Uusruotsalainen lääkäri harjoitti ympärileikkaamoa kotinsa keittiönpöydällä

0

 

 

 

Poliisi sai vuonna 2011 hälytyksen Malmöön Rosengårdiin erääseen huoneistoon, josta oli kuulunut tuntikausia lapsen itkua. Poliisi löysi huoneistosta 16 aikuista ja kahdeksan lasta. Jo matkalla huoneistoon tapasivat poliisit rappukäytävässä ylpeän isän, joka kertoi poikansa juuri päässeen eroon esinahastaan.

Kerrostalohuoneistosta löytyikin sitten todellinen esinahkapoistamo. Keittiöstä oltiin tehty leikkaussali ja keittiön pöytää pidettiin leikkauspöytänä. Huoneessa oli lääkkeitä ja muuta leikkausoperaatioissa käytettävää tingeltangelia, kuten loitsukirja.

Poliisi laittoi tutkinnan pystyyn ja selvisi, että huoneistossa oltiin pidetty pidemmän aikaa ympärileikkaamoa. Kymmenet asiakkaat ympäri Ruotsia olivat matkustaneet Malmöön silpouttamaan poikiensa kikkeleitä.

Koraanitohtori kuitenkin kiisti tehneensä ympärileikkauksia tai mitään muitakaan kirurgisia operaatioita. Ruotsin sosiaalihallits katsoi, että poliisin silminnäkijälausunto ja muu todistemateriaali olivat uskottavat todiste ja mies yritti johtaa tutkijoita harhaan. Lääkärin toimia kritisoitiin ”vahvasti” ja toteamalla, että jos kotitekoista ympärileikkausta vielä tapahtuu, otetaan lääkärin lupa pois. Mitään varsinaista rikoslakiin perustuvaa rikosta ei tapahtunut.

Mielenkiintoista tapahtumassa on sen sivujuonne. Nimittäin mies muutti tapahtumien jälkeen Tanskaan, jossa hänellä oli myös lääkärin lupakirja, kuten myös Norjassa. Kun näissä maissa saatiin tietää Ruotsissa harrastetusta yksityislääkäritoiminnasta, keittiöklinikasta, niin Tanskan Lääkintähallitus perui miehen lääkärin luvan. Myös Norja Terveysviranomainen toimi samoin. Norja luvat peruttiin Tanskan Lääkintähallituksen päätökseen vedoten.

Mutta Ruotsissa mies saa halutessaan jatkaa lääkärin toimessa.

21 thoughts on “Uusruotsalainen lääkäri harjoitti ympärileikkaamoa kotinsa keittiönpöydällä

 1. Eipä ole alaa etteikö siellä olisi matu sorkkimassa pimeän rahan toivossa sanoo:

  On se kumma ettei näitä kikkeliverstaita ja pimpsaompelimoja saada pois, tämä on ihmisrääkkäystä ala-arvoisissa olosuhteissa, rikollista ja pimeää bisnestä.

  1. Ei sitä pois saada,muhametti tuo tullessaan niinsanotun kulttuurinsa.
   Nuo on semmosta porukkaa ,että ei ne sovi ihmisten sekaan.
   Niillä on omat maansa,mutta ei täyttä ylläpitoa niin kuin Ruotsissa
   ja muissa pohjoismaissa.

   1. Joo, tämä tullaan laillistamaan, koska monikulttuurisuus on ihanaa. Sitten vain joka niemeen ja notkelmaan praktiikkaa pystyyn. Itse ajattelin alkaa tekemään aivokirurgiaa vessassa. Ajanvaraukset yksityisviestillä. Ruumiin ulokkeita ja aukkoja voidaan poistella, aukoa ja sulkea tarpeen mukaan. Tervetuloa!

 2. Ruotsalaiselle lupaviranomaisen edellyttää, että operoidaan sisätiloissa. Muussa suhteessa toiminta rinnastetaan hiusten leikkuuseen.

 3. Onko kukaan koskaan laskenut paljonko matujen pimeät bisnekset vievät valtiolta pois verotuloja? Silti saamme heitä elättää ja hyysätä vaikka moni tienaa kantista paljon paremmin kun lasketaan avustukset ja pimeät tienestit yhteen. Ja miten ikinä saadaan matuja, tässä tapauksessa afghaaneja, oikeaan verolliseen työhön kun ensin saa lekotella kaksi vuotta miten tykkää ja rahaa valuu taskuun silti:

  https://mitti.se/nyheter/reportage-nyhet/smash-starkare-gemenskap/?omrade=varmdo

  1. Eikä se sillä ole selvä ,kuka nuilta mitään veroja on vaillakaan.
   Mutta tuomosten muhamettiläisten konitohtorien silpomisen jäljet korjaa
   yleinen sairaanhoito. Ja sen laskun maksajia ollaan kaikki me veronmaksajat.

 4. Leikkaisivat juurta myöden niin säästyttäisiin ongelmilta tulevaisuudessa. Koskee KAIKKIA ympärileikkauksia.

 5. Tässä se taas nähdään miten värilliset ovat täysin kuutamolla lääketieteellisten tosiasioiden kanssa. Jos kerran ihmisen esinahka olisi tarpeeton niin eiköhän evoluutio olisi poistanut sen vuosimiljoonien aikana? Mutta ei. Johonkin nuolenpääkirjoituksiin vedoten harrastetaan yhä edelleen kyseisiä operaatioita. Joku kerran on keksinyt esinahan poistaminen ja kirjoittanut siitä papyrokseen että:”Tää on kova juttu, hianoo”, niin nykypäivän ihmisetkin apinoivat vielä muutamatuhatta vuotta vanhoja kirjoituksia. Pitää olla todella tyhmä ettei osaa ajatella omilla aivoillaan.

  Jos verrataan näitä leikkokikkeleitä vaikka kiinalaisiin, joilla on 4000 vuotta vanha lääketiede joka on dokumentoitua ja josta on todisteina dokumentit kirurgigista operaatioista ajalta jolloin hiekkaneekerit ja neekerit vielä koittivat keksiä tulta, niin ei heillä ole mitään tarvetta leikata esinahkaa. Jo se osoitta miten tyhmiä ne heimt+uskonnot ovat jotka tällaisia ympärileikkauskai harrastavat. Se osoittaa täyttä tietämättömyyttä ja kyvyttämyytta omaehtoiseen ajatteluun.

  1. Täysin samaa mieltä. Mietippä miten tehokkaasti jutkut ovat onnistuneet aivopesemään muutaman satamiljoonaa amerikkalaista! Siellähän silvotaan normaaleja kristittyjä poikalapsia ihan liukuhihnalta. TV:ssä ja elokuvissa hurrataan tällä hulluudelle ja ilkutaan tervejärkisille ihmisile jotkat eivät halua silpoa lapsiaan.

   Jos kukin saisi tehdä päätöksen itse 18-vuotiaana, silpominen vähentyisi noin 99,9%.

    1. Eikö seija muslimeilla kuulu? Kova tarve puolustaa juutalaisia vaikka puhutaan hepin leikkuusta.

 6. Ymmärrän vielä jotenkin sen, että jos esinahka kiristää se poistetaan terveydellisistä syistä. Mutta se, että johonkin uskontoon X tai kylddyyrin Y tapojen vuoksi perustuen, sitä en ymmärrä, en ainakaan jos se kohdistuu pikkulapsiin.

  Täysi-ikäisenä jos mies haluaa välttämättä ympärileikkauksen, niin avot tehköön jos haluaa heppiänsä silpoa. Naisille/tytöille tätä operaatiota en ymmärrä pätkääkään. On siinä sitten hauskaa duunailla jotain daamia jolla on sipaistu osa klitoriksesta tai häpyhuulista huit helvattiin.

  Huhhuh, ei tätä meininkiä voi järjellä käsittää….

 7. Mukavaa, että lääkärin etiikkaan mahtuu leikkausten teko keittiön pöydällä. Infektioriski onkin jotain länsimaista hapatusta.

 8. Toivon operoiduille lapsille elinikäisiä vammoja ja koskaan unohtumatonta tulehduskierrettä,toivottavasti ehtivät lähettää muualle ruotsista kärsimään kivuista.

 9. Eikös nää oo just niitä lääkäreitä joita saatiin suomeen 30.000 kpl vuonna 2015?

 10. Muslimien ympärilrikkaus pitää tehdä peniksen juurta myöten. Se estää tulevia pakollisia haittoja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.