Skip to content
Mainokset

Rosengårdissa räjäytettiin yön tunteina Maserati lunastukseen

 

Kolmen aikaan viime yönä räjäytettiin Malmössä Rosengårdin ytimessä Ramelsin tiellä auto. Eikä ihan mikä tahansa auto vaan vähän kalliimmanpuoleinen kauppakassi Maserati. Kuvien perusteella voidaan päätellä, että auton konepellin ja tuulilasin liitoskohtaan on asetettu jonkinlainen pommi.

Poliisin pommiryhmä tuli yöllä paikalla tutkimaan asioita. Poliisin kenttäpäällikkö Hans Nilssonin mukaan kyse on ruutipommista, eli ei kranaatista. Kukaan ei loukkaantunut räjähdyksestä.

Mitäpä tekee Maserati Rosengårdissa, yhdessä Ruotsin kurjimmista maahanmuuttajaghetoista? Monille lienee yllätys, että näissä ongelmalähiöissä on paljon kalliita luxusautoja Bemarista Mersuun ja Hummerista Maseratiin. Joitakin vuosia sitten seurasin Rinkebyn grillikioskin omistajan elkeitä sen jälkeen kun tyyppi osti tuliterän Hummerin. Nakkikioskin pitäjällä pitää olla Hummeri, ei mikään klommonen Hiacen pakettiauto, jolla nakkeja kuskataan kioskille.

Tietenkin kuka tahansa luottotietoinen ihminen  voi ostaa osamaksulla auton kuin auton. Tähän perustuu maahanmuuttajalähiöiden kallis Bemari- ja Mersukanta. Mutta moni ei osaa arvioida huumekaupan suurta vaikutusta Rosengårdiin. Se on käytännössä portti Pohjoismaiden kokaiinikaupalle. Malmössa asuvat suuret kokaiinikuninkaat, joilla on rahaa kuin Escobarilla aikoinaan. Joten kun kohtaa Ruotsissa jonkun superkalliin auton, ja jos sen kyydissä istuu hieman ruskeampaa ihmistä kuin kantaruotsalainen, kyseessä on gangstapäällikkö.

Mainokset

3 Comments »

 1. Ilmoitettiinkohan tässä nyt että joku myyjä oli ylittänyt reviiinsä? Tai että jotakuta uutta myyjää ei katsota suopein silmin ja on aika häipyä maisemista.

  Tykkää

 2. Se on ainakin varmaa ettei kantis, jolla on Maserati, sitä pysäköimään Rosengårdin Ramelsvägenille edes vakavassa mielenhäiriössä. Nämä matughetot ovat läpeensä mätiä viemäreitä jonne ei normaali-ihminen mene ylipäänsä ollenkaan. Montakohan jihadistiakin Ramelsvägenillä asuu? Göteborgissa ehdottaa poliisipäällikkö nyt että heiltä revitään passit ja otetaan Ruotsin kansalaisuus pois.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/jqE7e/polischefen-i-goteborg-riv-jihadisternas-pass

  Tykkää

 3. Se että roistot eivät viitsi edes peitellä pimeitä rahojaan, kertoo aika paljon viranomaisten asemasta ghetoissa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: