Tällä kertaa hollantilainen alus kuskaa Libyasta afrikaanoja Eurooppaan

0

ALK_EXPLORER

 

Välimerellä on taas vilkasta. Libyan aluevesirajojen sisällä on tällä kertaa hollantilainen alus m/s Iuventa, joka on eillisestä lähtien odottanut kyytiläisiä muutaman kymmenen kilometrin päässä Libyan rannikolta.

Nyt tähän touhuun pitäisi alkaa kiinnittämään huomiota jo tosissaan. Tämäkin alus käytännössä hakee afrikaanoja Libyasta ja kuskaa niitä Eurooppaan. Kyseessä on laittoman maahantulon järjestäminen, josta on mm Hollannin lain mukaan tiedossa rangaistus sakoista jopa vankeuteen.

 

Kuvakaappaus 2017-07-29 10-19-27

19 thoughts on “Tällä kertaa hollantilainen alus kuskaa Libyasta afrikaanoja Eurooppaan

 1. Taitaa olla sen rupikonna jutkun omistama paatti, jotenka Euroopan ”päättäjät” ovat hyvin hissukseen tästä asiasta ja antavat touhun jatkua niin kauan kun Eurooppa on sisällisotaa käyvä kehitysmaa alue…

  1. Viisainta nuo paskakuskit olis upottaa.
   Ja sen ymmärtävät suurin osa euroopan päättäjistäki.
   Mutta tämän” humanitaarisen” teatterin annetaan jatkua
   oman uppoamisen uhallakin.

 2. Pelkäävätkö karauttavansa rantakiviin, kun eivät lähemmäs uskalla? Kas kun eivät hae suoraan länsi-Afrikan rannikolta.

  1. Pitäähän samalla huolehtia siitä, että ihmissalakuljettajat saavat oman siivun kakusta. Olisi razzizzizta kaapata heidän busineksensa ihan kokonaan.

  2. Jokaisen meritaksin rahoitus tulee j-kansanryhmän toimesta -osa suoraan ja osa pienien kiertoväylien kautta.

  3. Ihan hyvin ne voiva senki tehä,että hakevat lastit länsiafriikasta suoraan satamista.
   Eihän nuilla ihmis-salakuljettajilla mistään muusta ole kysymys kun rahasta.
   Kuskattavia riittää,afriikan väestö kasvaa 2o miljoonaa joka vuosi.
   Muuta nuo ei osaa ku nussia,siihen ei tarvita luku ja kirjotustaitoja.

 3. No Hollannin diktaattori, kuningashuone, on tunnettu Bildeerbergin kannattaja. Itse asiassa sen perustaja. Joten ei ole yllättävää että se toteuttaa omaa agendaansa.

 4. Tällähetkellä siellä päivystää poimiakseen rikkautta ja voimavaraa alukset SEEFUCHS, GOLFO AZZURRO, SEA-EYE. Alusten nimet, kuvat ja tiedot saat kun klikkaat Tripolin edustalle merkittyjen alusten erivärisiä nuolenkärkimerkkejä jotka ilmoittavat aluksen kulkusuunnan. Alusten seilaushistorian saat näkyville vihreästä Historical Data näpykästä kartan alalaidassa. Sahaavat Sisilian ja Libyan rannikon väliä. Net pitäs upottaa kun ovat menossa noutoreissulle ja jättää hätäkutsuun vastaamatta. https://www.vesselfinder.com/

   1. Nimenomaan. Nyt on saatu turvapaikkalotossa kolme ja lisänumero, mutta hyvällä säällä meren takana siintävässä Suomessa erilaisiin tukiin saa lisättyä nollan perään. Miksi helvetissä jäisi Viroon roikkumaan, jos ei edes saa alituista palvontaa ja palvelua osakseen?

 5. Ei ihme, että salaliittoteoriat saavat jalan sijaa. Hämmästyttävän iso ja systemaattinen operaatio jatkuu ja jatkuu. Aluevesirajoja loukataan sumeilematta, alusten sijainnit ja liikkeet ovat tiedossa ja tarkassa seurannassa. Olettaa sopii, että kyljet olisi jo ammuttu seulaksi. Järjestöt toimivat kymmenien miljoonien budjeteilla, rahoittajista ja kytköksistä jotain tiedetään. Kuka kaiken siunaa?

 6. Tätäkö se sitten on seuraavat 50-60 vuotta kunnes Afrikka on tyhjennetty halukkaista tulijoista?

  1. Katso tubesta se purkkapallovideo kolmannen maailman väestöräjähdyksestä ja huomaat että väestöräjähdys senkun pahenee vaikka muslimien Eurooppa-invaasion vuosittainen väkimäärä tuplattaisiin.
   Vaikka maailman kaikki valkoiset eutanoitaisiin saman tien pois matuja loukkaamasta ovat muslimit ja afrikaanot lisääntyneet muutamassa vuosikymmenessä enemmän.
   1 lapsen politiikka käyttöön muslimimaissa ja Afrikassa tai edessä on WW3 ja pysäyttämätön lajien massasukupuutto.
   Linkola taitaa olla oikeassa monesta asiasta vaikkei sitä haluaisi uskoa…

 7. Paljonhan nämäkin olisivat pystyneet oikeasti auttamaan hädänalaisia ihmisiä sen sijaan, että fyrkat ja tarmo on pantu paattiin ja siirtolaisten rahtaamiseen?

 8. Rahoitus toimintaan tulee (((erään tietyn))) kansanryhmän järjestämänä -niiden joiden tavoite on tuhota valkoinen rotu euroopasta.

  -Kalergi suunnitelma etenee…

  1. Eliitti se asiat paskoo kun päästää islamin ja muslimit Eurooppaan.
   Natseilla oli omat rikinkatkuiset salaseuransa joissa eliitti suunnitteli kansojen kohtaloa.
   Euroopan ja Yhdysvaltain eliitillä on nytkin vastaavat enkä puhu Bilderberg-kontaktiverkosta.
   Kyllä se on maailman eliitti, muslimien öljyraha ja YK joka tätä Euroopan tuhoon johtavaa ihmiskoetta ajaa.
   Valkoinen kantaeurooppalainen ei sovi eliitin ideologiaan ja bisneksiin joten Etelä-Afrikan malli on tulossa Eurooppaan käänteisenä.
   Eli muslimeille ja afrikaanoille positiivista syrjintää kun kantaväestö kokee intiaanien kohtalon ja saa hakea turvaa vaikeakulkuisimmista reservaateista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.