Jyväskylän Rallin ”vilauttajanaiset” herättivät hilpeyttä Virossa

13

Jyväskylän Rallista levinnyt kuva, jossa neljä naista vilauttaa yläosattomissa kuljettajalle, on päätynyt myös Viron iltalehteen Õhtulehteen. Toimittajan mukaan ei ole mitään lisättävää, kuva kertoo kaiken. Epäselväksi vain jää kuka oli tyttöjen suosikki.

 

Kuvakaappaus 2017-07-31 09-41-23

Advertisements

7 thoughts on “Jyväskylän Rallin ”vilauttajanaiset” herättivät hilpeyttä Virossa

  1. Toivottavasti kuva ei leviä terroristivaltioihin. Käy pian niin että haisevaa mekkakikkeliä pukkaa Suomeen entisestään kiihtyvää vauhtia…

  2. Tulipa näistä kauniista naisista mieleeni idea kun olen muutaman kerran käynyt miekkareissa ja surukseni huomannaut että eipä niillä isoa vaikutusta ole. Luulin että osallistuja määrät vaan kasvaisi tuhansiin mutta kun ei tätyisi kokeilla jotain muita keinoja kuten jatkuva kylttien kanssa Tornioon. Kun matut ovat väittäneet että heidät halutaan tänne. Mutta asiaan näistä naisista päinvastaiseen esimerkkiin avolavalle tai peräkärryyn nigabiin puettu mallinukke tai kehikko ajeluita kaupungeiisa ympäriinsä kyltit molemmin puolin Suomi 120v joku rohkea vaikka Tillanen asialle joka kylässä voisi olla omansa ja rekvisiittana miekkareissa ja tässähän ei ole mitään laitonta.

  3. Typerää touhua. Eipä taitaisi naurattaa jos auto ajaisi päälle.

  4. Eestiläinen rallihirmu Andurs Alatölvi saattoi olla yläosattomien kestosuosikki? Itsekin meinasin lähteä paljastelemaan, mutta humalatilani pakotti jäämään etelään. Ensi kerralla sitten sama juttu.

  5. Moottorihoroja! Lähiöharppuja! Siiderin voimalla heilutellaan tissejä!

  6. Ruotsi tulee kieltämään naiskatsojien osallistumisen ruotsin ralliin ettei kunniakansaliset loukkaannu jos vastaava tapahtuisi Ruotsissa. Hallitus saanut jo ohjeita moskeijoiden pääsmurffeilta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.