Onko Jalal Moataz palannut takaisin Irakiin?

13

Kuvakaappaus 2017-07-28 23-19-49

 

Vanha tuttumme Moataz Jalal näyttänee poistuneen kesäkuun lopulla Suomesta. Tähän viittaisi Facebookista löytyvä päivitys 26. kesäkuuta, jossa Jalal kertoo lennon lähteneen 27.6. klo 19.15 kohti Irakia.

Pt-media toivottaa Jalal Moatazille mukavaa elämää Irakissa ja menestystä maalleen uudelleenrakentamisessa. Toivon, että Jalal on saanut Suomen vuosinaan sellaisia eväitä vierailultaan, joilla Irakista rakennetaan menestyvä maa.

Sitten kun Irak on taas jaloillaan ja Jalalilla asunto, hän voinee kutsua meidät vastavierailulle, irakilaiset näetsen ovat vieraanvaraista väkeä.

Toisaalta, miksi Yle ja muut mediat eivät ole tehneet Jalalista juttua sen jälkeen kun hän on poistunut maasta? Miksi Hesari ei ollut mukana lennolla ja kertonut ensimmäisiä tunnelmia Irakista? Ennenkaikkea miksi Refugees Hospitality Club ei ole kirjoittanyt Jalalin lähdöstä säälipäivitystä ja miksi lentokentällä ei pidetty Jalalin muistomielenosoitusta? Jalal laitettiin radiohiljaisuuteen. Miksi Jalal ei ole päivittänyt kotiinpaluun jälkeen Facebookia, vaikka siihen asti se oli vilkasta?

Jäikö Jalal sittenkin Suomeen ja painui maan alle?

 

Lue Jalalista myös täältä:

https://pt-media.org/2017/05/15/median-maskottia-jalal-moatazia-odottaa-kotiinpaluu-pt-media-tankkaa-koneen/

Advertisements

16 thoughts on “Onko Jalal Moataz palannut takaisin Irakiin?

 1. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!?????? MOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ!!!!!? MÄ EN PYSTY LOPETAMAN ITKEMISTÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!! MOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ!!!!!! ILMAN SINUA SUOMI ON HIRVEETÄ PASKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! MOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ!!!!!!!!

 2. ”Sitten kun Irak on taas jaloillaan ja Jalalilla asunto” alkaa joku uusi konflikti mikä antaa syyn Jalajallanjalajalaveille tulla Suomeen nojailemaan. Eipä aikaakaan kun hän seisoo täällä taas (joka tavalla).

 3. Ainiin, Moatatazillahan oli Suomessa ollessaan 6-7 eri nimeä. Mikä noista lähti himaan? kai ne muut jäi? Toivottavasti käy vaan kääntymässä ja tulee takaisin 9 eri nimellä, on meinaan niin lutunen että mua niin halituttaa!

 4. YLEn pitäisi lähettää toimittelija mukaan irakiin, ja sitten voi raportoida kuinka äkkiä Moataz tapetaan lennon laskeuduttua. Tai ainakin pari päivää, jolloinka Moataz aivan varmasti murhataan kadulle. Korkeintaan kuukaudeksi, jonka aikana Moataz ihan satavarmana murhataan jossain! Tai joku Moatazin peitenimistä ainakin tapetaan!

  1. Hyvin syönyt Irakin James Bond on palannut kotimaahansa rentouttavan Suomiloman jälkeen. Uudet tehtävät odottavat maailmalla hetken levättyään ja keksiessä uusia Identiteettejä joilla kusettaa hölmöjä länsimaisia viranomaisia. Oikeasti tälle pellehermannille pitäisi nostaa hattua ja jonkun maan tiedustelupalvelun pitäisi ottaa koppi tästä kamelontista joka aikansa harjoiteltuaan voisi vaihtaa jopa väriä ja voisi soluttautua vaikka mihin.

 5. Ehkäpä siksi, kun Jalal oli suvakeille vaan keppihevonen. Sillä ratsastettiin niin kauan kuin sillä saattoi kiillottaa omaa sädekehää. Eihän Jalalista enää mitään hyötyä siinä vaiheessa ollut, kun Jalal oli todella lähdössä ja jos tosiaan on sinne Irakiin mennyt ja jäänyt. Jos Jalal olisi jäänyt, kyllä se olisi varmaan laittomien leirissä pyörinyt hyysärin haastateltavana. Jos Jalal jopa itse halusi pois ja todella on lähtenyt kaivaten kotimaatansa, se ei ole sopinut suvakkien agendaan, joten Jalal on unohdettu. Suvakkien agendaan ei todellakaan sovi matu, joka palaa kotimaahansa napisematta tai jopa itse haluten ja suostuen. Suvakit kuitenkin jatkuvasti rummuttaa sitä, että ” Irak ei ole turvallinen.”

 6. Jalal tarjoaa meille varmasti kaikkea muuta paitsi ei puuroa. Joulukinkku maistuu suomalaisille ympäri vuoden ja bratwurst saksalaisille. Ja harva pihvi on yhtä maukas kuin kasler.

  1. Jalal kostaa ja tarjoaa puuroa. Sen lisäksi lounas on tehty ”viimeisen päivän” pakasteista.

 7. Näiden on helppo lähteä minne vain, luultavasti tälle ”herrasmiehelle” on hankittu asunto ja annettu taskurahaa 10 000 euroa mukavaan paluun… Somaliloiset taas ostelee sosiaalitukirahoillaan luxusasuntoja somalilandiasta ja vuokraavat niitä. (bisnesmiehiä kotimaissaan siis Suomen sosiaalituilla).

 8. Mikäänhän ei ole varmaa voinut painua maanallekin, ihme ja kumma myös tuo jos ei hyysäripiirit reagoi asiaan yhtään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.