Hampurin puukkoisku paljastui islamilaiseksi terrori-iskuksi

13

 

 

Eillinen Saksan puukkoisku paljastuu pikkuhiljaa islamilaiseksi terrori-iskuksi. Tapahtuma ei ole saanut suurta julkisuutta, koska kuolonuhreja ehti tulla vain yksi. Sivulliset puuttuivat ansiokkaasti tapahtumien kulkuun.

Tapahtumat alkoivat noin klo 15.00 jälkeen kun palestiinalaistaustainen turvapaikanhakija hyökkäsi Hampurissa Fuhlsbüttler Straße:lla ruokakauppaan ja alkoi huitoa asiakkaita puukolla. Useat silminnäkijät kertovat saksalaisissa medioissa, että tekijä huusi ”allahu akbar” puukotuksen yhteydessä. Tekijä käytti teossaan isoa keittiöveistä.

 

Kuvakaappaus 2017-07-29 08-07-39

 

Iskussa kuoli 50-vuotias nainen ja haavoittui vakavasti 54-vuotias nainen sekä 64-, 57-, 56- ja 19-vuotiaat miehet. Hieman tapahtumien jälkeen kun sivulliset yrittivät ottaa miestä kiinni, haavoittui lisäksi 35-vuotias mies.

Heti teon jälkeen useat sivulliset lähtivät seuraamaan tekijää ja yrittivät saada tämän antautumaan. Silminnäkijän videolla voidaan nähdä kuinka tekijää yritettiin lyödä mm. puutarhatuoleilla. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja otti muslimin kiinni.

 

Kuvakaappaus 2017-07-29 07-58-42

 

Tekijä on 26-vuotias mies, Ahmad A, joka on syntynyt Yhdistyneissä Arabiemiraateissa, mutta hakenut turvapaikkaa Palestiinan tilanteeseen vedoten. Hänen tiedettiin olevan syvästi uskovainen muslimi ja kannattavan salafismia. Lisäksi hän vihasi saksalaisia. Mies oli määrätty karkoitettavaksi, mutta päätöstä ei oltu ehditty laittaa vielä toimeen.

 

 

Advertisements

11 thoughts on “Hampurin puukkoisku paljastui islamilaiseksi terrori-iskuksi

 1. Kyllä kristitytkin huutavat allahu akbaria ja puukottelevevat kassajonoissa eikö vaan höhöö😝

  1. Tottakai valkoiset kristityt tekevät samon hyvin usein,huutavat hellureiii ja allahu ak paar ja kirmaavat kassajonoihin tekemään selvää jäkkeä vääräuskoisista.

 2. Eipäi olisi tätäkään uutista syntynyt, jos kassajono olisi ennätetty betoniporsittaa ja saatavilla olisi ollut vain tylppä keittiöveitsi.

 3. Vaikka tyypin köyhdyttävä vaikutus oli jo ehditty todeta, tämä ehti kuitenkin rikastuttamaan saksalaista kulttuuria.

  Ainoa tapa ennalta ehkäistä Allahu sattumukset on pitää kaikkia kulttuuri-ihmisiä jo ennen maahan päästämistä potentiaalisesti kulttuuria köyhdyttävinä ja täten evätä niiltä pääsy.

 4. Minä en missään nimessä kehota ketään tekemään mitään harkitsematonta ja tuomitsen lainvastaiset vaikuttamiskeinot, mutta…

  Nämä eivät luultavasti tule koskaan loppumaan ennen kuin ne ihmiset jotka näitä tapahtumia edesauttavat saatetaan ankaraan henkilökohtaiseen vastuuseen.

  Puhun niistä omilla asuinalueillaan asuvista eliitin edustajista jotka tuottavat näitä islamofasisteja maahan, pitävät heitä täällä Euroopassa jopa lain ja sopimusten vastaisesti ja tekevät kaikkensa ettei heitä saada täältä ulos.

  Mikään ei tule muuttumaan ennen kuin ”jotakin konkreettiista” tapahtuu.

  1. Eikö kaupassa puukottaminen ole konkreettista? Mä diggaan ku ratkaistaan ongelmat islamin oppien mukaan. Kaikille puukkoa vaan!

   1. En viitsi kommentoida koska se saatettaisiin tulkita siten, että kehotan ihmisiä tekemään jotakin laitonta.

    Muistutan kuitenkin kahdesta tapauksesta:

    eräistä ”löyhistä kaveriporukoista, joihin kuului myös pari kantasuomalaista”, jotka saivat pahoinpidellä ja ryöstellä täällä Stadissa nuoria melkein sata kertaa kuukausien ajan ilman minkäänlaista poliisi-ilmoitusta tai lehtijuttua…

    Ja:

    Odinin sotureista, joiden alkaessa partioinnin median kirkumiselle ja rääkymiselle väkivallan uhasta ei tullut lopua viikkokausiin.

 5. Taas esimerkki siitä miksi kielteisen päätöksen saaneet pitäisi eristää kunnes kuljetus kotiin järjestyy.

 6. Mikään ei muutu. Päättäjät antavat islamin vallata koko Euroopan. Todellisia vainottuja sieltä ei tule lainkaan, vaan pelkästään poliisi- tai sotilaskoulutuksen saaneita melko nuoria miehiä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.