Eksjössä syytteet kahdelle afgaanille törkeästä joukkoraiskauksesta

13

Eksjön käräjäoikeudessa alkoi tänään oikeudenkäynti kahta afgaania kohtaan, jotka yhdessä raiskasivat nuoren ruotsalaisen tytön. Tapahtumat alkoivat 10. kesäkuuta Eksjön keskustassa Storegårdin alueella kun nainen oli tolkuttomassa humalassa matkalla kotiin.

Kuvakaappaus 2017-08-01 21-44-56Matkalla hän epäonnekseen kohtasi kaksi ns. yksintullutta sotalasta ja tämä johti raiskaukseen. Syytteen mukaan Seyyed Komail Mosavi  ja Fardin Atighi raiskasivat naisen vaginaalisesti, anaalisesti ja oraalisesti. Teon aikana miehet pitivät kättä naisen suun edessä pitääkseen tämän hiljaa. Teon aikana miehet uhkasivat tappaa naisen, jos tämä kertoisi tapahtumasta jollekin.

Nainen onnistui kuitenkin huutamaan apua, todistajan mukaan hän kuuli jotain ”älkää koskeko minuun” ja ”antakaa minun olla”. Sen jälkeen oli kuulunut apua-huutoa.

Poliisi otti miehet kiinni pian teon jälkeen lähistöltä ja he ovat olleet siitä asti vangittuina. Oikeudessa selviteltiin aluksi miesten ikää. He kertovat olevansa 17, mutta oikeuden mukaan he ovat yli 18. Syyttäjä vaatii miehille tuomiota törkeästä raiskauksesta ja muutamista huumausainerikoksista. Lisäksi vaaditaan karkoitusta.

Teolla on mielenkiintoinen sivujuonne. Eksjössä on vahva sotapakolaisten tuki ja Facebook-ryhmä ”Tillsammans Eksjö”- niminen joukkio on kestittänyt yksintulleita ja tehnyt kaikkensa monikulttuurisen Eksjön puolesta. Raiskauksesta ryhmässä ei kuitenkaan puhuta sanaakaan, vaikka raiskaajat olivat mukana ryhmän toiminnassa.

Seyyed Komail Mosavi vasemmalla, Fardin Atighi oikealla.
Advertisements

9 thoughts on “Eksjössä syytteet kahdelle afgaanille törkeästä joukkoraiskauksesta

 1. Kontraproduktiivista tuo tukkajumalien palluttaminen. Kun selän kääntää voi mitä tahansa tapahtua.

 2. Toivottavasti noi elostelevat raiskaajat heivataan pois Euroopasta. Niitä on täällä muutenkin yli äyräiden.

 3. Eipä ole ihmisoikeuksia Ruattissa. Meillä oikeusministeri Lindström puolusteli raiskaajia kertomalla, ettei se missään olosuhteissa voi olla törkeä rikos. Ilmeisesti uhrin kuollessa voidaan kuitenkin harkita karkotusta (jos passi löytyy, pakolainen tahtoo kotiin ja kotimaa ottaa vastaan).

  Miekkarin paikka aivan selkeästi. Voisihan nuo salaa laivata Suomeenkin. Suomesta lähti Ruotsiin sotalapsia jotain 70 000, niin otetaan jok’ikinen syytön vangittu näin alkuun Suomeen. Vain muslimi voi olla syytön, onhan sen tunnustanut jo fasistisinkin tiedemies.

 4. En ole muuten koskaan kuullut että Ruotsin tai Suomen yksikään ministeri olisi tuominnut nämä joka reikään raiskaajat ja esittänyt vaikka pahoittelut uhreille. Mutta ohjeet ovat varmaan yhteisesti sovittu jossain salaisessa kokouksessa. Nuo Afgaanit taitavat muuten johtaa kirkkaasti raiskaustilastoja molemmissa maissa. Olisivat kovia poikia panemaan mutta ovat niin vastemielisiä että kukaan ei anna vapaaehtoisesti, edes RHC:n epätoivoisin.

  1. Jos yksittäistapaus potkaisee aggressiivista päälle räkivää tautista huumehörhöä poispäin pöyristyvät suvakit, valtamedia ja poliitikot maanlaajuisesti vaatien kaikilta isänmaallisilta julkista irtisanoutumista natsismista ja rasismista, adressin allekirjoittamista ja valtavaa ”Jo riittää!”-protestimielenosoitusta/konserttia johon johtavat poliitikot tulevat lavalle näyttämään keskisormea.
   Potkaisija lentää vankilaan että heilahtaa koska hörhö tappaa itsensä huumeisiin viikon päästä.

   Jatkuva raiskaus-tsunami ei aiheuta mitään reaktioita, onhan maturaiskaaminen parempaa raiskaamista ja jos raiskaaja on muslimi niin se nyt vain kuuluu kulttuuriin.
   Raiskaajamatuja nuhdellaan, annetaan ehdollinen tuomio ja päästetään kaduille ja puskiin helpottamaan seksuaalista hätätilaansa.

   Jotain mätää Suomenmaassa – onko se leegio raiskaajamatuja?

 5. Vissiin katupartiointia on syytä lisätä näin syksyn mittaan. Ja nämä nuoret naiset voisivat vähän vähentää alkoholin käyttöä. Ei pitä olla niin humalassa ettei ymmärrä purra jos kikkeliä sovitellaan suuhun. Se menee nuorilla terävillä hampailla poikki todella helposti ja silloin tulee raiskaajille kaikkea muuta mieleen. Eikä se kikkeli toimi enää sen jälkeen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.