RHC:n naiset: ”On nämä meidän pojat ihania!”

13

Kuvakaappaus 2017-07-29 09-07-19

 

Refugees Hospitality Clubin naisten ongelma tulee hyvin esille tässä tilityksessä. Suomalainen nainen on saanut itselleen oman arabimaskotin ja arabi auttaa vanhuksen tien yli. Nainen saa onnellisuusslaagin.

Olipa hienosti tehty, mutta hänpä ei olekaan suomalainen. On nämä meidän pojat ihania.”

Kun muslimipakolainen tekee jotain normaalia, sellaista, joka on kasvatettu jokaisen täyspäisen ihmisen käytökseen, kuten nyt vaikkapa vanhuksen auttamista tien yli, jos siihen on tarvetta, niin RHC-nainen näkee teon jotenkin ylitsevuotavana paremmuuden osoituksena, johon suomalainen ei pysty. ”Mutta hänpä ei olekaan suomalainen.”

RHC-läisyys ilmenee myös siten, että kun RHC-läinen tapaa muslimipakolaisen niin hän alkaa lässyttämään. Kun normaali ihminen puhuu ihmiselle kuten normaalit ihmiset nyt puhuvat niin RHC-läinen lässyttää ihan kuin sotapakolainen olisi pikkulapsi.

Ääninäyte:


 


Advertisements

27 thoughts on “RHC:n naiset: ”On nämä meidän pojat ihania!”

 1. Ja varmaa on, että kantasuomalaiset autoilijat (osa ratissa hönössä) olisivat katujyrän lailla liiskanneet vanhuksen. Onneksemme alamme saada vaikutteita hillityn liikennekulttuurin maista. Saamme valaisevia esimerkkejä siitä, miten jalankulkijat ja jopa raskasliikenne voivat elää sulassa sovussa.

 2. Kauheeta rasismia suomalaisia kohtaan, nää haarat kosteena arabeitten takia olevat suvaitsevaiset rouvat on kyllä kummallista sakkia. Kyllä minäkin olen vanhuksia auttanut autan melkein joka päivä talossa yhtä mummoa joka rollaattorilla liikkuu ni avaan ovet avaan hissin menen rappuset ylös ja avaan hissin uudelleen ja kannan jopa ostoksia välillä. MITES OLEN VALKOINEN SUOMALAINEN! mites suut nyt pistetään RHC:naiset?

 3. Pysäyttää liikenteen kun odotellaan vihreiden vaihtumista?

  Nyt kuulostaa kyllä siltä, että tälläista meininkiä nimenomaan ei kaivata missään nimessä. Hengestään tuollaisessa joku pääsee ja missään nimessä itse omin voimin liikkeellä oleva vanhus ei tuollaista elettä minuutin takia halua. Päinvastoin.

  Kyllä ne suomalaiset autoilijat odottelevat vanhusten pääsyä suojatien yli, vaikka punainenkin ehtisi taas vaihtua.

  1. Ööö, sitä sitten saakin täysin vapaasti ja kategorisoiden haistatella kaikille suomalaisille miehille? Niin kai sitten: niillä teidän ihanilla pojillanne on 17-kertainen yliedustus raiskaustilastoissa – lisäbonuksena olemme saaneet taharrusta ja joukkoraiskauksia ja vielä maksamme koko lystin. Ihania poikia.

 4. Tätä näiden naisten ksenofiliaa voisi muuten seurata nauramalla vedet silmissä, mutta kun seuraukset ovat mitä ovat, niin pikemminkin tässä alkaa hakata nyrkillä seinää kun näitä tarinoita lukee.

  1. Itse käytän RHC:tä lukiessani ”otsalla pöytään” -menetelmää. Kipu vie ajatukset muualle. Suosittelen.

   1. Vähän aikaa sitten pääsin jyvälle, mikä on RHC-ryhmän viehätys. Aikaisemmin, kun en vielä ollut vaivautunut tutustumaan, koska pidin RHC:n toimintaa niin mitättömänä maailman asioiden mittakaavassa ja olen mieluummin seurannut muuta. Hitsi vie, sehän on paras ”vitsikirja”, mitä olen koskaan lukenut ja ymmärrän nyt paremmin, miksi Paavokin seuraa ryhmää. Parhaat naurut saa sieltä.

 5. Juu kyllä me suomalaiset miehet olemme surkeita.. emme auta vanhuksia ,emmekä ketään,. on se niiiiiiiiiiiiin ihanaa että Lähi-idästä on tullut aivan kauhean söpöjä miehiä ,muutako lisää idän ihmemiehiä vaan..Kyllä Suomi nyt nousee aivan uusille ulottovuuksille..

 6. ”olin tänään tapaamassa irakilaista nuorta ystävääni” Lue: olin tänään Turussa saamassa nuorta arabilerssiä. Maksoin ruoat ja annoin muutama sata euroa taskurahaa palkkioksi.

   1. MEINAAN! Ja jos verrataan siihen että Sirpa-Tuula,98 kilogrammaa 150 cm, sai viime kerralla lerssiä firmaristeilyllä 1989 Ruotsalaiselta Börjeltä, niin kaikki arabit on hurjii panomiehii.

  1. Miksi ei?Erinomaisen sopiva kuva.Oikeastaan tuota kuvaa pitäisi aina käyttää jatkossa viitekuvana kun kyseisen maanpetturin maahanpäästämistä tunnuksettomista vihollistaistelijoista,joukkomurhaajista,kansanmurhaajista,raiskaajista,terroristeista,taparikollisista yms. eli lyhyemmin ”meidän ihanista pojista” on puhe.

  2. Sipilän talotarjous maksoi Suomelle aika montaa sataa miljoonaa – niillä meriiteillä voi äijän panna kuviin aina tämän aihepiirin jutuissa. Funtsikaa nyt: muutamalla lauseella lisälaskua enemmän kuin suomalaisten koulutuksesta (n. 200 Me) ja vammaisten tuista (n. 60 Me) saatiin nipsaistua pois. Se on suurta!

 7. On ne ihania , niissä on vain se että todennäköisesti ovat suominaisten elätettävinä. Ainakin useammin kuin suomimiehet. Ja kun huomaavat ettei siitä naisesta enää ole hyötyä , homma muuttuu. Lättyyn tulee , naisten on turha odottaa ymmärrystä jos on miespuolisia ystäviä.

 8. Ja siis varmasti tosi juttu ja konteksti on pelkkää rautaa… Esim. irakki ei suihkaan halunnut nimenomaan esittää sankaria? Mut huom! Näen itsekin välillä kohteliaita mamuja. Alkaa suomalainen nainen olla jo vitsi. Tai ainakin ”sivistyneistön” sellaiset.

  Joku muija oli mulle ystävällinen. Ai,mut hei, hänhän ei ollut suomalainen, vaan venäläinen. Lisättäköön, että eestiläinenkin muija on suht’ reilu tyyppi.

 9. Tuosta ääninäytteestä vois tehdä kännykkään soittoäänen. Joka kerta nousee tukka pystyyn kun kännykkä soi.

 10. Mikään ei tee naisia niin onnellisiksi kuin Geelit ja Säkkärät. Maan talouskin nousee aivan ennennäkömättömästi. Ei siksi että Geelit ja Säkkärät tekisivät töitä vaan siksi että kantikset paiskivat duunia tosissaan saadakseen Geelit ja Säkkärät viihtymään!

 11. Nämä ihanuudet tuovat mukanaan antibioottiresistenssin tuberkuloosin, maksatulehduksen ja aidsin, vain tavallisimmat tarttuvat taudit mainitakseni.

 12. Kerrassaan sensaatiomaista toimintaa mulliturvalta -palkkioksi banaani ja taputuksia päähän 👈

 13. Näin tässä menneellä viikolla aidon suvakkivalaan (ikä40-50 välillä) mustan nuoren neekeripojan kanssa kun käväisin paikallisessa marketissa. Siinä tämä parsikunta käveli vastaan pihalla ja tuijotin hieman tätä onnellista paria kait liian pitkään kun se ämmä mulkaisi todella viahaisen näköisenä päälleni. Meinasin ottaa kännykällä kuvan, oli kuin jostain RHC:n oppikirjasta, lihava vanheneva akka ja nuori laiha todella musta neekeripoika joka molotti samalla kun hipuloi kalliin näköistä kännykkäänsä. Varmaan lahja suvakilta ”palveluista” Myös vaatteet olivat tällä nokikepillä viimeisen päälle muodikkaat. Menivät uudenkarheaan autoon joten tuo akka oli ainakin varoissa.

 14. Hi blogger, i must say you have high quality posts here.
  Your blog should go viral. You need initial traffic boost only.
  How to get it? Search for: Mertiso’s tips go viral

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.