Malmössä räjähti yöllä, tällä kertaa pommi sisään huoneistoon

0

bS8lruru_fuh8vyq12j0J4OwstQ

 

Malmössä räjähti viime yönä tällä kertaa asunnossa. Fosie-Almvikissa sijaitsevalla Kantatgatanilla repeili ikkunanpuitteet ja rakenteet pullistuivat klo 02.00 aikaan. Poliisin kenttäpäällikön Hans Nilssonin mukaan jotain räjähdettä oli heitetty huonestoon kerrostalon ensimmäiseen kerrokseen.

– Kyse ei ollut dynamiitista vaan jostain itsetehdystä pommista, joka oli kasattu ilotulitteista ja sen sellaisesta.

Huoneistossa oli räjähdyshetkellä nainen ja kolme lasta. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut fyysisesti. Malmössä on räjähdellyt viime viikkojen aikana säännöllisesti, viimeksi eilen auto. Poliisi ei osaa sanoa tässä vaiheessa onko teoilla jonkinlaista yhteyttä toisiinsa.

Huoneisto on nyt evakuoitu ja poliisi jatkaa asian teknistä tutkintaa.

 

Kuvakaappaus 2017-08-01 07-59-24

2 thoughts on “Malmössä räjähti yöllä, tällä kertaa pommi sisään huoneistoon

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.