Oliko Saksan aamuinen ampumistapaus desantti-isku?

13

Kuvakaappaus 2017-07-30 16-14-47

 

Saksan aamuisen ammuskelun tekijän kerrotaan olevan 34-vuotias Irakin kansalainen. Hän ei kuitenkaan ollut hakenut Saksasta turvapaikkaa eikä ollut tullut pakolaisena maahan. Silminnäkijöiden mukaan irakilaien ampui summamutikassa ympäri yökerhoa, jossa tapahtumahetkellä oli satoja ihmisiä. Ammuskelun kerrotaan kestänneen muutaman minuutin.

Huomionarvoista on, että Saksan poliisi sanoo, että ampuminen ei ollut terroriteko.

Tähän arvioon voitanee yhtyä. Ampuja oli nimittäin desantti. Toisen maailmansodan aikaan desantteja käytettiin vihollisen maaperällä vakoilu- ja sabotaasitarkoituksessa. Heidät pudotettiin usein lentokoneista vihollisen puolelle. Tässä tapauksessa desantti on kävellyt Saksaan, kuten Eurooppaan voi nykyään tehdä.

Advertisements

20 thoughts on “Oliko Saksan aamuinen ampumistapaus desantti-isku?

 1. Näitä desantteja on täällä huru mykky ja joka maalla vissiin omansa, esim. Turkilla, Irakilla, Eritrealla, Uzbekistanilla. Vakoilevat niitä jotka täällä ovat ja tekevät torpedohommia tarvittaessa.

 2. Musulmaani oli tullut listimään väärä-uskoisia.Miksi hän turvapaikkaa hakisikaan sitä varten.Hän hoiti tehtävänsä ja nyt hän on Allahin luona!

 3. Muistelkaapa mitä desanteille tehtiin! Onneton ammuskelija, paikalla olleitten onneksi.

 4. Hyvä homma Paavo että olet saanut Nokian renkaiden mainoksen sivuillesi,Ostin itse juuri nokialaiset autooni ja ostan jatkossakin!

  1. Sen vuoksi, että Paavo saisi mainostuloja, koitetaan kaikki pitää kommentointi suht. siistinä. Paavo on jokaisen euronsa ansainnut 🙂

   1. Mulla näyttää Gambian matkamainosta. Yleensä keski-ikäiset naiset taitavat suosia Gambiaa seksimatkailussa, löytyisiköhän sieltä sorjaa tuontivaimoa vai jos hakisi turvapaikkaa sieltä, ei tarvitsisi talvirenkaitakaan. Kokonaan ilman kumeja ei Gambiassa sentään kannattane ajella.

 5. Desantin tekemiset ovat ehdottomasti terrorismia. Niiden tarkopitus on nimenomaan aiheuttaa pelkoa ja kauhua kansassa. Aivan samoin kuin ns. terroristitkin.

 6. Sitten kun ne vielä oppivat ampumaan niin tulee rumaa jälkeä. Tuossa on varmaan käynyt niin kuin yleensä käy kun ensimmäistä kertaa ampuu sarjatuliaseella. Ensimmäinen laukaus menee suurinpiirtein sinne minne ase osoittaa ja sitten ase nousee tahtomattaan yläviistoon ja sormi puristaa liipasinta ja sitten lipas onkin tyhjä ja ampujalle tulee paniikki.

  1. Sen verran mitä olen asiasta yrittänyt googlettaa, ei missään ole mainittu aseen olleen nimenomaisesti sarjatuliase eikä sillä ammutun varsinaisesti sarjatulta. Ruotsalaiset puhuvat ”kulsprutesta”, englanninkielisissä viestimissä toistuvat termit ”automatic gun/weapon/pistol” ja hieman kryptisesti, mutta ehkä sittenkin paljastavasti ”not just a pistol, the talk is of a long weapon or an automatic pistol”.

   Kyseessä siis lienee ollut jokin itselataava pistoolikaliberinen ase; pistoolikarbiini tai isokokoinen automaattipistooli jonkinlaisilla lisävarusteilla. Niitäkään ei välttämättä tarvita: muistanemme kaikki Jokelan koulumurhan jälkeiset, silloisen hyvän pääministerimme Matti Vanhasen lausunnot näistä ”lähes sarjatulta ampuvista aseista”, jotka ehdottomasti pitäisi kieltää.

   Eipä aina tarvita edes asetta: kansalainen A palaa kaupungilla kipaistuaan omakotitaloonsa –
   jota poliisi piirittää kymmenen partion ja kahden panssaroidun miehistönkuljetusvaunun voimin elikopterin pörrätessä yläpuolella. Kansalaisen lähestyessä poliisia kysyäkseen mistä on kysymys hänelle huudetaan: ”Älä jumalauta vaan tule lähemmäs! Tuossa talossa on vaarallinen asemies sarjatuliaseella varustautuneena!”

   Kun kansalainen lopulta saa selvitettyä hänen olevan talon omistaja ja ainoa asukas eikä omistavansa minkäänlaista ampuma-asetta, hä’n saa lopulta kuullakseen mitä on tapahtunut ja miksi:

   lopeteltuaan lauantai-iltaisen pikkuremonttinsa hän kävi viemässä käyttämänsä akkuporakoneen autotalliinsa, josta lähti käymään kaupungilla pienellä asialla. Hänen lähdettyään hälytyskeskukseen tuli kirkuva hätäpuhelu naapurissa asuvalta hysteerikolta, joka ilmoitti juuri nähneensä naapurin pihamaalla hirvittävän asemiehen! Tällä oli ollut kädessään järeä melkein sarjatulta ampuva itseladattava kertatulikonepistooli! – Tämän kommentin tarkoitus ei ole millään tavalla vähätellä tämän allahistin tekoa, paremminkin hieman rauhoitella:

   hänen aseensa ei ilmeisesti ollut sarjatuliase, vaan parhaimmillaankin sellaisen kertatuliversio; jokaisella wanna-be-jihadistilla ei siis ole koska tahansa mahdollisuutta saada käsiinsä Kalashnikovia.

 7. Suomessa on myös näitä. Ovat vielä hiljaa ja odottavat ohjeita. Veikkaan helsinkiä ensimmäiseksi todelliseksi kohteeksi, kunhan muun maailman kesälomat alkavat elokuussa.

 8. Desantti kuuluisi kuulustella ja tuomita sotatilalakien mukaan, eli ensin ruuvipenkkiin ja tiedot ulos ja sen jälkeen, jos kaverinsa vielä henki suhisee, kuula kalloon!

 9. Facesta kopioitu kommenttini:

  Ei, vaan kyse on hijran jälkeen suoritetusta jihadista. Hijra tarkoittaa maahanmuuttoa tai muuttoliikettä ja jihad tarkoittaa Allahin tahdon edistämistä. Käytännössä jihad tarkoittaa sitä että vääräuskoisia vastaan on taisteltava kunnes yksi seuraavista tapahtuu:

  1) He antautuvat ja heistä tulee dhimmejä, joka ei käänny islaminuskoon mutta hänen täytyy maksaa jizyaksi kutsuttua suojelurahaa ettei häntä tapeta.
  2) He kääntyvät islaminuskoon.
  3) Heidät tapetaan.

  Ja islaminoppi komentaa sitä seuraavia jatkamaan jihadia kunnes yhtään vääräuskoista ei ole jäljellä.

  Viitteitä on koraanissa useita, joista mainitsen muutaman.

  Hijra:
  https://quran.com/8/72
  https://quran.com/9/20
  https://quran.com/22/58

  Jihad:
  https://quran.com/2/190-193
  https://quran.com/8/39

  Käytännössä tämä on siis vain yksi uusi datapiste suuressa määrässä todistejatkumoa sille, että kolmas jihad on käynnissä, jonka kaava menee näin. Se alkaa muuttoliikkeellä vääräuskoisten maihin, jota seuraa jihad ja jihadin tavoitteena on perustaa sharia hallinto. On kuitenkin tärkeää huomioida että jihad ei ole pelkästään tappamista, vaan se tarkoittaa mitä tahansa mikä edistää islamia. Eli käytännössä esimerkiksi hijabin pitäminen on jihadia. Länsimaisen sotaopin näkökulmasta jihad voidaan käsittää hybridisodan yhdeksi ilmentymäksi.

  1. Samaa mieltä. Siksi onkin syytä katsahtaa antiikin lopun historiaan tästä näkökulmasta:

   Länsi-Rooma tuhoutui vuonna 476 barbaarien kansainvaelluksiin. Itä-Rooma oli toki osittain niistä hieman sivussa, mutta ennen kaikkea se oli huomattavasti Länsi-Roomaa voimakkaampi valtiomuodostelma. Siksi se säilyi Rooman keisarikunnan jälkeläisenä vielä vähän vajaat tuhat vuotta Länsi-Rooman luhistumisen jälkeen .

   Onko EU nyt uusi Rooman valtakunta? Jos on, olemmeko me nyt todistamassa uutta Länsi-Rooman tuhoa barbaarien kansainvaelluksen jalkoihin? Jos olemme, eikö meidän olisi siis syytä identifioida itsemme mitä kiireimmin kuuluviksi nykyiseen Itä-Roomaan, eli Visegrád-ryhmään Unkarin, Tshekin, Slovakian ja Puolan kanssa, johon Baltian maat saattavat lähitulevaisuudessa liittyä?

   Mutta jos sen sijaan haluamme kuulua Länsi-Roomaan, olemmeko me sitten niin rappeutuneita, että ansaitsemmekin tulla tuhotuiksi?

 10. Eniten minua kiinnostaa että mistä ko. karvaranne sai käsiinsä M16-rynnäkkökiväärin? Onko niitä jossain suria määriä odottamassa H-hetkeä vai saako niitä ostettua katukaupasta noinkin yleisesti?

  Se mikä ei ole enää uutinen on se että amerikkalaiset rahoittavat tätä islamin kansannousua eurooppaan. Jo käytetty tuliasekkin sen todistaa. Perinteisestihän hiekkaneekerit käyttävät vanhaa Neuvostoliiton asearsenaalia joka on jäänyt alueelle monen monituisten tappeluiden aikana. Ja jota myytiin Neuvostoliiton hajoamisen aikoihin silmittömästi pimeille markkinoille.

  1. Katsos perhanaa, se siis sittenkin oli rynnäkkökivääri ja ilmeisesti juuri perusmallin sarjatuliversio, kun kerran M-16:sta puhutaan, eikä sen kertatuliversio.

   Tuskin noita katukaupassa kovinkaan paljon liikkuu, mutta tyypillähän oli meriitteinään väkivalta- ja huimausainerikoksia, joten epäilemättä hän tiesi keneltä mennä kysymään. Äkkiseltään olisi tosin luullut jonkin Kalashnikov-sukuisen tuliraudan löytyvän helpommin.

   hmetyttää vain miten asiasta uutisoitiin tuoreeltaan; luulisi nyt kenen tahansa erottavan rynnäkkökiväärin pistoolista? Mutta stressi tunnetusti vääristää havaintokykyä.

 11. Voisiko olla niin että kaiken takana on sala-muslimi Barak Obama?
  Kuten Syyrian ja Libyan ”kansannousujen” takana ilmeisestikin oli.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.