Kolmelle afrikaanolle vuosituomiot törkeästä joukkoraiskauksesta

13

Kuvakaappaus 2017-07-28 22-46-00

 

Kolme sotaa, vainoa ja kidutusta paennutta afrikaanoa pitivät kotibileet Tukholmassa pääsiäisen aikaan huhtikuun 15. päivänä. Juhliin oli kutsuttu myös muuan 16-vuotias tyttö ja tämän pari kaveria. Pääosaa näyttelivät kaksi somalia ja yksi sierra leonelainen.

Alkuillasta juhlissa juteltiin mukavia ja tytön mukaan he mm. tanssivat. Tyttö kertoo saaneensa ”yhteyden” yhden somalin kanssa. Yhteys oli niin vahva, että he pussailivat. Alkoholia tyttö kertomansa mukaan ei nauttinut liialti, ainakaan niin paljoa, että muisti olisi häipynyt. Illan mittaan tytöllä oli jotain peliä myös toisen somalin kanssa, vessassa. Yhdyntää ei kuitenkaan harrastettu vielä tässä vaiheessa.

Yöllä kaksi tytön kavereistä poistui juhlista ja 16-vuotias jäi yksin afrikaanojen kanssa huoneistoon.

 

Kuvakaappaus 2017-07-28 22-45-35

 

Tyttö meni sen jälkeen nukkumaan yksiön isoon parisänkyyn, mutta heräsi pian ja huomasi, että huoneessa oli pimeää ja että sängyssä oli kolme muuta henkilöä. Tyttö kertoi olleensa peiton alla vaatteet päällä ja tunteneensa yhtäkkiä kuinka häntä alettiin kopeloida useiden käsien toimesta. Yhdet kädet pitivät tytön käsiä tiukasti otteessa kun muut kädet riisuivat tytön alasti. Sitten joku otti tytön kuristusotteeseen. Tyttö kertoo kokeneensa paniikkia ja hengittämien oli vaikeaa.

Tyttö yritti nyt huutaa, mutta joku laittoi käden hänen suunsa eteen. Sen jälkeen sierra leonelainen raiskasi tytön. Paniikki kasvoi, ja tyttö alkoi itkeä. Kaksi muuta afrikaanoa olivat jossain sängyn laidoilla.

Kun yhdyntä oli ohi ja tyttö nyyhkytti sängyllä, alkoi tekijä ihmettelemään mikä tytöllä oli hätänä. Tyttö kertoo keksineensä paniikkihäiriön, koska lääkkeet olivat kotona. Sen jälkeen he kävivät 20-30 minuuttia ”syvällistä” keskustelua aiheesta. Tyttö kertoo tehneensä tämän siksi, että saisi kahdelle muulle muuta ajateltavaa, jotta nämä eivät raiskaisi häntä.

Tekijä poistui sängyltä, mutta syvälliset keskustelut eivät poistaneet kiimaa. Nyt sänkyyn konkosi toinen somaleista. Hän ähisi, puhisi ja puhkui ja yhtyi tyttöön. Tyttö kertomansa mukaan antoi ymmärtää, että ei halunnut. Kun somali oli saanut homman toimitettua, huilattiin minuutti pari. Vuorossa oli vielä illan viimeinen. Tyttö yritti estellä, mutta somalin kiima voitti.

 

Kuvakaappaus 2017-07-28 22-45-00

 

Kolmen raiskauksen jälkeen nelikko alkoi nukkumaan ja tyttö yritti selvittää Snapchat-viestein ystävänsä avulla huoneiston sijaintia, sillä hän ei tiennyt missä se oli. Kun tyttö sai tietää osoitteen, otti hän yhteyttä isäänsä, joka tuli hakemaan tyttärensä. Tyttö poistui hyvin varovaisten sanakäänteiden avulla huoneistosta. Miehet olivat heränneet ja tyttö oli hyvin peloissaan. Hän pelkäsi, että miehet olisivat alkaneet pahoinpitelemään, jos he olisivat tajunneet, että hän aikoi soittaa poliisit heti kun se olisi mahdollista. Hän lähti ilman kenkiä ja takkia. Pihalla tyttö pääsi isänsä autoon. Somali yritti vielä soittaa perään, että missä tyttö oli. Tyttö vastasi, että tulee kohta takaisin.

Tämän jälkeen poliisi noutikin sitten kolmikon huoneistosta.

Afrikaanot ovat olleet vangittuna kiinnioton jälkeen ja tänään Tukholman käräjäoikeus tuomitsi heidät seuraavasti vahvojen näyttöjen valossa:

 • ALI Nour Abdelkarim Ali, somalian kansalainen, syntynyt 02-01-1998, tuomio kaksi vuotta vankeutta avunannosta törkeään raiskaukseen ja lievästä huumausainerikoksesta.
 • Nasir Jama Mohamed, ruotsin kansalainen, syntynyt 04-07-1997, tuomio kolme vuotta törkeästä raiskauksesta.
 • Christian Sam, sierra leonen kansalainen, syntynyt 15-12-1997, tuomio kaksi vuotta vankeutta törkeästä raiskauksesta.

Syyttäjä vaati myös Ali Nourin ja Christian Samin karkoitusta sillä perusteella, että teko oli hyvin vakava, mutta oikeus hylkäsi karkoitukset. Sitä perusteltiin mm. sellaisilla sääliseikoilla, että Somalia oli vaarallinen ja Samilla oli vahvat siteen Ruotsiin.

Stockholms_TR_B_5011-17_Dom_2017-07-28

 

 

Advertisements

9 thoughts on “Kolmelle afrikaanolle vuosituomiot törkeästä joukkoraiskauksesta

 1. Nyt ihan vakavasti. Eikö likkojen vanhemmatkin voisi snadisti valistaa tyttöjään? Neekeri raiskaa aina, pilluvarkaus on geeneissä.
  Onneksi ei ole tyttöjä, hermot menisi ja haulikonpatruunat.
  Mokutus lienee tehnyt tehtävänsä kun friidut eivät osaa varoa saalistajia, en tiedä.

 2. Minä tiedän mitkä siteet pitäisi järjestää tuollaisille kusipäille – tiukat lepositeet ja pakkopaita pehmustetussa kopissa loppuelämäksi.
  Tosin ei sille pehmustukselle ole tarvetta ja loppuelämän voisi viettää vaikka maakuopassa Afrikassa.

 3. Vanhempien globalistimultikultikasvatus on vienyt lapsilta ja nuorilta normaalin itsesuojeluvaiston. Vaikka lehdet ja netti ovat pullollaan raiskaustapauksia ja paloittelumurhia ei uskota että omalle kohdalle voi mitään sattua. Jos tytön kaverit lähtevät ja tyttö jää yksinään kolmen afrikaanon kanssa samaan kämppään niin se antaa näille yksinkertaisille tyypeille syyn olettaa että tyttö jäi jostakin tietystä syystä. Vaikka 16- vuotias on hyvin nuori niin ei hän kuitenkaan enää ole mikään pikkulapsi. Me olimme 16- vuotiaina paljon viattomampia ja tietämättömämpia kuin nykypäivän kakarat joilla on kaikki tieto käden ulottuvilla 24/7. On se ikävää että pitää elämän reaaliteetit oppia kantapään kautta.

 4. Ilman muuta tytön vika.
  Jo lakikin kieltää jättämästä ladattua asetta heitteille.

 5. Tyttö oppi kantapään (tai alapään) kautta mitä on ihana monikulttuurisuus. Nuo tyttöset levittävät muuten aika tehokkaasti monekirjavia sukupuolitauteja hengaillessaan ja muhinoidessaan näiden nokikeppien kanssa aikansa. Tätä on muuten Kauhavallakin alkanut ilmentyä, nuo matut vetävät keskenkasvuisia tyttölapsia puoleensa kuin sokeri kärpäsiä. Vanhemmat ovat voimattomia agstisten teinien kapinoidessaan vanhempien kieltoja vastaan. Moni tyttölapsi saa elinikäisen ”vamman”joka ei poispyyhkiydy kun ja jos ikä tuo hieman järkeä. Säälin näitä vanhempia kun oma lapsi heittää elämänsä hukkaan.

 6. Ihan ensimmäiseksi pitää syyllistää vanhempia. Jos ei kotona ole pidetty kuria ja luentoa siitä mitä seuraa eri rotuisten yhdessäolosta ja mitä seuraa jos niiden kanssa on edes katsekontaktissa. Lapset tarvitsevat vanhempia, eivät kavereita. Ja näidenkin vanhempien olisi pitänyt pitää opetusta jo pienestä pitäen. Sillä muun-rotuiset eivät ole uusi ongelma Ruotsissa. Saati sitten alkoholin käyttö alaikäisenä.

  Ja jos kotona on opastettu, niin sitten syy on angstisen teinin. Jos kerran leikkii kovaa niin sitten pitää kestää seuraukset. Aina kun leikkii tulella voi polttaa sormensa. Ja jos 16 vuotias saa jäädä yöksi neekeriden asunnolle ilman että kaveritkaan raahaa pois, niin käytös viittaa sellaiseen uhmaan että ”sitä sai mitä tilasi”. Puhumattakaan että teiniä pitäisi rangaista alkoholin juomisesta, se kun alaikäisenä on rikollinen teko.

  On kuitenkin valitettavaa että elämän koviin angstiselle teinille valkenee kovimman kautta. Mutta jos ollaan niin itseään täynnä ettei kuunnella vanhempien varoituksia, niin tämä on yksi lopputulos. Tällä kertaa ei sentään pahoinpidety eikä tapettu ennen eikä jälkeen raiskausta. Molemmat kun ovat mahdollisia toisissa kulttuureissa. Eikä edes kidutettu.

  Nyt kun ne itseään täynnä olevat teinit jotka ovat aina lapsia tai nuoria aikuisia aina kun siitä on itselle etua, lukevat tämän, niin toivon että miettivät parikin kertaa ennenkuin alkavat toimia vastoin parempaa tietämystään. Minulta ei heru tippaakaan myötätuntoa näissä tapauksissa. Vaan olen erirotuisten kanssa samalla linjalla:”Tyttö jäi yöksi tiettyä tarkoitusta varten”. Ja kun kännissä sammutaan parisänkyyn iltana jota on edeltänyt pussailu kahdenkin muslimin kanssa niin mitä muuta ne voivat olettaa? Muuta kuin että tyttö haluaa seksiä heidän kanssaan. Ja sitä hän sai. Muslimien hämmästys oli oikeutettu ”Miksi tyttö itkee” sillä jäihän hän tarkoituksella asuntoon seksiä varten.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.