Saksassa avattiin tuli yökerhossa-yksi kuoli ja useita loukkaantui

13

 

Etelä-saksalaisessa Konstanzin kaupungissa käytiin aamuyöstä ampumisvälikohtaus, jossa yksi henkilö kuoli ja kolme loukkaantui. Tekijä ryntäsi sisään yökerhoon ja avasi tulen ihmisiä kohti. Ravintolassa olleet asiakkaat pakenivat ikkunoista tai yrittivät löytää suojaa sisältä. Tietojen mukaan tekijä käytti automaattiasetta.

Yksi kuolleista oli ravintolan vahtimestari, joka yritti estää tekijän toimia. Tekijä haavoittui heti tapahtuman jälkeen kiinniotossa ravintolan edustalla poliisin luodeista ja mies menehtyi sairaalassa. Myös yksi poliisi haavoittui kiinniotossa.

Poliisi kehoitti aamuyöllä ihmisiä pysyttelemään rakennusten sisällä, vaikka ei uskottukaan, että ampuminen olisi jatkunut.

Ravintola on disko-yökerho ja se sijaitsee Konstanzin kaupungissa Baden-Württembergin läänissä lähellä Sveitsin rajaa.

Saksan poliisi viestitti aamulla Twitterissä, että tilanne on jo ohi ja vaaraa ei ole.

 

Advertisements

17 thoughts on “Saksassa avattiin tuli yökerhossa-yksi kuoli ja useita loukkaantui

 1. Etniset natsit nazi’s so so. On se vitun rasistista että kantasaksalaiset natsit ammuskelevat. En voi ymmärtää kun sotaa paossa on helvetisti torakkamuslimiterroristeja sekä haisevia haittaneekereitä elikkäs siis somaliasta lomailevia paskanvärisiä älykääpiöitä. Täyttääkö teksti ptn hygienia sanaston standardit?

  1. Mieluummin sanastohygieniaa kuin rotuhygieniaa.

   Itse kannatan lähinnä kulttuurihygieniaa, rodulla ei ole merkitystä, jos käytös on kunnollista.

 2. Vaara on ohi sen siunaaman hetken, kun lipasta täytetään. Sähkötolpissa, muuntajissa ja vastaavissa on ”VAROKAA HENGENVAARAA” -kyltti. Euroopan portillekin sellaisen voisi ruuvata.

 3. Valtamediat käyttää näissä termiä ”välikohtaus”, mutta kun ihmisiä tapetaan, minusta on kyse jostakin muusta. Valtamediasta kieli tarttuu, joten olkaa tarkkana. Onko tämä todellakin ”välikohtaus” vai jotakin muuta?

  1. On se välikohtaus.
   Jos olis käyttäny veistä tai vastaavaa, niin se olis ’tekninen vika’.

 4. Konetuli aseella ampui ja ainoastaan portsarin sai hengiltä,joko isku oli tarkoitettu tiettyjä henkilöitä vastaan tai ISIS sotakoulu jäi ammuntojen osalta kesken.

  1. Aseesta voisi päätellä, että tämä tuskin tuli tappamaan vain jotakuta tuttavaansa. Tosin arabeista ei kyllä tiedä. Mitä suurempi sapetus, sitä isompi ase. Tällä kertaa vastarinta voitti ja teko voidaan naamioida vaikka arabialaiseksi kiukunpuuskaksi, kun uhreja tuli vähemmän.

 5. iRaki ei ollut hakenut turvapaikkaa, oliko jäsen organisaatiossa joka toimii maan alla aktiivisesti?
  Mämmikoura mikä mämmikoura…
  Mutta tämäkin oletettavasti terroristisessa tarkoituksessa suoritettu joukkomurhan yritys uutisoitaneen mielenterveysongelmista kärsineen muslimin hätähuudoksi valkoisen eurooppalaisen olemassaoloa vastaan.
  ”He ovat väkivallan uhreja, eivät sen tekijöitä” (facepalm…)
  Luonnollisesti tämäkin on taas kerran yksittäistapaus joka saa Sipilän yllättymään, järkyttymään ja menemään shokkiin…
  Joko jopon tehtailla on siirrytty kolmivuorotuotantoon kun Sale jakaa jopoja mielensäpahoittaneille?

 6. Jaa à uusi taktiikka, solut alkavat heräilemään ja yksinäiset sudet eturintamassa herättää kauhua summittaisilla iskuilla väkijoukkoon. Humalaisia on heppo listiä. Sitten seuraava vaihe, mitä veikkaatte.

  1. Veikkaisin ruotsinlaivaa: iso paatti keskellä Itämerta keskellä yötä täynnä ihmisiä. Suurin osa naisia, lapsia ja vanhuksia. Aikuisista miehistä suurin osa tukevasti juovuksissa.

   Laivaan nousee Tukholmasta kymmenen jihadistia, jokaisella kaksi isoa matkalaukkua. Yhdestoista ajaa autokannelle takaronkissaan yksitoista kompaktia sarjatuliasetta, kymmenen täyttä lipasta jokaiseen kaikki omiin kasseihinsa valmiiksi pakattuina.

   Matkalaukkunsa tarkoin valittuihin kohteisiinsa silleen niinkuin ”unohtavat” jihadistit käyvät yksi kerrallaan noutamassa oman ase+lipaskassinsa, hiiviskellen pikkuhiljaa kukin omaan, ennalta määrättyyn asemaansa. Kun H-hetki koittaa, kaikki 20 matkalaukkua räjäytetään yhtäaikaisesti syöksemään laakerikuulia, teräshauleja, ruuveja ja muttereita repimään vääräuskoisten sisälmyksiä. Välittömästi sen jälkeen kaikki siihen asti sävyisästi ja huomaamattomasti käyttäytyneet jihadistiti tempaisevat aseensa alkaakseen tulittaa kirkuvaa väkijoukkoa allahuakbaria chantaten.

   Siinä vaiheessa kun Suomen Karhu-ryhmä tai Ruotsin Insatsstyrkan ehtii paikalle, kaikki on jo ohi…

   1. Reikä seinään, niin tulee raatoa melkein itsestäänkin. Pelastusveneisiin muutama mälli, ettei niitäkään uskalla käyttää. Joku suvakkihan käski opettelemaan uimaan, kannattaisi totella.

    1. Joo, mutta eihän se olisi sillä tavalla henkilökohtaista ja henkilöönkäyvää, kuin jihadistit haluavat. Tuossa esittelemässäni painajaisessakin jokaisella allahistilla olisi yhtään epäilemättä tavoitteena päästä ampumisen lisäksi leikkaamaan useammaltakin vääräuskoiselta kurkut auki.

     1. Äärimmäistä shokkivaikutustahan ne muslimit hakevat että eurooppalaiset pelkäävät ja alistuvat.
      Muslimit todellakin tuovat Danten helvetin maan päälle…
      Oliko siitä maailmanlopusta ennustettu että antikristus päästää demonit irti ihmisten piinaksi, kuvaus sopii hyvin muslimeihin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.