Härnösandin sairaalan pihalla jättitappelu grillikatoksen herruudesta

13

Kuvakaappaus 2017-07-31 20-56-19

 

Härnösandin pikkukylän sairaalassa saatiin tänään aikaan jättimäinen joukkotappelu. Ainakin 20 henkilöä äityi riitelemään niin, että lopulta neljää henkilöä puukotettiin siinä määrin vakavasti, että olisivat joutunueet sairaalaan, jos siis eivät jo olisi olleet siellä.

Poliisi sai hälytyksen klo 16.30 aikaan ja sairaalaan mentiin muutaman partion voimin. Tappelu käytiin sairaalan pihamaalla grillikatoksen herruudesta. Kun poliisi saapui paikalle, hajaantui halalgrillaajien joukkio ja poliisi yritti koiran avulla jäljittää tekijöitä. Yksi henkilö pidätettiin ja illan mittaan useita muita noukittiin kuultavaksi.

Advertisements

5 thoughts on “Härnösandin sairaalan pihalla jättitappelu grillikatoksen herruudesta

  1. Malmössä ainakin muuttajien lähtö- ja saapumismaat kummallista luettavaa: lisää tulee Afganistanista, Eritreasta, Syyriasta ja Somaliasta, muuttotappiota sen sijaan Tanskasta, Suomesta, Englannista ja Yhdysvalloista – eli kyllä tämä tästä… Tulevaisuus näyttää syksyn lähestyessä kirjaimellisesti pimeältä. Eikä siinä autojen poltot – edes autotallien – paljon valaise kun sytyttävät nykyisin vain niitä maanalaisia parkkihalleja..

  2. Kuitenkin Ruotsin talous raketoi ja bkt nousee kohisten vuosi vuodelta.

    Asiassa on jotain mitä minä en tavanomaisella laskuopilla ymmärrä.

    1. Ruotsalaiset ovat yrittämisessä hyviä – ideat ovat hyviä ja ne viedään päätyyn asti, markkinointi on hallussa jne. Ikea lienee hyvä esimerkki – ei riittänyt, että oli menestyvä huonekaluliike jossain päin Ruotsia. Ikea laajennettiin Ruotsin johtajaksi, mutta tavoite pantiin maailman johtajuuteen ja siellä ollaan. Sama koskee vaikka H & M:ää. Aika monelle riittää, että on menestyvä huonekaluliike jossain päin omaa maataan – ja hienoahan se on sekin. Lentävä lähtö taidettiin saada siitä, että muiden sotiessa toista maailmansotaa, Ruotsi myi eri osapuolille tavaraa.

      Mutta luulen, että Ruotsin 1900-luku oli niin huikea menestystarina, että se vääristi ruotsalaisen käsityksen maailmasta. Ihan oikeasti uskottiin, että kun tuo patavanhoillisesta kehitysmaasta puoli miljoonaa ihmistä, niin kohta hekin ovat juhannussalolla tanssimassa. Neuvostoliitto oli Itä-Euroopalle ankara oppi-isä, mutta oppi meni perille: älä päästä vieraita isännäksi. Se että talous kestää satojentuhansien työttömien ghetot, ei ole pakosti kovin hyvä asia – se antaa vain lisäaikaa olla huomaamatta massiivisia ongelmia. Mutta kyllä ne ongelmat on kohdattava, vaikka kaikki maailman huonekalut olisivat ruotsalaisia – ja ne ongelmat kasvavat koko ajan.

  3. Hienosti Valtsu sanottu!Väriseen kuin haavan lehti syystuulessa tuo Ruotsin monikultuurinen ilmapiiri.Suurta sisällissotaa odotellessa ja sitä saammeko naapurista sinisilmäisiä ja vaaleatukkaisia pakolaisia tulevaisuudessa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.