Tunkkainen impivaaralaisuus väistyy kansainvälisen arabian ja somalian tieltä

0

Kuvakaappaus 2017-07-27 14-59-04

 

Ruotsissa useimpien kaupunkien kotisivuilla on teksti monilla kielillä mm. somalia, arabia ja suomi. Suomessa ainakin Hämeenlinnan kaupungin nettisivuilla tuoksahtaa raikas kansainvälinen ilmapiiri kun sivujen sisältöä on tuotettu molempien kotimaisten lisäksi englanniksi ja venäjäksi. Lisäksi sivujen sisältöä tuotetaan kansaivälisillä menestyjäkielillä arabiino ja soomalia.

On hyvä, että Suomessa kansainvälistytään ja tunkkainen impivaaralaisuus väistyy.

 

Kuvakaappaus 2017-07-27 15-02-40

34 thoughts on “Tunkkainen impivaaralaisuus väistyy kansainvälisen arabian ja somalian tieltä

  1. Ihan oikea kirjoituaa,loistavaa!
   Luultavasti saadaan koko”tunkkainen suomalaisuus ja impivaaralaisuus” hävitettyä lähitulevaisuudessa.
   Tilalle tulee loistavaa arabi,somali afriikkalainen niinsanottu kulttuuri.

   Kyllä Suomella on loistava tulevaisuus edessään ???

 1. Kaunis somalin kieli on hyvä olla, sillä vaikkei mitään muuta osaisi, kymmenhenkisen perheen sosiaalitukien hakemiseen täytyy panostaa. Siihen tarvitsevat lukutaitoisetkin jeesiä. Ja tuilla kuitenkin matkataan kotiin lomalle – kuka täällä sohjon keskellä jaksaisi?

 2. Erinomaista, että kaikilla kielillä palvellaan. Nyt sitten vaan sitä lukutaitoa harjoittelemaan. Somalian suunnassa neljännes naisista ja lähes puolet miehistä osaa tavata.

  1. Katsoisin, että ko. kielten pakollisuus palvelisi uusia isänt… kotoutumista, että helpottaisi kaiken muun oppimista. Pakkosomali ala-asteelle nyt!

   1. Kohta on Suomen kouluissa opetusaineena pakkoarabia, pakkodari ja pakkosomali.
    Ei pakkoruotsi ole mitään niihin verrattuna.

 3. Hyi helvetti.Oksettavaa.Kaiken lisäksi tuo paskasakki jota mädättäjät paapovat on lukutaidotonta turhan usein omallakin kielellään.

  1. osalla sentään onnistuu koraanin tankkaaminen.sillä jo pyörittääkin länsimaista infraa:lentoliikennettä,junia,voimaloita,ym,ym.

 4. Sompassit lahjotettava venäjälle ilmaseksi työreserviksi.Täällä ei ole tarvetta muuta kuin positiivarin apinaksi eikä niitäkään enää näe.

 5. Hämeenlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtajana on Sari Rautio, Kok.
  Raution mielestä jos suomalaiset kulttuureineen häviävät olemasta, niin se on vain evoluutiota. Sille kehityskululle hänen mukaansa ei voida mitään – mitään ei saa edes yrittää. Tälläinen pj Hämeenlinnalla on.

  1. Onko tietoa onko Sarilla lapsia, vai onko vetänyt mahon herneen nenään Suomalaisia Miehiä miettiessä?

  2. Googletin sanoilla ”Sari Autio evoluutio”

   Google:
   ”sarirautio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/puheenaihe/evoluutioKyseessä siis olisikin evoluution rankka karsintaprosessi, jossa säälimättä, …. Niin että Hämeenlinnassa olisi oikeasti hyvä asua ja elää. http://www.sarirautio.fi. ”

   Sarin kirjoitus rankasta, säälimättömästä evoluutiosta on ”kadonnut”. Huolestuttavaa on, jos hänen mielestään suomalaiset eivät saa vastustaa omaa häviämistään.

  3. ”Sitran johtavana asiantuntijana vaikuttavuusinvestoimisen teemassa.”
   – No ilimankos. Sielä Sitrassa on paljon muutakin osaamista. 😉

   ”Verkostotyöskentely,
   konsultoiva työote sekä prosessien kehittäminen ovat keskeisiä osaamisalueitani.”
   – Yliopistomaailmassa olisi naispuolinen Adolf Butler.

  4. Viime kevään kuntavaalien aikaan tämä kyseinen Rautio tuli tarjoamaan Kokoomuksen vaalikaramelleja. En ottanut vaan totesin kokoomuksen karkkien olevan katkeria suomalaisille. Hän kysymään miten asia niin oli. Siitä pääsimmekin maahanmuuttoon. Ihmettelin, miten Hämeenlinnan katukuvassa näkyy niin paljon somaleita ja eritrealaisia ja miten heidän määränsä aina vaan kasvaa. Hämeenlinnan kadut mustuvat. Samoin tein Raution ilme ja suhtautuminen muuttuivat vihamieliseksi ja ivalliseksi.

   Kysyin häneltä, eikö yhtään huolestuta tilanne noin suomalaisten, meidän kulttuurin tai edes omien lasten osalta? Ei kuulemma huolestuta: kaikki on vain luonnonvalintaa – jos meidät jyrätään, niin se on sitten tarkoitettu niin. Siitä hän häijysti kysymään onko minulla lapsia, olenko itse tehnyt osuuteni? Lopulta hän puhui päälleni, ei siis antanut enää mitään suunvuoroa. Kun yritin sanoa jotain hän vain tuiskaisi vihaisen ylimielisenä: ”Älä huuda minulle!” Siinä vaiheessa päätin jatkaa matkaa ja lähteissä näytin hänelle keskisormea päin naamaa.

   Että semmoinen kohtaaminen oli tämän paikallisen ”naishuippupoliitikon” kanssa. Vahvisti vain näkemystä että naisen paikka ei ole päättäjänä. Nainen on siitä kummallinen poliittinen toimija, että saatuaan vallan yhteiskunnassa hän alkaa heti tuhoamaan sitä. Ei helvetti mikä tulevaisuus Hämeenlinnalla ja koko Suomella näitten Sarien, Marjaanojen, Tavjojen, Evien, Sirpojen, Liisojen, Sannien, Ritvojen ja Paulojen kanssa. Ja listaa voisi jatkaa loputtomiin.

   1. Kiitos nimimerkille ”Kohta entinen Hämeenlinnalainen” kuvauksesta kohtaamisestaan Sari Raution kanssa. Ehkei Rautio ottanut huomioon, että luonnonvalinta voikin mennä toisin ja hänet suojatteineen jyrätään.

    Kuvaus Raution käytöksestä antaa toivoa. Hän ei välttämättä toimi stressitilanteessa rauhallisesti. Mutta ikävä kyllä on aikaasaava. Hänen vaalea suomalainen ulkonäkönsä voi aiheuttaa väärinkäsityksiä, koska hänet voidaan tulkita omaksi.

    Ilmeisesti Sari Rautio nimisiä on useita. Osa heistä asainnee mahdollisuuden elää Suomessa, joten olkaapa harkitsevaisia.

    Hyvä oli oivallus naisesta poliittisena toimijana. Koskenee joitakin naisia. Mutta viime sotiemme aikana naisemme toimivat rakentavasti. Ehkä heidän geeninsä elävät edelleenkin ja jopa edustavat valtavirtaa. Toivoa on.

   1. Kookoomushan on ottanut kaiken irti laittomasta maahntulosta. Onhan Orpon eukko myös mukana tässä bisneksestä joten on turha ihmetellä miksi. Suomalaiset veronmaksajat ovat vain rahoittamassa tätä ihmeellistä bisnesmuotoa ja työttömät ja sairaat ynnä muut ovat pohjasakkaa kun heitä ei voi hyödyntää bisneksen teossa.Se on sitä markkinataloutta.

    1. ”Kantasuomalainen ei kannata – matuilla tehdään massia”, sori siitä -terveisin sekoomus.
     Ei ihme että suomalaisille ajetaan eutanasian aktiivista käyttöönottoa…

 6. Onhan tää absurdia. Miten tässä on käynyt näin, että jonkun random Afrikan sarven maan kielellä annetaan jossain täällä tuhansien kilometrien päässä palveluita. Yhtä luonnollista kuin olisi sivut vulkaanin kielellä. Sillä erotuksella tosin että vulkaanista on edes joillekin jotakin iloa.

  1. Absurdia on. Näin ne sodat alkaa, ei tässä ole mitään ihmeellistä tai uutta.Vituttaa vain että omalla(tai lapsieni) takapihalla on loisia joista pitää olla varuillaan kuin aikoinaan susista tai karhuista. Mutta muistakaa että näillä pelleillä ei ole mitään ymmärrystä mistään, vähiten sodasta. Sähköt pois niin routa ’porsaan’ hautaan ajaa tästä maasta.

 7. Meillä puhutaan kotouttamisesta, ja satsataan siihen paljon rahaa (vuodelle 2017 on budjetoitu 232 miljoonaa euroa ’pakolaisten’ kuntakorvauksiin, mutta se ei riitä ja esim. maahanmuuttajien kotouttamiskoulutus maksetaan julkisiin työvoimapalveluihin varatuista määrärahoisa, tänä vuonna 87 milj.) Miksi? Myytti integraatiosta (youtube Die Integrationslüge… Hyperion 14.7.2017) kertoo, että juuri kotouttaminen estää kotoutumisen. Ei tarvitse integroitua, kun arabiallakin selviää. Ei haluta integroitua kristilliseen kulttuuriin, mitä halveksitaan. Ei kyetä integroitumaan huonon pohjakoulutuksen ja heikon lahjakkuusreservin vuoksi. Kun asiat tuodaan lautasella eteen, niin syntyy vain valitusta ja vaatimuksia lisäpalveluista, ja ilmaisesta rahasta. Siirtolaiset täyshoidossa.

 8. Hihhiii, ihan hassulia: se yksi somali joka osaa kirjoittaa sai jonkun kiintiöduunin ja käänsi sivuston, sillä meni varmana 500 sanan projektiin 6-7 vuotta? Palkka juoksee luultavasti vieläkin! Ja yksikään Suomessa loisiva somali osaa lukea tuosta sanaakaan =) Tos voi lukee mitävaan: kukkeli kakkeli plöö bliibadää buubadaa

 9. somalien mongerrus säilyy historian vavinaan. Haisevien somalihaittanekrujen kieli jää todella historian lehdyköille, kun kaikki somput hävitetään planeetalta. Upeaa, että mongerruksen koukerot jäävät pelotteeksi ettei kukaan enää koskaan ikinä missään yritä sitä äläväbäläpäbäpäbäpättää.

 10. Kaupungin johdossa on näemmä strategia kansoittaa Hämeenlinna matuilla, kun sivutkin on käännetty kielille. Onnea kaupungin asukkaille ja veronmaksajille.

 11. Somalit, nuo Suomenkin pelastajat. Ovat tuoneet ennen näkemätöntä innovatiivistä apua ideoillaan mm. Suomen talouselämään.Oiva esimerkki on Itä-helsingin ”piilaakso”josta suorastaan pursuaa ideoita maailmalle. Nuo arman pukuiset lausunta automaatit YLE:n lähetyksissä suorastaan räjäyttävät Suomen maailmakartalle ideoineen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.