Tyresössä sotalasten asumisyksikössä ammuntaa-yksi sairaalaan

13

a259712b-65ae-4880-a21f-4c1669edffe5

 

Tyresössä Tukholman kupeessa pidettiin sotalasten asumisyksikössä eilen illalla ampujaiset. Yksi teini-ikäinen yksintullut sotalapsi sai ampumahaavoja ja hänet kuskattiin Karoliisineen sairaalaan helikopterikyydillä hoidettavaksi saamiinsa vakaviin vammoihin.

Poliisi sai hälytyksen klo 18.00 jälkeen kun suuressa omakotitalossa Logvägenillä oli ammuttu talon sisällä. Osumaa saanutta oltiin ammuttu useilla laukauksilla rintaan ja jalkoihin.

Teon jälkeen tekijä pakeni läheiseen metsikköön. Poliisi eristi suuren alueen ja alkoi haravoida sitä mm. helikopterilla ja koirilla. Tyresön kirjeenvaihtajamme kertoo, että poliisi pysäytteli myös kaupunkibusseja ja kävi läpi matkustajia. Poliisi löysi koiran avulla teossa käytetyn pistoolin läheltä tekopaikkaa.

 

Kuvakaappaus 2017-07-30 11-43-56

Advertisements

7 thoughts on “Tyresössä sotalasten asumisyksikössä ammuntaa-yksi sairaalaan

 1. Jo on mallillaan, jos lasten asumisyksikössä kovapanosammuntaa. Tekijälle on sitten tiedossa rankka vihanhallintakurssitus.

  1. Kantislapsilta kielletään leluaseet ja sotaleikitkin koska vihapuhetta ja vihaleikkiä?
   Mutta matumuslimeille järjestetään karatekoulutusta ja tarkka-ammuntakoulutusta koska ne kotouttavat kivasti?
   Että sellaiset kaksoisstandardit, no eivät roomalaisetkaan antaneet orjien pitää aseita kuin areenalla joten ei tarvitse ihmetellä että kantiksilta yritetään kieltää aseet edes itsepuolustukseen…
   Kantiksen ase on viha-ase, matun ase on rauhanase?

 2. Vanhuksena tulee olemaan rikkautta asua muslimien kanssa samassa hoivakodissa.

  1. Ajatellaan positiivisesti: emmehän me muslimien hallitsemassa Eurabiassa enää elä hoivakoti-ikäisiksi asti.

 3. Uhri on lehden mukaan 16- vuotias, ampuja ilmeisesti kikkarapää jota täällä kutsutaan vain ”tummaihoiseksi” koska ei uskalleta sanoa ”musta” (arabia ei taas sanota miksikään koska mehän ollaan jo melkein sukua ilmeisesti).

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.