Ruotsissa vietettiin todellinen rakkauden heinäkuu-kymmeniä raiskauksia, taharruksia ja tanssirinkuloita

13

 

valdtakt-statistik

 

Ruotsissa on meneillään todellinen rakkauden kesä. Heinäkuun aikana on tehty useita raiskauksia, sen yrityksiä ja eriasteisia seksuaalisia ahdisteluja ympäri Ruotsia.

– 1.- 2.7. Bråvalla-festareilla Norrköpingissä useita raiskauksia ja kymmeniä taharruksia. Mm. 16-vuotias tyttö raiskattiin. Järjestäjä ilmoittaa festarien jälkeen, että ei aio enää jatkaa toimintaa jatkuvien seksirikosten takia festareillaan.

– 1.7. Västeråsin kaupunkifestarien yhteydessä raiskattiin kaksi naista. 26- ja 16-vuotiaat naiset raiskattiin muutaman tunnin välillä keskustan alueella. Poliisilla ei ole ketään kiinniotettuna asian tiimoilta.

SR

– 2.7. 18-vuotias nainen raiskattiin Ulricehamnissa. Poliisi otti muutaman päivän päästä kiinni 30-vuotiaan miehen ja oikeus vangitsi tämän todennäköisin syin epäiltynä teosta.

UT

– 7.-8.7. Borlängessä Peace & Love-festarien aikaan tehtiin kymmeniä tanssirinkuloita ja muunlaista taharrusta.

– 9.7. sunnuntaiyönä tehtiin Värmlandissa kolme raiskausta. Poliisi ei antanut tarkempia tietoja eikä ketään ole otettu kiinni.

SVT

– 11.7. Sölvesborgissa Hällevikin uimalassa raiskattiin nainen kahden miehen toimesta. Poliisi otti kiinni tapahtuman tiimoilta kaksi miestä ja päästi heidät kuulustelujen jälkeen vapaaksi.

Sölvesborg

– 14.7. joukkoraiskattiin afrikkalaisten tulijoiden toimesta nainen Järfällassa Tukholman kupeessa. Poliisi otti tekijät kiinni ja heidät vangittiin.

Svd

16.7. Östersundissa nuori nainen raiskattiin sunnuntaiyönä. Tuntematon mies hyökkäsi naisen päälle ja raiskasi. Poliisilla ei ole ketään kiinniotettuna eikä myöskään anna julkisuuteen epäillyn tuntomerkkejä.

– 17.7. Östersundissa aikaisin maanantaiaamuna  joukkoraiskattiin nuori nainen kolmen miehen toimesta. Poliisi kertoi julkisuuteen, että tekijät ovat afrikaanoja.

SVT

– 21.-23.7. Härnösandin kaupunkifestareilla kolme raiskausta ja 20 eriasteista seksuaalista ahdistelua, mm. taharrusta ja tanssirinkulaa.

Allehanda

– 21.-23.7 Nainen raiskattiin Fallens Dagar-nimisen viikonloppujuhlan aikana hotellissa Trollhättanissa. Poliisilla ei ole toistaiseksi ketään kiinniotettuna.

TTela

– 22.7. Lauantaiaamuyöllä raiskattiin 20-vuotias nainen Östersundissa. Poliisi kertoi, että heillä on hyvät tuntomerkit ja tekijä tullaan saamaan kiinni.

– 23.7. Nainen shokkiutui tavatessaan hevostallillaan miehen harrastavan seksiä yhden hevosensa kanssa.

– 24.-29.7. Emmaboda-festivaaleilla viikon aikana raiskattiin neljä 15-17-vuotiasta nuorta naista. Lisäksi rikosilmoitus tehtiin 11:sta taharruksesta.

Polisen

– 26.7. 9-vuotias tyttö yritettiin raiskata Örebrossa aikaisin aamulla. Poliisi otti muutaman päivän päästä kiinni 27-vuotiaan miehen epäiltynä teosta.

Polisen

– 26.7. Östersundissa nainen ilmoittaa tuntemattoman  miehen taharustaneen häntä.

Polisen

– 26.-30.7. Piteå Dansar och Ler-festivaaleilla yksi raiskaus.

Polisen

– 27.7. 40-vuotias nainen raiskattiin aikaisin torstaiaamuna Tranåsissa Hubbardsvägenillä. Sivullinen löysi naisen ja hälytti ambulanssin. Ketään ei toistaiseksi kiinni teosta epäiltynä eikä poliisi anna julkisuuteen tuntomerkkejä.

Polisen

– 27.7. Eskilstunassa raiskattiin nainen torstaiyönä. Tuntematon mies hyökkäsi pyöräilevän naisen kimppuun ja raiskasi. Poliisi otti kohta teon jälkeen kiinni epäillyn 27-vuotiaan miehen.

Polisen

– 24.- 28.7. Kalixissa Pohjois-Ruotsissa raiskattiin nainen viikolla. 20-vuotias mies pidätettiin epäiltynä. Poliisi ei kerro asiasta enempää.

– 30.7. Nuori sotapakolainen häiriköi naisia bussissa Göteborgissa. Sivullinen seuraa häirikköä ja poliisi ottaa tämän talteen.

GP

– 30.7. Sollefteåssa Laxfestivaalien yhteydessä tehtiin rikosilmoitus seitsemästä seksuaalisesta häirinnästä viikonlopun aikana.

SVT

Tässä alkutuimaan. Lisäksi tietenkin on tapahtunut mittava määrä monenlaista pienempää taharrusta ja tanssirinkulaa, joita ei ole mediassa mainittu.

 

 

Advertisements

17 thoughts on “Ruotsissa vietettiin todellinen rakkauden heinäkuu-kymmeniä raiskauksia, taharruksia ja tanssirinkuloita

 1. Kuvatoimittaja päätti päivänsä hyvin. En tiedä, lukeeko noita Paavon juttuja muutkaan, mutta kuvien takiahan tätä tulee seurattua.

  1. Vaikea teille selittää, mutta kulttuurirahastoa on taas kohta tuettava. Tulkaapas mukaan ihan vain huumorimielellä.

 2. Wippajei.Rasistit vaan ilmottelee noista herkemmin koska ovat natseja.

 3. mmmm..niin sexyä niin sexyä! Ruotsi on taas erotiikan ykkösmaa kuten 60 luvulla! mmm den fria synden. Kohta vois julkaista LEKTYR ja FIBBAN lehtiä taas! Näillä Ruotsi nousuun.

 4. Niinpä, suvakeita ei kiinnosta yksittäisten ihmisten turvallisuus maassaan. Pääasia suvakki pettureilla on että mamulla on kivaa ja tekemistä riittää, ja näistä asioista ei puhuta, ettei illuusio mene vit*iksi.

 5. Vakavasti ottaen toivottavasti edes joku Suomen Maahanmuuttovirastossa, ulkomaalaistoimistossa, poliisiylijohdossa ja eduskunnassa saa tämän ”esityslistan” luettavakseen. Eikä haittaisi, jos johtavat politiikotkin vilkaisisivat..

  1. Uskon et jos mun superbestfreakfriend Alex S sais ton listan suunsa eteen ni se sais kulttuuriorgelon ja huutais – vitun ihanaa! Lisää!

 6. Ruotsi rikastuu valtavaa vauhtia niin ettei poliisi perässä pysy. Kansankodin polliisi nostaa varoittavan sormen ja heristää poijille ja päästää vapaaksi nauttimaan kesästä. Ruotsin pääministeri, tosiasiassa hän on Eino Grön ulkonäöstä päätellen, moittii poliisia liian rajuista otteista kultamunia kohtaan ja vaatii heitä tilille teoistaan.

 7. Minkähän vuoksi suvakit eivät mene noihin tapahtumiin tarjoamaan palveluksiaan jotta muut säästyisivät epämielyttäviltä kokemuksilltä? Vai ovatko ne nin susi-rumia etteivät kelpaa?

  No, ruotissa demokratia on puhunut ja näitä halutaan lisää maahan. Silloin tämä on osa Ruotsin kulttuuriperintöä maailmalle: Raiskaukset.

  MItenkähän muuten YK:n kultturiperintösäätiö. Ottaisikohan se ruotsalaisen raiskauskäytännön osakasi maailman kulttuuriperintöä? Eihän samanlaista raiskausprosenttia ole missään muualla maailmassa.

 8. RKP.n Henrikson voiosi auttaa sotapakoloisia hädässä ja puutteessa ja tarjoutua muutenkin kuin puheissaan lohtua tulijoille ehkä siinä voisi muutama syytön neito jäädä rauhaan kun olisi tarpeet tyydytetty eivät ne niin ronkeleita ole siinätapauksessa ulkonäönkään suhteen..

 9. Ruotsin poliisi ei ole enää tehtäviensä tasalla, ei tosin suomenkaan. Kannattaisiko pyytää eläkkeltä takaisin joitakin vanhoja patuja joilla vielä on asiat edes jotenkin kohdallaan ja jopa huumorintajua. Se miten esim. kansallismielisiä kohdellaan on ala-arvoista. Eivät ymmärrä edes kaikkia lakeja,poliitikoista puhumattakaan.

 10. Taitaa olla syntynyt uusi termi: tanssirinkula, koska Google ei löytänyt yhtään tulosta tällä haulla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.