Brittiläinen tyttö raiskattiin kahden eri tekijän toimesta tunnin välein

13

Kuvakaappaus 2017-07-28 08-57-15

 

15-vuotias brittiläinen tyttö joutui epäonnekkaiden tapahtumien kohteeksi Birminghamissa viime tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Tyttö oli juuri eronnut ystäväseurueestaa ja odotti junaa tyhjällä Wittonin asemalla kun tuntematon mies ohjasi tytön aseman takaosiin ja raiskasi tytön.

Tämän jälkeen tyttö viittoili autoilijoille kadulla saadakseen apua ja yksi pysähtyi ja veti tytön autoon. Ja raiskasi tytön nyt toistamiseen.

Poliisi etsii epäiltyjä ja tutkinnanjohtaja Tony Fitzpatrick kertoo, että he tutkivat valvontakamerakuvia löytääkseen tekijät. Molempien tekijöiden kerrotaan olevan yli 20-vuotiaita aasialaistaustaisia miehiä.

SKYNEWS

Advertisements

13 thoughts on “Brittiläinen tyttö raiskattiin kahden eri tekijän toimesta tunnin välein

 1. Brexitillä syynsä – vanha kulttuurikansa tahtoo itse päättää minkälaisia rikkauksia maahan tarvitaan. Sitä eivät ainakaan EU:n kabineteissa saaneet päättää (kuka muu kuin Ruotsi ja Suomi edes unelmoisi Calais`n kaltaisen leirin siirtämisestä omalle maaperälle..)

  1. Joo, vähän sama tuli mieleen kuin Paavolla. Mitä ilmeisemmin ”pakeja”….

 2. Kuuluu tämän rodun kansanluonteeseen ja on lujasti geeneissä. Ei se miksikään muutu vaikka asuisi pohjoisnavalla. Sääli näitä nuoria kun valtioiden päättäjät ovat korrektiudesssaan hyväksyneet nämä villiihmisten tavat länsi-maihin monikulttuurisuuteen naamioituneena.

  1. Valtion päättäjät on hyvin olleet tietoisia siitä,että kehitysmaalaiset tuovat tapansa tullessaan.
   Siis enpä olis jsosti pahoillani, jos nuista niin sanotuista päättäjistä muutama perseraiskattaisiin oikei isolla porukalla keharien toimesta.
   Kerrankin tulis raiskaus oikeaan osoitteeseen.

 3. Tekijät edustavat samaa rotua kuin Lontoon pormestari.. Eli muutoksia ikävään tilanteeseen ei ole lähiaikoina luvassa. Tosin nationalismi nostaa päätään kovaa vauhtia briteissä vaikka vasemmisto yrittää kieltää käytännössä kaiken mikä viittaa valkoisten huoleen tulevaisuudessa.

 4. Aasialaisia? No vaikka Irak ja koko lähi-itä on Aasiassa. Kuten myös Afganistan ja Pakistan.Pakejahan siellä riittää.

 5. Stubbi pulikoi jossain kauniissa saaristossa ja tekee pyörämaratooneja pepsodent hymyllä.
  Sitten ku tällästä tapahtuu täällä niin facebuukkiin ja twitteriin kirjoitellaan osanotot ja jatketaan pulikointia ja pyöräilyä hymyssä suin.

 6. Vanha sananlasku näemmä pitää paikkaansa,kun lähdet sutta pakoon niin tulee karhu vastaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.