MV onkin käyttänyt.

  Moni näistä vaihtoehtomedioista oikeasti takoo rahaa mainoksillaan ja menestyy erittäin hyvin sen suhteen mutta kun katsoo lehtien laatua ja asiallisuutta niin ne ovat poikkeuksetta aina paljon paremmat kuin MV:n

  Ei tarvitse kirjoittaa kuin Runeberg mutta kunhan teksti olisi asiallisempaa lähtökohtaisesti.

  Edelleen kaikki paljastukset rikoksentekijöiden etnisyydestä, pedofiilien tuominen julkisuuteen ja muu on todella hienoa mitä MV on tehnyt ja moni pitääkin sitä erittäin oikeamielisenä ja hyvänä toimintana. Se on sellaista toimintaa että sellaista haluaakin tukea lähtökohtaisesti.

  3. Kommenttiosio haltuun, eli koska FB-liitännäinen poisti moderaattorin oikeudet MV:ltä niin koko systeemi on vaihdettava ehdottomasti. Vaikka samanlaiseen systeemiin kuin PT-Medialla on? Eli tänne voi kirjoittaa ja samalla tätä kommenttiosaa pidetään siistinä sekä kynnys kirjoittamiseen on pienempi kun saa kirjoittaa anonyymina ettei tule potkuja firmasta/ työpaikasta.

  Samalla jonkin sortin moderaatio on yksinkertaisesti oltava, palstoilla kirjoittaa liian moni ihan täysin kaheli ja paremmat kirjoittajat eivät sen vuoksi vaivaudu sanomaan asioihin mitään. Se on vaan pakko olla että kaikista pahimmat sekoilijat siivotaan pois koska se antaa lehdestä aivan karmeaa kuvaa, koska sellainen lehti millaiset lukijat.

  Mikäli lehti tekee nämä muutokset niin lehdelle tulee enemmän uskottavuutta, siisteyttä ja tätä myötä myös paljon enemmän lukijoita sekä näkyvyyttä. Uudet lukijat ovatkin sitten enemmän keskiluokkaa ja voivat kysyä ihan avoimesti ”Luitko päivän ”Kapinallisen”?”

  Eli sen jälkeen kahvipöydässäkin kehtaa asiasta keskustella enemmän. Lahjoituksia tulee sen jälkeen enemmän kun lehti on siistiytynyt ja lukijakuntaa/ kommentoijia tulee enemmänkin keskiluokasta ja moni firma uskaltautuu sen jälkeen mainostamaan sivuilla kun voi sanoa asiakkaalle:

  ”Meidän yrityksemme mainostaa ”Päivän Kapinallisessa” – Oletteko lukeneet lehteä?”

  Tuo on paljon uskottavampaa, paljon siistimpää ja tuollaisessa lehdessä voisikin mainostaa firmansa tuotteita ja samalla firman asiakaskunta eli keskiluokka oikeasti lukee lehteä enemmän.

  1. Uudistettu nimi voisi olla ”Mitä Vielä? – täältä pesee!”.
   On lukijoiden oma asia millaista huumoriväännöstä siitä käyttävät…

 16. MV-lehdestä:
  a) Lehti on ollut ns. ilman rahoitusta – vaan vähänkään taustoista tietävät / artikkelien rivien välistä lukevat tietävät että yksi rahansa tuhlannut cryptoraha-ex-miljonääri on ollut Iljan lypsylehmänä/maksajan housuissa. (kts Bitcointalk.org)
  b) Tämä rahakaivo on nyt ollut sulkeutuneena jonkin kuukauden – kaiken sen ajan Ilja on kerjännyt rahaa aktiivisemmin kuin aikaisemmin
  c) MV-lehden kehityskaarta itsekkin seurannut alusta alkaen ja kuten yllä joku jo mainiosti kirjoittikin, taso on ollut myötähäpeän ja ”tämä oli loistavaa” -tasojen välillä vähän väliä äärilaidasta toiseen. Eritoten tämä mystinen rahamies T2 on ollut kirjaillisissa tuotoksissaan vähän laidasta laitaan suoltava. Toisekseen välillä näitä ihmisiä on ajojahdissa ajettu tikunnokkaan aika mitättömistä asioista ja kauas hyvän maun rajoilta.

  MUTTA

  d) MV-lehti on ollut uraa uurtava ja tehnyt historiaa – ei ehkä enää kuluneen vuoden aikana (monet muut blogit/sivustot on kirineet rinnalle ja osa jopa ohi). Mutta nostan hattua ko. julkaisulle vaikka taustalla olevat henkilöt herättääkin ”tunteita”
  e) murkut.org – käyttäkää sitä..

 17. En haluaisi MV:n katoavan missään nimessä mutta muuttavan nyt muotoaan paljon asiallisemmaksi ja siistimmäksi.

  Sanotaan että tämä lehden sulkeminen on ”herätyskello” lukijoille jotta lahjoittaisivat mutta sen pitäisi olla samaan aikaan myös herätyskello MV:lle itselleen monessakin mielessä.

  Kyseinen julkaisu on nyt ollut olemassa joku 3 vuotta ja lukijamäärät ovat kuitenkin olleet kaikesta huolimatta aika korkeat koko ajan, enemmän tai vähemmän?

  Miksi kyseinen lehti ei ole saanut halukkaita mainostajia sivuilleen yksityisistä yrityksistä, edes pienistä sellaisista kuten vaikka korjaamoista, remonttifirmoista, työkalumyyjistä, vähittäistavarakauppiaista jne?

  Miksiköhän yksikään yritys ei halua mainostaan kyseiseen lehteen mistään hinnasta? (Aikaisempi kommentti valottaa asiaa)

  Kuitenkin jokaisen median pääasiallinen rahoitus muodostuu mainostuloista ja jos niitä ei ole niin heikoilla jäillä mennään. Lahjoituksilla yksinään ei pitkälle pötkitä ja koska lehti valitsi alatyylisen ja rivon linjansa niin aktiivinen lukijakunta muutamia poikkeuksia lukuunottamatta koostuu nykyään aikalailla yhteiskunnasta pudonneista (ei pahalla) joilta ei lahjoituksia voi juurikaan saada koska heillä ei ole mistä antaa.

  Esimerkiksi katsoin tuossa jokin aika sitten MV:stä jonkun ”Sinistä tulevaisuutta” koskevan muka hauskan videon mikä oli naisten kuukautisside mainos. En todellakaan haluaisi firmani nimeä linkitettävän noin alatyyliseen sekoiluun ja touhuun. – Ei halua yksikään muukaan vakavasti otettava yrittäjä.

  Oikeudenmukaisuus, korruptio paljastukset, rikollisten julkituominen, pimitettyjen uutisten näyttäminen, valtamedian mädäntyneisyyden paljastaminen, kummalliset viranomaispäätökset, haittamaahanmuuton vastustaminen ja kaikki muu kyllä oikeasti kelpaa ja on kannatettavaa toimintaa jonka taakse voi linjautua ihan avoimestikin kunhan sen tekee siististi ja asiallisesti.

  Sellaisen taakse voisikin firman nimen heittää mainostajana vaikka lehden päätoimittaja olisikin viranomaisten ajojahdin kohteena, ei sekään edes olisi ongelma.

  Mutta kaiken sen arvo menee suoraan viemäristä alas kun osa ”uutisista” on ala-asteen ”huumoria” joka sitten aina omalta osaltaan murentaa lehden arvoa ihan automaattisesti. Mikäli yrityksen nimi on samalla sivulla vaikka mainostajana niin samalla kärsii se yritys.

  Perässä laahaava ihan välillä käsittämätöntä törkyä ja MT-ongelmaisten sekoilua täynnä oleva kommenttiosio ei ainakaan paranna asiaa ollenkaan. (Esimerkiksi PT-Media on paljon siistimpi)

  Aika usein voisi todeta että MV:n pahin vihollinen loppujen lopuksi ei ole valtamedia, eikä viranomaiset vaan lehti itse monessakin mielessä.

  Toivon silti että MV ei lopu vaan tekee kivuliaatkin uudistukset ja koettaa siitä eteenpäin ponnistaa. Pelkään toki että nyt on jo liian myöhäistä koska uudistuksia ei tehty ajoissa ja vasta kun kaikki varat ovat jo menneet sekä lahjoitukset tyrehtyneet niin vasta nyt aletaan näitäkin asioita miettimään kyseisessä lehdessä.

  Mikäli MV menee pysyvästi kiinni niin se on kaikista pahin.

  Siinä häviäsi loppujen lopuksi kaikki. Yksittäisiltä kansalaisilta menisi yksi media joka julkaisee erittäin paljon valonarkoja ja tärkeitä yhteiskunnallisia epäkohtia.

  Siinä häviäisi kuitenkin kaikista eniten ja pahiten päätoimittaja Ilja itse koska kaikesta huolimatta syytteet ja viranomaisten ajojahti jatkuu, oli lehteä enää olemassa tai ei.

  1. Ei mitenkään ”pahin”, jos mv menee kiinni. Valitettavasti jo kauan aikaa sitten monet muut kansallismieliset vaihtoehtomediat ja kanavat ovat kiilanneet MV:n ohi sisältönsä puolesta. En enää aikoihin ole MV:tä viitsinyt seurata, kun sisältö ei ole läheskään yhtä tasokasta kuten esim. PT:llä. MV:n suurin uhka ei ole rahanpuute vaan se, että miten voi enää pärjätä muiden tasokkaiden kansallismielisten medioiden puristuksessa ja haastaa niitä.

 18. Kun rajan yli tepasteleva KelaGoldin metsästäjä saa elinikäisen ylläpidon niin paljonko se maksaa, veikkaan, että aika paljon, muistaakseni miljoonan.
  Tämän YHDEN AINOAN läpsyttelijän aiheuttamillä kokonaiskuluilla esim. PT-media pyörisi varmaan aika kauan. Siis YHDEN AINOAN läpsyttelijäturistin maahantulon estäminen jo riittää siihen.
  Irvoikkainta kaikessa on se, että totuudenpuhujat ja haittamaahanmuutonvastajat ovat vainottuja, koska ”KelaGold jokaiselle maailman ihmiselle” on nykyään synonyymi ihmisoikeudelle.

  1. Annetulla miljoonalla pyörittää montaa asiaa aika kauan. Ongelma, että miljoonakaan peukalonpyörittäjää ei saa summaa kasaan.

  2. ”Kela-Gold jokaiselle maailman ihmiselle paitsi kantasuomalaisille – pitäähän jonkun maksaa laskut” voisi olla paikkansapitävämpi, loppuosaa ei vain sanota ääneen…

 19. Kiinni vai ei, nyt on ihan sama. MV ei enää pitkään aikaan ollut ns järkevä, vaan lyötiin riman alle aina kun saatiin mahdollisuus. Mentiin ns teinimeininkiin. Joo, saatiin näkyvyyttä mutta samalla meni uskottavuus. Ei ketään kiinnosta nussiiko joku persu naapurin akkaa, tai syökö Soini mökillään kakkaa. Noi jutut on seiskaa varten. Tuohon hömppään sitten kovat faktatkin jäivät varjoon, ikävä kyllä. Ei Ilja voi olla pressaehdokas jos ponnistaa pelle hermannin kengillä. Toivon että MV nousee taas entistä ehompana! Siihen asti käytän Paavon sivustoa pienen miehen suurena sotana islamisaatioita vastaan, täältä löytää totuuksia.

 20. Lisään tähän vielä että isänmaallisena suomen kansalaisena noi kaikki suomi maidan live videot, joissa oli tyyliin ”NEEKERI NÄYTTI MEILLE SORMEA!!” ovat noloja. Naapurikyttäilyä. Ihan sama kuin naapurin mummo soittaa kytät kun sä luukutat partsilla Slayeriä. EI NÄIN , SUOMI MAIDAN! Tämä maahantunkeutujaongelma on ratikkatoria leveämpi. Ei me näitä ratkaista vaikka herra deWit näkisi irakilaisia runkkaamassa puskissa tai ruuvaamassa Mondeosta vanteita. Nämä asiat ratkaistaan ruohojuuritaholla. Ellet halua matua naapuriisi, ole sille TÄYSMULKKU. Se ei kyl tykkää. Muuttaa pois. Jos kaikki tekevät saman niin matuilla toimii kyllä FB, sana kiirii että Suomi on kyllä hirveetä paskaa, täällä ei ollakkaan JUMALIA! menevät muualle. Ei näin maailmaa korjata, torakat menevät muualle mutta saamme aikaa miettiä seuraavaa siirtoamme. Sodassa me olemme.

  1. Ja vastaan tähän itselleni, sori =) menkää suomimaidanilaiset himaan. Työnne on turhaa, oikeastaan työnne sotii aatteitanne vastaan koska juuri tuota matut haluavat: näkyvyyttä, uhriutumista. Menkää kotiin, älkää välittäkö. Noin koiria ja lapsiakin koulutetaan. Jos ketään ei kiinnosta, matut menevät lukkoon..öööö???? ÖÖÖÖÖÖ?????? Rasistipyssystä ammukset pois, mitäsnyt tehdään..? Juu YLE tekee vielä vähän juttua mutta sekin juttu on pitkän päälle ihan paskaa kun ei löydy vastustajia missään. Jättäkää noi pellet tonne yksin huutelee, ne kääntyvät toisiaan vastaan ennenpitkää ja kohta on taas syksy..

  2. Suomi Maidan Rautatientorilla oli ihan parasta. Parasta ”tv-viihdettä” ja aktivismia. Enemmän nämä sai aikaan (ainakin onnistuivat vaikuttamaan kansalaisiin, tuomaan epäkohtia julki ja hankkimaan tukea itselleen) ja toimivat kuin monet poliitikot koko kansanedustajakautenaan, mutta niillähän avustajat hoitaa työt. Kiitos maidanista, kiitos Marco De Wit ja muut siellä. Seuraan mielelläni. Valitettavasti terveys ym. syistä itse en päässyt osallistumaan ja leirillä vierailemaan, vaikka kovasti teki mieli. Myöskin Iljan vaalikampanja on mahtava ”sivujuoni” ja juuri herkuttelin ajatuksella, että Iljasta tulisi presidentti. Miettikää, Suomeen presidentti, joka kiroilee avoimesti somessa. Se olisi vaihtelua ja mitäpä vielä, presidentti kustannetaan valtion varoilla. Parasta kettuilua Iljan ajojhadista ym. muista sananvapausvainoista Suomen valtiolle olisi, että Iljasta tulisi presdentti ja suvakit, syyttelijät ym. saisivat sitä verovaroistaan kustantaa.

   1. Jengi nauraa Iljan ehdokkuudelle, älkää ikinä unohtako että Suomalainen sanoo viimeisen sanan. Meille ei vittuilla! Ilja voittaa vaalit sata nolla. Me äänestettiin hirviöitä ja kehitysvammaisia euroviisuihin, muistakaa se. Sipilä vittuili meille, me kostetaan.

  3. Matu kyllä häipyy kun ilmainen tarjoilu loppuu…
   Kun piikille pitäisi löytää maksajaa alkaa seurue häviämään melko vilkkaasti…

   1. Juuri näin. Mutta tarjoilu jatkuu takuuvarmasti tämän hallituskauden loppuun ja sen jälkeenkin, jos uusi pääministeri on Touko Aalto, jonka hallituksessa istuvat Vihreiden lisäksi SDP ja Vasemmistoliitto.

    Näitä asioita EI todellakaan ratkaista millään ruohonjuuritasolla! Voit olla matunaapuriillesi naama vaikka miten norsunvitulla, saat vain paskaiset naurut päin naamaasi. Jos ryhdyt olemaan täysmulkku, saatkin pian ovesi taakse matunaapurisi mukanaan liuta erilaisia viranomaisia, joille hän osoittaa sinut: ”Thuo rassisti kehtta ola minnua kohtta tausmulku!” Sitten saat kokea suomalaisen virkakoneiston jyrän koko painon.

    Matuinvaasioon ei todellakaan voi vaikuttaa leireilemällä torinlaidoilla tai vääntelemällä naamaa ja mulkoilemalla. Matukatastrofi voidaan korjata vain äänestämällä kahden vuoden kuluttua Jussi Halla-ahoa ja hänen suosittelemiaan perussuomalaisia kansanedustajaehdokkaita siinä määrin, että Perussuomalaisista saadaan Suomen suurin puolue niin suurella ääniosuudella, ettei sitä enää voida sulkea ulos hallituksesta.

    Mikäli näin ei käy, on täysin turha toivoa yhtään minkään muuttuvan miksikään. Ja syy siihen on niiden, jotka jättivät äänestämättä Suomen ainoaa vakavasti otettavaa maahanmuuttokriittistä voimaa, vaan panivat toivonsa mieluummin taivaanrannan maalareihin ja poliiittisiin pelleihin. Ihan itsepä saatte valita, mutta älkää sitten valittako.

 21. Herra päätoimittelija saa vielä raha-asiansa kuntoon, kunhan alaiset saavat raapustettua tarpeeksi vakuuttavia NATO-vastaisia, Tsetsenia-vastaisia ja Venäjä-myönteisiä juttuja. Sitten Moskova maksaa taas tilin. Pitää vain olla tarkkana mihin rahan käyttää, ettei kaikki mene kurkusta alas tai nenästä ylös.

 22. MV:llä oli paikkansa ja tehtävänsä mutta nyt muut saavat jatkaa eteenpäin. Valitsen Paavon, Juneksen ja Tiinan jatkavan siitä mihin mv jäi. MV lopettaa nyt pysyvästi. Nuo MV venäjä kytköksiin viittaavat suvakkitrollit puhuvat täyttä paskaa. Mitään todisteita heillä ei ole muuta, kuin puhua paskaa.
  -Ilja

  1. Ilja, jos hän olet, hyvä näin. Uudet matsit uudet kujeet. Minä en ikinä tuota nykypäivän ryssäpelkoa ole ymmärtänyt, kasvoin 70 luvulla kommarisuomessa ja niillä oli kovat sanat kovat yhteislaulut ja Ladat mutta saivatko mitään aikaan? Niinpä. Ja tänä päivänä se että Putinia kiinnostaisi paskaakaan mitä Suomessa tapahtuu..Kun ryssä herran vuonna 2017 tulee, Suomi on savuava kuoppa. Ei auta armeija ei Ruben Stiller. Me ollaan olemassa koska Putin antaa meidän elää. Jotenkin tuntuu siltä että nuo ryssillä pelottelijat ovat vaan sillä asialla että me emme huomaisi mitä selän takana tapahtuu. Noh tämä tästä. Ihan parasta jatkoa teille herra janitskin, olette kotimaan kannalta tärkeimpien asioiden äärellä.

  2. Trolli vai Ilja? No jos Ilja nyt päätit heittää hanskat tiskiin, eikö olisi aika informoida siitä jossakin virallisessa profiilissa, ettei ihmiset suotta lahjoita ja tue MV:n jatkamista pienistä rahoistaan, jos MV ei enää jatka? Toisaalta joku trolli saattaisi sitä toivoakin ja levittää täällä väärää tietoa Iljan nimissä?

 23. MV:lehden olisi kannattanut tehdä diili Trivago – hotelliketjun kanssa . Ainakin joka helkatin TV kanava ja joka helkatin mainoskatko sen mainosta näytetään ainakin 200 kertaa päivässä. Myös mäkkärimainosta näyttävät, joka välissä, joten sieltä rahoitusta hakemaan.

 24. MV on hyvä julkaisu kunhan sieltä saa typeryyden pois. Typeryyttä kuvastaa nimi Mitä Vittua; se on finnisen amispojan tyyliä.

 25. Sivustoa tarvitaan, hieman muutettuna ja nimi siistitään ,jos saa jotain ehdotaa. Ladatkaa tukea Iljalle – hyvällä asialla. Tukijatiimi jossa aluksi 50 e / hlö / kuukausi. – sama Tajulle.

 26. Nimi nyt vaan sattuu olemaan suoraan Vares-leffasta, ja läppä jo itsessään.
  Mutta totta, nimeä voitaisiin hiukan muuttaa. Rahoitusongelma on harmillinen.
  Itselläni talous on työttömyydestä johtuen niin kuralla, että lahjoitukset ovat mahdottomia.
  En tiedä onko muilla sama, mutta kuvittelin että MV:lle tulee rahaa kuin noissa tube-striimeissä.
  Tällä hetkellä, voisi olla hyväkin, jos lahjoittajalista näkyisi sivuilla, summilla tai ilman. Silloin lukiujatkin voisivat todeta, mitä taustalla tapahtuu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.