Eritrealaiset järjestivät seiväsmellakan Tukholmassa

0

 

Tukholmassa Spångassa pidettiin heinäpellolla eritrealaiset festivaalit, joka päätyi mellakkaan. Kyse on siitä, että festivaalin järjestivät (Eritrean) hallituksen myönteinen pooli. Kun festivaalit olivat jatkuneet hetken, kerääntyi festivaalialueen ympäristöön hallituksen vastaisia afrikaanoja. Paikalla oli nyt yhteensä kymmeniä eritrealaisia.

Tilanne kärjistyi klo 16.00 aikaan kun ryhmät alkoivat huudella toisilleen hävyttömyyksiä ja lopulta metsästä haettiin männynkarahkoja seipäiksi. Poliisi oli saanut jo hälytyksen ja saapui paikalle ennen seivästurnausta. Tunnelma oli kuitenkin niin kiihkeä. että poliisi joutui käyttämään kyynelkaasua saadakseen afrikaanot rauhoittumaan. Ainakin yksi henkilö otettiin kiinni.

Festivaalien annettiin jatkua, kuten myös vastamielenosoittajien annettiin jäädä paikalle. Poliisi antoi ukaasin, että seipäitä ei enää saa hakea metsästä. Afrikaanot lupasivat niin. Muutama partio jäi paikalle varmistelemaan, että seiväskarsintaa ei todellakaan järjestetä.

 

Kuvakaappaus 2017-07-29 20-00-00

13 thoughts on “Eritrealaiset järjestivät seiväsmellakan Tukholmassa

 1. Eritrealainen versio juhannussalosta. Mutta on nämä aika huikeaa settiä: heti kun on paikalla yli yksi henkilö vetämässä nuotiotanssia, on syytä olla paikalla poliiseja vähintään 1:2-suhteessa.

  Tämäkin kamppailu oli ehdottoman tärkeää käydä juuri Ruotsissa jonkin asiaan liittymättömän maan, kuten vaikka Eritrean, sijasta. Eritreasta turvapaikka ilmeisesti irtoaa niin hallituksen kuin oppositionkin edustajille?

 2. Ilmeisesti hallituksen joukoilla heinaseipäät valmiina talon puolesta. Totta helvetissä vastapuoli tarvitsee jotain kättä pitempää. Ainakin muinoin oli laki, jotta tarvepuuta saa hädän hetkellä ottaa ilman lupaa toisen metsästä. Menihän sitä reen aisat rikki, nyt särkyi välit. Mitään laittomuutta en näe tapauksessa.

 3. Neekerit tappelee ruåtsalaisella heinäpellolla -kertoo todella hyvin miten absurdissa tilassa kansainkoti nykyisin on.

 4. Onneksi poppamies-poliisi kävi nuhtelemassa eläkkeenpelastajia ettei jää eläkkeet pelastamatta.

 5. Keihäs/seiväsmatkalle nyt joka jätkä kohti kotia!

  Mielellään uimalla, jottei tarvitse polttaa kerosiinia kun on se ilmastonmuutoskin.

 6. Ensiviikolla uudelleen. Kuka lahjoittaa seipäät eli ottaa kopin ? Seiväskarnevaalin päälle voittanut osapuoli vetää kumbayaa heinäpellolla läpi yön. Tilaisuuteen vapaa pääsy.

 7. Eritrealaiset on yhtä nihkeitä lähtemään kuin somalit koska melkein suurin osa bruttokansan tuotteesta tulee länkkäreitten taskuista mitä sitten pakollisena verona maksetaan eritrean valtiolle ja loput sukulaisille.ja hei kyllähän sossutäti antaa pojulle vielä erikseen harkinnanvaraista jota suomalainen ei ikinä saa. kolmeksi vuodeksi kerrallaan tietysti että on helpompi lomailla kotimaassa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.