Sotapakolainen sai ”väärää” ruokaa-uhkasi vokkikokkia puukolla

0

Kuvakaappaus 2017-08-01 10-50-26

 

Sotaa paennut mies alkoi sunnuntaina uhkailemaan Växjön vastaanottokeskuksen henkilökuntaa puukolla. Växjön poliisin tutkinnanjohtaja Emir Bajric kertoo:

– Muuan pariskunta oli ruokasalissa ja siellä syntyi sitten konflikti henkilökunnan kanssa. Pariskunta oli saanut sellaista ruokaa, jota he eivät olisi halunneet. Siitä kiivastuneena mies veti puukon esille ja alkoi uhkailemaan.

Mies häipyi tämän jälkeen salista ja poliisi hälytettiin paikalle. Vuonna 1970 syntynyt mies löydettiin ja hänet otettiin kiinni kuulustelunja varten.

Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa, mutta henkilökunta on shokissa.

11 thoughts on “Sotapakolainen sai ”väärää” ruokaa-uhkasi vokkikokkia puukolla

 1. Joko tekijä on päässyt terapiaan ja psykologin haastateltavaksi ? Ahmed The Asylumseeker on varmasti järkyttynyt sopimattomasta ruoasta ja hän on tässä uhrina. Nyt pitäisi järjestää mielenosoitus paremman palvelun puolesta kiiruusti. PS. Mistä nää tyypit saa puukkonsa ? Ai niin vapaa liikkuvuus eikä minkäänlaisia turvatarkistuksia koska ihmisoikeudet.

 2. Kokkia pitäs ehdottomasti rangaista ,kun väärää ruokaa tekee .. eihän se nyt niin saa mennä ,! Nyt vaan miekkaria pystyyn ja kokille potkut heti ,kuten Suomessakin linja-auto kuski sai kenkää,kun vaati lippua matkustajilta, hyi semmosta rasismia!!

  1. Mitähän mahtaa olla VÄÄRÄRUOKA ??? kehitysmaalaisen mielestä.

   Ja mitähän kuulustelemista tuossa nyt on,ei sille mitään rangaistusta
   tule vaikka olis kokkia pikkusen puukola survonutki.
   Mutta viisas ihminen tajuaa mitä seuraa, kun tuomosta porukkaa maahan lappaa nelijonossa.

  2. No joo!mutta jos kokki on erehtyny possuvainaata musuille tarjoileen niin puukkohan siinä on esille otettava. Kokilla on ehkä ollut pirut mielessä ja päätti saastuttaa nämä elintasopakolaiset sianlihalla.

   Eppäilähän tuota soppii *********

 3. Huonosta palvelusta pitää uskaltaa valittaa. Kenellä tahansa kilahtaa, jos yritetään kelvottomalla annoksella ruokamyrkyttää. Tekijä osoitti tiettyä jalomielisyyttä valitessaan taisteluvälinekseen puukon eikä esim. paukuttanut kokkia oitis sille sijoilleen. Ja olihan keittiöhenkilökuntakin käytettävissään keittiöveitset, mutta asiakas pääsi pakenenaan.

 4. Eiköhän noi sotaa ja vainoa paenneet saa puukkonsa ihan lähi ICA: n myymälästä. Hennalan vokin lähikaupat tuhjenivät heti puukoista kun vokki perustettiin. Pitäähän rauhanuskonnon edustajalla olla halalteurastusvälineet päänkatkomiseen valmiina.

 5. Olipa kerran vokki
  ja vokissa sellainen kokki
  että sapuskansa sotapakolaista nokki
  ja hänen piti pistää stoppi
  Jos ei goumetruokaa lautaselle lappaa
  niin sellainen kokki on oikeus tappaa
  sanoi vokissa asuva patu
  kelpo eläkkeenpelastajamatu.

 6. Herkkä lapsi ottanut vaikutteita kantaväestöltä, nehän niillä puukoilla uhittelevat. Lisää rahaa tarvitaan, että evakkorekimatu saadaan kotoutettua yhteiskuntakelpoiseksi.

  Ruoalla kiduttaminen on hyvin julmaa, kuten väärän namipussin antaminenkin. Jättää syvät arvet tuommoinen.

 7. Suomen ruokakenraaleilla on vielä opeteltavaa veljeskansan matuilta. No ehkä Suomessa ovat VOK:n käskynhaltijat kumartaneet heti kun imaaamilta on tullut päiväkäsky parantaa ruokatarjoilua. Ja seurauksena tarjonta on parempaa kuin suomen kouluissa ja vanhuksilla, suorastaan gordon ramsy laatua.

  1. Mutta kunnon muslimi vaatii aina parempaa ja parempaa vääräuskoiselta vokki kokilta ja
   siihen hänellä on oikeus vääerä’uskoisten maassa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.