Yön biisi: Jotain tenstalaista sotapakolaisräppiä

12

Jotain tenstalaista gangstaräppiä. Vaikka ei ymmärtäisi sanoja niin kannattaa maistella asennetta, joka tulee hyvin esille. Sotapakolaiset haistattavat pitkät vitut länkkäreille.

”Jointit ovat pitkiä, päivät lyhyitä…” ”Tensta FTP, dulladaa”

 

13 thoughts on “Yön biisi: Jotain tenstalaista sotapakolaisräppiä

  1. Ampuminen on tapahtunut sisätiloissa, yksintulevien sotapoikien vastaanottokodissa. Ammuttu asui siellä. On sekin järkevää laittaa tällaista toimintaa keskelle omakotialuetta eli suuret riskit tulipaloon, räjäytyksiin, ampumisiin ja raiskauksiin naapuriparoille. Siellä päin oli se kohtelias maturaiskaaja joka ensin repi naisen ojaan ja sitten ehdotti uhrille kondoomin käyttöä, hänellä kun oli niitä taskussa.

 1. Mitä muutakaan voi odottaa neekereiltä ja ählyiltä kuin pimppausta,hustlausta ja gängbängäämistä.

  Aitoa ruotsalaista musikaalisuutta. Suoraan viikinkien jälkeläisiltä.

 2. Ällöttävä biisi. Yleensähän rappibiisit ovat itsesäälissä kylpemistä ja rikollisuuden ihannoimista.

 3. Mukavaa rappausta jossa ihannoidaan väkivaltaa ja jotenkin muuten kuin työllä haalittua rahaa – yleensäkin kaikkea Ruotsille vahingollista.

  Mutta Ruotsin talous on kovassa tikissä, mikä antaa mahdollisuuden jatkaa jyrkänteen reunalle hidastamatta, huomaamatta mitään ikävää. Vuoden 2018 vaalit lienee viimeinen mahdollisuus painaa jarrut pohjaan. Malmössä ovat kantikset jäämässä vähemmistöön, ja jos niin käy, ei ole mitään tehtävissä – sitten voidaankin panostaa rappaukseen.

 4. Aikoinaan kontulassa anneettin kyytiä näille näkkäreille. Nää on ihan rääpäleitä jotka ei osaa hapettaa niin kuin minä Kontulan Kingi Jani”Bold and the beautiful”Rastas. Du alla dödä min farten.

 5. "Jos en saa poikaystävää nyt heti niin en enää viitsi siellä seisoskella" sanoo:

  Onko suvakkien into laantunut kun ”ihanat pojat” joutuvat anelemaan näitä paikalle? Ovatko suvakit kyllästyneet kun eivät ole saaneet leiristä sulhasta itselleen?

  ”Hello…
  Today 163 ..
  Right to live ..
  Today is the weekend I think there are a lot of people who have beautiful ideas to spend this day, so I hope one of your priorities is our participation in the demonstration and come to us and support us in our demonstration in the name of humanity…”

 6. Tuo ei ole mitään musiikkia vaan typerää riimitettyä hokemista, jossa siinäkään ei ole mitään järkee!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.