Skip to content
Mainokset

6-vuotiaan tytön epäillään joutuneen raiskatuksi Järfällassa

Kuvakaappaus 2017-08-01 11-31-08

 

Järfällassa tapahtui taas raiskaus. Tällä kertaa uhrina oli 6-vuotias tyttö. Poliisi sai maanantai-iltana hälytyksen, että Järfällassa Söderhöjdenin alueella metsikössä on tapahtunut seksuaalirikos. Poliisin johtokeskuksesta Sven-Erik Olsson on hyvin niukkasanainen:

– Yksi henkilö on tehnyt teon ja olemme saaneet siitä hälytyksen. Kyseessä on kaksi lasta. Tekijä on alle 15 ja uhri vielä nuorempi.

Poliisi aloitti tutkimuksen rikosnimikkeellä lapseen kohdistunut raiskaus, jota jatketaan syyttäjän ja sosiaalitoimen kanssa. Koska tekijä ja uhri ovat alaikäisiä, ajellaan sammutetuin valoin.

Järfällan kirjeenvaihtajamme tietää kertoa, että tekijä on arabitaustainen henkilö. Poliisilla oli illalla iso operaatio alueella mukana mm. koiria ja helikopteri.

 

Mainokset

11 Comments »

 1. Ikätestissä voi ikävästi selvitä ettei tekijä olekaan välttämättä alle 15 vuotia jos kuuluu ryhmään yksintulleet sotaa ja vainoa jne… Voi jumala’auta uhriksi joutunutta lasta ja vanhempia. Joko pököpäät järjestävät marssia ja mielenosoitusta rasisteerausta vastaan joka on tässäkin tapauksessa teon aiheuttajana varmasti yksi päämotiivi jollei mielenterveyttä tälläkertaa käytetä ? Rakkaudenkesä Ruotsissa jatkuu kiivaana ja puskatinderissä suhisee.

  Tykkää

 2. Arabillahan on ollut ihan vain geeniperimän mukanaan tuoma jatkuva seksuaalinen hätätila, ei rangaistusta, kuuluu kulttuuriin.
  Se mikä tästä ( kin) tapauksesta saattaa tehdä vieläkin surullisemman on se , että jos ahmedilla on parta polvii asti ja kävelee kävelykepin tukemana niin ainakin omien sanojensa mukaan on alle 15v.
  Kaikki muut epäilyt tai ikätestit ovat pelkkää rasismia. Heja Sverige.

  Tykkää

 3. Niin – mohammed 55v se vain ilmoittaa olevansa 15v sotalapsonen loisimaan saapuessaan.Se kun on islamopaskan ihmisoikeus ilmoittaa iäkseen mitä vain ja niiden satujen epäileminenkin on rasismia kiitos mädättäjien.Sen jälkeen onkin sitten mukava raiskailla vääräuskoisia lapsia ilman turhaa rikosoikeudellista vastuuta.

  Tykkää

 4. Tää on kai sitten niitten SuvakkiHurrien mielestä…Sen arvoista..!!!

  Lapsi raiskattu…Mutta maailma ”Pelastettu”…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: